Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

12 корисних товарів для життя на AliExpress

Спрощуйте побут, купуйте з кешбеком

Уявіть собі, що колись давно людство не знало про існування колеса, поки трипільці не придумали це диво. З тих часів багато що змінилося, але жага людини до комфорту спонукає і надалі робити різні відкриття для спрощення власного життя та побуту.

В публікаціях на сайті ми вже розповідали про " 12 корисних товарів для життя на AliExpress", тож вирішили і надалі розвивати цю тему. В цій статті знайдете цікаві і корисні дрібнички, які допомагають робити життя комфортнішим, а побут - простішим. Як купити їх з кешбеком на Аліекспрес, розповідаємо в кінці цієї статті. Дивіться, купуйте та спрощуйте ;)


Набір для чищення навушників

Чим почистити TWS навушники? Зубочисткою чи зубною щіткою? Маємо краще рішення – набір для чищення TWS. Він включає два еластичні спонжі, антистатичну тканинну серветку, щітку і закруглене металеве “перо”. За допомогою цих інструментів ви можете тримати в чистоті бездротові навушники-вкладиші, а також блок зарядки для них.

  Купити від 0.45$ ⋙  


Ручка “пиши-стирай”

Чарівна ручка “пиши-стирай” – актуальна знахідка для школярів початкової школи. Маючи таку ручку, дитина не боїться зробити помилку в зошиті, адже все можна стерти і виправити. Ручка "пиши-стирай" також буде актуальною для заповнення документів або написання звітів. У цього продавця ви зможете придбати ручки синього та чорного кольору і набір змінних стрижнів до неї. А коштує така ручка на Аліекспрес набагато дешевше, ніж в Україні.

  Купити від 1.33$ ⋙  


Органайзери для косметики

Це набір пластикових органайзерів для косметики, які зручно взяти з собою в дорогу. Вони не займають багато місця, в них легко наливається рідина будь-якої консистенції (чи то лосьйон, чи то гель). Виготовлені з ПЕТ, щільно закриваються кришечкою та мають три розміри – 30 мл, 50 мл, 100 мл. Крім того, за рахунок м’якої текстури ви точно використаєте весь вміст контейнера до останньої краплі.

  Купити від 0.4$ ⋙  


Килимок для ванної

Надзвичайно приємний і функціональний килимок для ванної кімнати. Вироблений з поліестеру, має багатошарову текстуру, чудово вбирає рідину і міцно тримається на будь-якій поверхні. Зверху на дотик килимок дуже приємний, наче оксамит, а з протилежної сторони має гумовий шар, який перешкоджає ковзанню. Його легко мити та зручно зберігати в скрученому вигляді. Килимок продається в одному розмірі 40х60 см.

  Купити від 3.35$ ⋙  


Пляшка-розпилювач для чищення моніторів

Симпатична пляшка з розпилювачем, обгорнута мікрофіброю, використовуються для чищення екранів. Заливаємо всередину рідину, розпилюємо її на екран і одразу протираємо м’якою тканиною, якою обгорнута пляшка. Таким чином можна чистити екрани смартфона, ноутбука, планшета і навіть телевізора. Здається, не складно зробити це і без спеціальної пляшки, але повірте: так набагато зручніше.

  Купити за 1.52$ ⋙  


Аксесуар для збирання шерсті

Не знаємо як у вас, але нам все літо мозолила очі реклама цієї штуки у Фейсбуці. Тільки коштувала вона в тій рекламі значно дорожче, ніж на Алі. Отже знайомтесь: ця лапка – аксесуар для пральної машинки, який під час прання збирає на себе шерсть домашніх тварин з вашого одягу. Забудьте про щітки та липку стрічку. Віддайте перевагу чарівній лапці.

  Купити за 0.77$ ⋙  


Пластикова опора для рослин

Кожен, хто коли-небудь вирощував кімнатні квіти, стикався з проблемою опори для них. Звісно, можна встромити в горщик з квітами палички для суші, можна купити декоративні пластикові драбинки, та Аліекспрес має краще рішення. Це пластикове півколо з двома опорами висотою 17 або 27 мм. Встановлюйте таку конструкцію в горщик з квітами і буде вам щастя. :) Опори продаються по одній або парами.

  Купити за 1.58$ ⋙  


Ліхтар для кемпінгу

Світлодіодний ліхтар для кемпінгу стане в пригоді не тільки в горах чи на пікніку, він буде незамінним помічником вдома. Ось як мінімум чотири причини: він світить в режимі ліхтарика та прожектора, його можна заряджати від мережі або від сонця, підтримує зарядку смартфона, не боїться вологи. Потужність ліхтаря складає 10 Вт, ємність акумулятора – 1200 mAh, що забезпечує до 2 годин інтенсивного освітлення або навіть довше в режимі економії заряду.

  Купити за 7.29$ ⋙  


Міні-машинка для запаювання пакетів

Вона створена, щоб зберегти продукти свіжими, а холодильник – чистим. З такою машинкою легко в домашніх умовах герметично закрити харчовий пакет, щоб продукти не обвітрювались та всередину не потрапляли пил, бруд і волога. Що для цього потрібно? Просто вставте батарейки, затисніть необхідний край пакування і потримайте кілька секунд.

  Купити за 0.59$ ⋙  


Органайзер для зарядних дротів

Ми звикли користуватись різними смарт гаджетами в повсякденному житті: планшети, смартфони, навушники, годинники тощо. Усі вони потребують заряджання, отже мають спеціальні дроти для цього. Якщо зарядки до ваших гаджетів теж зберігаються в хаосі, рекомендуємо купити на Аліекспрес спеціальні затискачі для дротів та нарешті навести порядок в ваших шухлядах.

  Купити від 0.38$ ⋙  


Щітка для чищення гребінців

Здавалося б, ну що складного в тому, щоб почистити масажну щітку підручними засобами: зубочисткою або старою зубною щіткою, наприклад? Але ж ні! Якась розумна людина винайшла цю дивну щітку… То чому б не спробувати? Попит народжує пропозицію, отже, якщо її створили, комусь вона таки була потрібна.

  Купити від.074$ ⋙  


Різдвяні вогні

Створіть кольорову казку до новорічних свят за допомогою гірлянди на Аліекспрес. Кабель гірлянди виготовлений з міді, вона не боїться води, тож може використовуватись для прикрашання вуличних локацій. Світить теплим або холодним світлом, а також має 8 режимів роботи від різних типів мерехтіння до статичного світла. Мінімальна довжина гірлянди – 10 м (100 світлодіодів), максимальна – 200 м (2000 світлодіодів).

  Купити від 5.12$ ⋙  


Захисна маска для обличчя

Захисний щиток (маска) є дуже легким та комфортним у використанні. Він витримує високі температури, має систему фільтрів та щільно прилягає до обличчя, тож дихати буде легко і безпечно. Ідеально підходить для захисту очей, рота і носа від летючого сміття, крапель води, аерозолів і бризок. Велика полікарбонатна лінза з антизапотіванням має високу роздільну здатність і прозорість, а вигин природно відповідає контурам обличчя.

  Купити за 7.73$ ⋙  


Як купити на AliExpress з кешбеком

Щоб отримати кешбек до 5% за покупку на Аліекспрес:

  1. Додайте товари з цієї статті або інші вподобані товари у вибране магазину.
  2. Авторизуйтесь на сайті payBack та перейдіть до магазину через наш сайт.
  3. Додайте товари до кошику та одразу оформіть покупку згідно з нашими рекомендаціями.

Ще кілька корисних порад щодо кешбеку на Аліекспрес:
✔ Уважно подивіться всі нюанси покупок з кешбеком на Аліекспрес та перевірте товар на афіліатність.
✔ Не використовуйте жодних сторонніх промокодів і не переходьте за посиланнями на товар з інших ресурсів (наприклад, з відеооглядів на товари).
✔ Вимикайте блокувальники реклами (типу AdBlock) та інші плагіни в браузері, бо вони можуть впливати на кешбек.
✔ Якщо жодного разу не купували на Алі, подивіться нашу інструкцію, як купувати на Аліекспрес.

Якщо виникли питання, подивіться типові відповіді щодо кешбеку або зверніться до служби пiдтримки. Бажаємо міцного здоров'я та вдалих покупок. ;)

Купити з кешбеком


Зверніть увагу: ціни, наявність товару та розмір кешбеку дійсні на момент публікації статті.