Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Як вибрати рюкзак для школи з кешбеком

Вибираємо шкільний рюкзак та купуємо з кешбеком ;)
школьный ранец с кэшбеком

Більша частина літа вже позаду. Отже прийшов час back to school. Найважливіший і доволі непростий момент шкільних зборів - купити рюкзак для школи.

Усі подробиці про рюкзаки спробуємо з'ясувати в цій статті та розповімо, як купити рюкзак з кешбеком. Читайте статтю повністю або переходьте відразу в розділ, який цікавить:

➤ чим відрізняється рюкзак, ранець і портфель;
➤ як вибрати хороший шкільний рюкзак;
➤ рюкзаки для першокласників;
 ⤷ для дівчат;
 ⤷ для хлопців;
➤ рюкзаки для підлітків;
 ⤷ для дівчат;
 ⤷ для хлопців;
➤ рюкзаки для найменших;
➤ як купити хороший рюкзак з кешбеком.


Рюкзак, ранець або портфель - в чому різниця

Школярі 80х - 90х років минулого століття напевно пригадають шкіряну сумку з короткою ручкою, довгим плечовим ременем та великою металевою застібкою. Це і є портфель. Він не зручний, тому що його потрібно носити в руках або на одному плечі. В майбутньому це може призвести до проблем зі спиною та сколіозу. Тому сучасні ортопеди не рекомендують вибирати портфель для школярів.

Ранець - це шкільна сумка, яка має жорсткий каркас, добре тримає форму та носиться на спині за допомогою заплічних ремінців та лямок. Рюкзак, на відміну від ранця, не завжди має жорсткий каркас та носиться також на спині або на одному плечі.

Для учнів молодшої школи експерти рекомендують вибирати ранець з ортопедичною спинкою, жорстким каркасом та широкими лямками. Для учнів середньої та старшої школи критерії не такі жорсткі, тож можна обрати безкаркасний рюкзак, але бажано з ортопедичною спинкою.


Як вибрати шкільний рюкзак для дитини

Основні параметри, за якими варто вибирати шкільний рюкзак:

  • ортопедична спинка;
  • широкі лямки;
  • вага та розміри;
  • зовнішній вигляд (принт, матеріал, світловідбиваючі компоненти);
  • внутрішнє оздоблення (кишені, застібки).

Ортопедична спинка рюкзака або ранця має повторювати анатомічну форму вигинів на спині дитини. Вона оздоблена м’якими накладками для комфорту та правильно розподіляє навантаження на хребет.

Лямки мають бути достатньо широкими (бажано 3-5 см), з шаром м’якої підкладки, зручно тримати рюкзак або ранець на спині та не давити на плечі. Зверніть увагу на достатній запас довжини лямок, щоб за необхідності відрегулювати їх. В деяких моделях є спеціальна нагрудна застібка, яка з’єднує лямки на грудях дитини, щоб вони не спадали з плечей.

Важливо правильно підібрати розміри. Рюкзак ідеально підходить за розмірами вашій дитині, якщо:

  • верхня його лінія співпадає з рівнем плечей дитини,
  • ширина співпадає з шириною плечей,
  • нижня лінія - не нижче попереку,
  • він щільно прилягає до спини.

Вага порожнього ранця в ідеалі не більше 1 кг. Вага з наповненням не має перевищувати 10% маси тіла дитини.

Хороший шкільний рюкзак пошитий з водонепроникного матеріалу (поліестер або нейлон), відмінно миється та має якісний принт, який добре переносить прання. Додатковою перевагою будуть ніжки на дні рюкзака. Так він не забрудниться, якщо дитина поставить його на підлогу. Згідно діючих норм на шкільному рюкзаку обов’язкові світловідбиваючі елементи з усіх боків - на лямках, по боках та спереду.

Звертайте увагу на якість фурнітури, шви та інші дрібні елементи. Шви мають бути акуратними, блискавки - справними, а замки - щільно застібатися. Всередині рюкзака мають бути кілька відділень: одне велике та 2-3 менших на застібках. Не завадять бокові кишені, куди дитина може покласти серветки, пляшку з водою, цукерки або інші дрібнички.

Окрім технічних характеристик та правильних параметрів, враховуйте найголовніше: рюкзак має подобатись дитині та відповідати її віку. Тож обов’язково порадьтеся зі школярем перш ніж купувати.


Шкільний рюкзак для першокласника

Рюкзак для першокласника треба обирати особливо прискіпливо за такими характеристиками: жорсткий ущільнений каркас, ортопедична спинка та правильні розміри. Головне правило - не купуйте на виріст. Вибирайте згідно віку та статури дитини.

Подивіться рюкзаки для дівчат в інтернет-магазині Stylus (розраховані на зріст дитини 115-130 см).

Рюкзак шкільний каркасний Smart PG-11 Flowers Каркасний шкільний ранець "Smart" для дівчинки з пластиковими вставками з боків та на дні. Він не пропускає вологу, добре тримає форму, має бокові кишені для води та різних дрібничок, S-подібні регульовані лямки та оздоблений світловідбиваючими елементами. Його навіть можна прати у пральній машинці, звісно в режимі ручного прання з легким віджимом.
Габарити: 26х34х14 см
Об'єм: 12 л
Вага: 950 г
Ціна: від 989 грн



Якщо ваша першокласниця фанатіє від Enchantimals, їй обов’язково сподобається такий ранець бренду "YES". Він щільний, з жорстким каркасом, оснащений додатковою системою фіксації лямок за рахунок нагрудного ременя. Виготовлений з EVA-матеріалу (сучасний, екологічно чистий і гіпоалергенний матеріал підвищеної щільності). Рюкзак має 6 світловідбиваючих елементів, 2 кишені по боках, всередині є відділення для гаджетів, органайзер.
Габарити: 35х27х16 см
Об'єм: 15 л
Вага: 850 г
Ціна: від 1316 грн


Рюкзак шкільний, каркасний YES H-12 Owl blue Ще один шкільний рюкзак бренду "YES". Ніжно блакитний колір у поєднанні з рожевим і такі милі сови створюють абсолютно унікальний образ. Рюкзак має жорсткий каркас, ортопедичну ущільнену спинку та оздоблений світловідбиваючими елементами. Дуже зручний у використанні, має два великих відділення на блискавці. Завдяки спеціальній конструкції зберігає стійкість на будь-якій поверхні. Цей рюкзак стане для дитини помічником і улюбленою іграшкою.
Габарити: 29х38х15 см
Об'єм: 16 л
Вага: 1150 г
Ціна: від 1091 грн


Рюкзак YES S-59 Meow, чорно-рожевий Каркасний шкільний рюкзак від YES з анатомічною спинкою та цікавим принтом. Виготовлений із поліестеру, має 2 відділення з органайзером та 4 кишені. Всередині є адресна картка та кишеня для гаджетів з флісовою підкладкою. Рюкзак оздоблений світловідбиваючими елементи, має ортопедичну спинку, та анатомічні лямки. Поперечний ремінь фіксує положення рюкзака і забезпечує рівномірний розподіл навантаження на спину дитини.
Габарити: 38х30х17 см
Об'єм: 20 л
Вага: 800 г
Ціна: від 2320 грн


Рюкзак YES S-78 Unicorn, чорний Торгова марка YES представляє каркасний рюкзак для першокласників з ортопедичною будовою та рельєфними накладками з Air Mesh покриттям на спинці. Він має широкі, анатомічні лямки S-подібної форми, які можна регулювати навіть не знімаючи рюкзака. Оснащений світловідбиваючими елементами. Має посилене дно із захистом від бруду та вологи. Всередині має 2 відділення і ще 3 кишені ззовні.
Розмір: 39х29х15 см
Об'єм: 17 л
Вага: 1 кг
Ціна: від 1780 грн



Рюкзак шкільний каркасний Kite Education Lovely owls Цей рюкзак напрочуд легкий у порівнянні з іншими каркасними моделями. Зручна форма та жорсткий короб роблять його зручним та практичним. Завдяки ортопедичній будові, рюкзак правильно розподіляє навантаження на спину, плечі і поперек дитини та не створює дискомфорту. Виконаний з міцного поліестеру, має ніжний принт з лаконічним орнаментом. Це об'ємний декоративний бант та окуляри виконані з використанням технології "флок".
Габарити: 38x30x17 см
Об'єм: 20 л
Вага: 800 г
Ціна: від 2235 грн



Дивитись всі рюкзаки для першокласниць


Рюкзаки для хлопчиків від інтернет-магазину Stylus (розраховані на зріст дитини 115-130 см).

Рюкзак шкільний Kite Education K19-705S-2 Basketball Рюкзак Кайт виготовлений з міцного поліестеру. Ефектний дизайн з мотоциклами, об’ємний гумовий бейдж та підвиска у формі колеса сподобається хлопчикам. Матеріал пройшов складні тести на зносостійкість і розриви, тож зберігає свої властивості тривалий час. Як і всі рюкзаки Kite, має ортопедичну спинку Ergo Kids з подушечками для терморегуляції та анатомічні лямки правильної S-подібної форми. Оздоблений світловідбиваючими елементами з усіх боків.
Габарити: 35х25х13 см
Об'єм: 11.5 л
Вага - 980 г
Ціна: від 1651 грн


Рюкзак каркасний YES H-12-2 Car Каркасний вологостійкий рюкзак для хлопчиків "YES", має жорстку спинку та особливу систему кріплення лямок. Оздоблений відділенням для телефону, бічними відділеннями для пляшки з водою та інших дрібничок. Має посилене дно із захисними ніжками та зберігає рівновагу на будь-якій поверхні. Універсальний принт стане до смаку як дітям, так і дорослим. Основний матеріал: поліестер.
Габарити: 29х38х15 см
Об'єм: 16 л
Вага: 1150 г
Ціна: від 1199 грн



Рюкзак шкільний для хлопчиків українського бренду "1 Вересня" виготовлений з особливо міцного поліестеру з водовідштовхувальними властивостями. Має жорсткий каркас, велике основне відділення, передню кишеню на блискавці, 2 бокових кишені і відділ для пляшки. Завдяки силіконовій ручці можна без проблем переносити в руках. А подивіться, який малюнок на рюкзаку! Хіба хлопчики зможуть встояти, побачивши улюблених мультгероїв. :)
Габарити: 33.5x26x13.5 см
Об'єм: 12 л
Вага: 950 г
Ціна: від 1259 грн


Рюкзак YES H-100 Spider-man, сірий Хто ж з хлопчиків в дитинстві не мріяв стати героєм. Ваш мрійливий першокласник буде в захваті від цього рюкзака зі спайдерменом. Передня панель виконана у вигляді «панцира», який не деформується навіть при нерівномірному завантаженні рюкзака. Ортопедична спинка посилена пом’якшуючими накладками та береже спину дитини від зайвих навантажень. Яскравий брелок-підвіс неодмінно зацікавить хлопчика.
Габарити: 35х28х15 см
Обсяг: 15 л
Вага: 850 г
Ціна: від 918 грн


Рюкзак YES S-40 Believe, чорний Комфортна модель від бренду “YES” для шкільних буднів хлопчика. Ортопедична спинка рюкзака посилена пом'якшуючими накладками, відповідає стандартам і зберігає поставу дитини. Цей рюкзак має зручну ручку-петлю, світловідбиваючі елементи для безпеки дитини, ущільнене дно, зручні основні відділення та 3 додаткові кишені. Створений з міцного поліестеру.
Розмір: 38х30х17 см
Об’єм: 20 л
Вага: 800 г
Ціна: від 1910 грн



Рюкзак YES S-70 Explore the universe, чорний Шкільний рюкзак для хлопчиків торгової марки “YES”. Незмінно має ортопедичну будову, накладки на спинці (забезпечують потік повітря, щоб спина не потіла), систему регулювання лямок "Quick setup" та світловідбиваючі елементи. Передбачено коригування положення поперечного ременя, в залежності від росту дитини. Дно рюкзака посилене пластиковою вставкою, захищене від вологи та бруду
Розміри: 38х30х15 см
Об’єм: 17 л
Вага: 900 г
Ціна: від 1096 грн



Дивитись всі рюкзаки для першокласників


Шкільний рюкзак для підлітків

При виборі шкільного ранця для підлітків можна вже не так уважно вивчати технічні характеристики. Тут важливо допомогти дитині висловити свою індивідуальність і купити рюкзак, який дійсно подобається. Ми підібрали стильні рюкзаки для підлітків дівчат від інтернет-магазину Stylus.

Рюкзак GoPack Сity 159-3 фіолетовий, персиковий Рюкзак “GoPack”, Сity для дівчат. Яскраві неонові кольори піднімуть настрій навіть в дощову погоду. Рюкзак виготовлений з поліестеру, має ущільнену спинку і м’який корпус. Складається з великого основного відділення і передньої кишені. Замки надійно вшиті та плавно відкриваються. Оснащений світловідбиваючими елементами та зручною ручкою.
Габарити: 44x28x13 см
Об'єм: 17 л
Вага: 250 г
Зріст дитини: 145-175 см
Ціна: від 660 грн



Рюкзак GoPack Сity GO20-156M-1 червоний Стильна модель рюкзака “GoPack” з колекції Сity 2020 року. Він яскравий, стильний, стане до смаку дівчатам підліткам і дівчатам більш старшого віку. Має ущільнену спинку, основне відділення, велику передню та бічні кишені. Оснащений відділенням для ноутбуку та телефону, має органайзер для дрібничок. Основний матеріал - поліестер.
Габарити: 35.5x25.5x13 см
Об'єм: 12 л
Вага: 300 г
Зріст: 115-130 см
Ціна: від 498 грн



Рюкзак молодіжний YES ST-28 Sweet dreams Молодіжний рюкзак “YES”, Sweet dreams ідеально підійде для школи, подорожей та прогулянок. Завдяки стильному дизайну та яскравому принту дитина буде виділятись з натовпу. Він має невелику передню кишеню та велике основне відділення, що застібається на zip-блискавку. Передня кишенька розрахована на зберігання дрібниць, а у внутрішнє відділення без проблем поміститься все інше.
Габарити: 34х24х13.5 см
Об'єм: 11 л
Вага: 350 г
Зріст дитини: 115-130 см
Ціна: від 800 грн


Рюкзак YES R-08 ГУСАК жовтий Яскравий, легкий і стильний рюкзак с популярним принтом гусака. від бренду “YES”. Він додасть фарб та настрою у повсякденні будні дівчат. Це безкаркасний рюкзак. До переваг віднесемо пом’якшуючі накладки на спині, широкі зручні лямки, металеву фурнітуру та надійні блискавки. Рюкзак має одне велике відділення з органайзером і 3 додаткові кишені.
Габарити: 44х29х13 см
Об’єм: 17 л
Вага: 450 г
Розрахований на зріст 130-145 см
Ціна: від 1754 грн



Рюкзак YES T-124 Parallel art, чорний Трендовая модель цього року від торгової марки YES з вбудованим USB портом та виходом для навушників. Цей рюкзак ідеально підійде для дівчаток підлітків і згодиться не тільки для школи, але й для спорту або подорожей. Має анатомічну, посилену пом'якшуючими накладками спинку, а також ущільнене пластиковими накладками дно. Кількість відділень - 2, і ще 5 додаткових кишень.
Розмір: 44х30х14 см
Об'єм: 17 л
Вага: 800 г
Зріст дитини: 130-145 см
Ціна: від 1117 грн


Рюкзак GoPack Сity 118-1 сірий, рожевий Спортивний яскравий рюкзак GoPack Сity, він просто створений для міста. Легкий, місткий, елегантний - цей рюкзак неодмінно стане надійним супутником в стрімкому ритмі міста для активних молодих людей. Модель легка та функціональна, з великим основним відділенням, місцем для ноутбука і телефона. Виготовлений з поліестеру як ззовні, так і всередині, стійкий до вологи і механічних ушкоджень.
Габарити: 38x28x13 см
Об’єм: 20 л
Вага: 350 г
Зріст дитини: 145-175 см
Ціна: від 603 грн


Дивитись всі рюкзаки для дівчат-підлітків


Рюкзаки для підлітків хлопчиків в інтернет-магазині Stylus.

Рюкзак Kite Education K20-813M-3 Цей рюкзак “Kite” з колекції Education виготовлений з міцного поліестеру, має знімну ключницю, зручно ручку. Стильний шов, яскраві деталі та якісна фурнітура роблять цей варіант одним з найцікавіших для тінейджерів. Відмінна якість Kite у поєднанні зі стильним дизайном - вибухова суміш. А ще в нього помістить усе необхідне - від зошитів до ноутбука і спортивної форми.
Габарити: 44x31x15 см
Об'єм: 27 л.
Вага: 700 г.
Зріст: 145-175 см
Ціна: від 948 грн


Рюкзак YES T-69 Marvel.Spiderman, чорний Шкільний рюкзак YES Marvel.Spiderman для хлопців з водонепроникного поліестеру. Мінімалістичний дизайн і ергономічність виводять цей рюкзак розряд лідерів модельного ряду YES. Цей рюкзак з м'яким корпусом, зшитий з водовідштовхувального матеріалу, має анатомічну спинку і ущільнене дно. 6 світловідбивних елементів забезпечать хорошу видимість дитини на дорозі.
Габарити: 46x30x11 см
Об'єм: 15 л
Вага: 500 г
Зріст: 145-175 см
Ціна: від 1418 грн


Рюкзак YES T-102 Pilot, чорний-сірий Ергономічний рюкзак торгової марки YES з ортопедичною спинкою стане незамінним супутником в дорозі, навчанні та на прогулянці. Він вдало впишеться в повсякденний образ і підкреслить свободу свого власника. Школярам сподобаються зручність і максимальний комфорт у використанні. Лаконічні кольори та дрібні деталі сподобаються любителям мінімалізму.
Габарити: 43x31x14 см
Об'єм: 19 л
Вага: 500 г
Зріст дитини: 130-145 см
Ціна: від 1546 грн


Рюкзак AB300 Military Рюкзак HEAD AB300 Military - модель, що дозволить взяти із собою все і навіть більше. Має 2 зовнішні кишені-сітки, 3 великих відділення, вихід для навушників, кишеню для ноутбука та мобільних пристроїв. Ортопедична спинка гарно підтримає спину, нагрудний ремінь правильно розподілить навантаження та сприятиме комфортному носінню.
Габарити: 39x28x15 см
Об'єм: 22.4 л
Вага: 460 г
Зріст дитини: 130-145 см
Ціна: від 1612 грн



Рюкзак підлітковий Minecraft Простота і лаконічність у чорному кольорі та яскраві акценти в зеленому - це стильно і модно. Підлітковий рюкзак Minecraft виготовлений з міцного поліестеру, оздоблений якісною фурнітурою, має ортопедичну вентилюєму спинку та цікавим принтом в популярній тематиці. Модель легка і функціональна, тож сподобається і батькам, і школярам.
Габарити: 48x33x18 см
Об'єм: 30 л
Вага - 420 г
Зріст: 130-145 см
Ціна: від 1723 грн



Рюкзак GoPack Education 133-4 Game over Стильний та зручний рюкзак GoPack Education, з анатомічною спинкою та зручними лямками. Має додаткові застібки з боків та нагрудний ремінь для надійної фіксації. Сюди влізе все, що потрібно, та навіть більше: бутерброди, термос, документи, планшет та багато іншого. Це стильний аксесуар для школи і повсякденного життя.
Габарити: 38x28x13 см
Об'єм: 20 л
Вага - 475 г
Зріст дитини: 130-145 см
Ціна: від 754 грн



Дивитись всі рюкзаки для хлопців-підлітків


Дитячі рюкзаки для садочка

Не тільки школярам потрібен зручний та якісний рюкзак або ранець. В садочок також потрібна сумка, в яку зручно складати іграшки, дитячі речі та різні смаколики. Рюкзаки для дітей від 3 років - це чудова нагода привчити малечу стежити за своїми особистими речами та самостійно носити їх у власній сумці. Дитячі рюкзаки для найменших ми зібрали в добірці від інтернет-магазину Stylus нижче.


Яскравий рюкзак “YES”, Puppy для дошкільнят зі зручними лямками, довжину яких можна регулювати. Надійна фурнітура передбачена саме для малюків, щоб вони могли впоратись самостійно зі всіма застібками. Яскравий помаранчевий колір, мордочка песика стануть до смаку і дівчаткам, і хлопчикам. Рюкзак має основне відділення, невелику передню кишеню на блискавці для дрібничок та бічні кишені. Якщо ваш малюк не хоче йти у садочок зранку, подаруйте йому такий рюкзак і він неодмінно захоче показати його друзям.
Ціна: від 543 грн


Рюкзак дитячий YES OX-17 j028
Мабуть, кожен малюк в дитинстві мав друга ведмедика. Тож рюкзак для дошкільнят “YES”, Oxford стане не тільки стильним та зручним аксесуаром, але і надійним другом вашій дитині. Він надлегкий, має ніжний блакитний принт, яскраву та надійну фурнітуру. Це не тільки зручна сумка для дитячих речей, але й додаткова іграшка для малюка. Рюкзак має два великих відділення всередині та бічні кишені ззовні. Його функціональний та практичність оцінять і батьки, і дитина.
Ціна: від 579 грн



Рюкзак дитячий 1 Вересня K-18 Trolls
Який мультфільм найбільше подобається маленьким дівчаткам? Для справжніх шанувальниць мультфільма “Тролі” ми знайшли справжній фанатський рюкзак від бренду “1 Вересня”. Він яскравий, по-дитячому стильний та обов’язково сподобається дитині. Рюкзак пошитий із міцного поліестеру, має зручну ручку-петлю, регульовані лямки, тож можна одягти його на легку сукню влітку, і натягнути на куртку взимку за потреби. У велике основне відділення можна скласти пляшечку з водою, змінний одяг і взуття та різні дитячі дрібнички.
Ціна: від 212 грн



Єдинороги заполонили всю планету та зібрали максимум дитячих симпатій. Яскравий рюкзак “YES” у вигляді єдинорога стане чудовим аксесуаром та додатковою іграшкою для дитини. Він оздоблений паєтками, має справжній ріг та вушка. Велика кишеня зовні із застібкою блискавкою вмістить усі скарби малюка, маленькі іграшки та кілька пачок серветок на додачу. Такий рюкзак привчить малечу самостійно слідкувати за власними речами, адже так цікаво складати свої речі в такий красивий рюкзак.
Ціна: від 614 грн




Справжній літній рюкзак бренду “1 Вересня” в тематиці Ladybug для справжніх поціновувачів однойменного мультфільму. Червоний та зелений кольори вдало поєднуються між собою, а жучки-сонечки додають особливої “мімішності”. До речі, з таким яскравим принтом ваша малеча точно буде помітна в натовпі. Цей рюкзак має два відділення на блискавці та великі бічні кишені, в які можна покласти серветки або пляшку з водою. М'які регульовані лямки і еластична спинка рівномірно розподіляють навантаження і запобігають деформації хребта дитини.
Ціна: від 586 грн



Ця модель дуже схожа на попередню, але для хлопчиків. Ваш малюк із задоволенням буде складати туди не тільки футбольну форму, але й усі свої великі та маленькі скраби. Спинка має сітчасте покриття Air Mesh - для кращого теплообміну. Те ж саме стосується і лямок. На верхній панелі петелька для перенесення в руці, а попереду - пластиковий тримач для ремінця, за допомогою якого здійснюється батьківський контроль. Має одне основне відділення та передню кишеню на блискавці.
Ціна: від 389 грн



Дивитись всі дошкільні рюкзаки


Як купити хороший рюкзак з кешбеком

Тепер ви знаєте, як вибрати хороший рюкзак для школи. Розповідаємо, як купити з кешбеком та зекономити:

  1. Зареєструйтесь на сайті кешбек-сервісу payBack.
  2. Перейдіть до магазину через посилання на нашому сайті.
  3. Оформіть покупку згідно рекомендацій щодо кешбеку, а сервіс поверне частину витрачених на покупку коштів назад.
  4. Отримайте зекономлені гроші (кешбек) будь-яким зручним способом (поповніть телефон, банківську картку або електронний гаманець).

Візьміть до уваги поради, щоб покупка з кешбеком була вдалою:
✔ робіть покупку в чистому браузері або вимикайте усі плагіни перед покупкою з кешбеком;
✔ купуйте в рамках однієї сесії (закрили усі вкладки в браузері, відкрили наш сайт, перейшли до магазину, купили);
✔ не переходьте за посиланнями у відеооглядах, з купонних сайтів, не використовуйте “чужі” промокоди та знижки.

Якщо виникли питання щодо кешбеку, подивіться типові відповіді або зверніться до служби пiдтримки. Ми завжді раді домогти і словом, і ділом. :)

Бажаємо зробити вдалий вибір, купити зручний рюкзак та зекономити на покупці з кешбеком.

  Купити рюкзак з кешбеком  


Зверніть увагу! Ціни та наявність товару дійсні на момент публікації статті. Актуальну інформацію шукайте на сайті інтернет-магазину "Stylus"