Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новини

1 серп. 2019 р.
Свято в Chicco з кешбеком

День народження, знижки та cashback до 8%


Кэшбэк Chicco до 8%. Купити з кешбеком. Кэшбек, rti,tr, r'i,'r

Святкуємо 21-річчя Chicco з кешбеком!

Тільки уявіть, скільки років поспіль бренд Chicco крокує поруч з батьками України та допомагає ростити здорову і щасливу малечу. Тож, вітаємо іменинника та святкуємо разом.

До 4.08 включно купуйте в Chicco з кешбеком до 8% (замість до 3.5%) та знижками до -20% на весь асортимент.

СВЯТКУВАТИ В CHICCO1

Подивіться, що можна купити в інтернет-магазині Chicco з кешбеком.


Стільчик для годування Polly Easy

Комфортний, м'який та безпечний стільчик для годування дітей віком від 6-ти місяців до 3-х років. Має 3 положення спинки, 7 положень по висоті та 3 положення підніжки, що дозволить дитині поступово адаптуватися до дорослого процесу прийому їжі. П'ятиточковий ремінь безпеки надійно фіксує, але не стримує малечу. Зручна стільниця легко миється та перетворюється на чудовий майданчик для ігор. Можна використовувати як люльку, шезлонг або безпосередньо стільчик.
Ціна 2392 грн (замість 2990 грн)
Дізнайтесь більше про стільчик для годування Polly Easy на сайті Chicco.


Сумка до пологового будинку

Із самого початку вагітності кожна жінка подумки вже починає збиратися в пологовий будинок. Chicco знає, що взяти із собою, та пропонує вже готові набори породіллі зі знижками до 30%. Набір складається тільки з найпотрібніших речей для мами та малюка. Також можна власноруч зібрати свій набір і також отримати на нього знижку.
Ціна 799 грн (замість 1250 грн)
Якщо зацікавились - дивіться детальніше на сайті Chicco.


Міська коляска 2 в 1 Urban Plus

Коляска-трансформер 2 в 1 Urban Plus (зима-літо) - ідеальне рішення для міських доріг та бездоріжжя. Завдяки напівжорсткій люльці та реверсивному сидінню цю коляску можна використовувати для дітей віком від 0 до 3-х років. Вона дуже компактна та у складеному вигляді поміститься навіть у невеличкий багажник автомобіля. До комплекту входять шасі Urban Plus, трансформер-люлька, прогулянка, м'який вкладиш в люльку, дощовик та набір текстильних аксесуарів.
Ціна 6392 грн (замість 11180 грн)
Якщо шукаєте зручний, не дорогий та універсальний варіант, дізнайтесь більше на сайті Chicco.


Завжди з дитиною - кожен день з Chicco. І це не просто слова. Бажаємо гарних покупок та світлого дитинства вашим малюкам! ;)

АКТИВУВАТИ ПІДВИЩЕНИЙ КЕШБЕК

Зверніть увагу:

  1. Підвищений кешбек буде активовано автоматично при натисканні на будь-яку з кнопок для авторизованих користувачів сайту. Авторизуйтесь, будь ласка.
  2. Підвищений кешбек можна активувати до 04.08 (23:59). Діє з моменту активації до 04.08 (23:59).
  3. Підвищений cashback Chicco за категоріями товару: автокрісла, коляски, стільчики для годування - 5% (замість 2%) решта категорій товарів - 8% (замість 3.5%).