Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

ТОП-5 спінінгових приманок з кешбеком на AliExpress

Універсальні спінінгові приманки для кращої в світі риболовлі
Купить на Алиэкспресс с кэшбэком

Літо. Погода надихає. Так хочеться на річку. На риболовлю. Адже рибальство — одне з найкращих у світі хобі, що захоплює. І кожна людина знаходить в цьому захопленні щось своє. Хтось прагне виїхати якнайдалі від галасливого міста, щоб усамітнитися з природою та відпочити зі спінінгом в руках від міської метушні. А хтось просто виїжджає на природу з родиною. Тато рибалить, діти ліплять пасочки з піску, поруч красуня дружина засмагає в новому привабливому купальнику, до речі з нашої підбірки ТОП-10 купальників з AliExpress. Чи може бути краще?:)

Тому, напередодні свята Дня рибалки ми вирішили підібрати ТОП-5 універсальних бюджетних приманок для спінінгів з Аліекспрес та ще й з кешбеком до 5%. Усі спінінгові приманки підібрані в співвідношенні ціна-якість та тестувалися нашим експертом. Під час риболовлі жодна риба не постраждала та була відпущена назад у водойму :)

Як отримати кешбек Аліекспрес за покупку

Перш ніж купувати, будь ласка, ознайомтеся з рекомендаціями щодо здійснення покупок через наш кешбек-сервіс. Адже ми дуже хочемо, щоб досвід використання нашого cashback сервісу був тільки позитивний. Якщо жодного разу не купували на Алі, будь ласка, подивіться нашу інструкцію як купувати на Aliexpress з кешбеком.

Щоб отримати кешбек, перед покупкою не забувайте переходити в магазин через кешбек-сервіс payBack або встановіть в браузері наше кешбек-розширення.

Кешбек Аліекспрес нараховується за трьома категоріями товарів, причому категорію та розмір кешбеку визначає саме магазин. У цій публікації кешбек за покупку товарів для риболовлі порахований за ставкою 3%, (спираємося виключно на власний досвід).

ТОП-5 спінінгових приманок з кешбеком на AliExpress

Плавуча Цикада

Плавающая Цикада купить с кэшбеком

Основні характеристики:
бренд - Loogdeel;
тип - воблер;
кольори - в асортименті;
вага - 4,2г, довжина - 4см;
у комплекті йдуть два гострих трійника.

Цикада має реалістичні 3D очі та унікальну форму тіла, за допомогою якої в воді вона видає звуки, що нагадують «хлюпання», чим і провокує хижака із задоволенням проковтнути таку наживку. Приманка підходить для поверхневої спінінгової ловлі.

Ціна - 0.69$, кешбек Аліекспрес - 0.03$.

Crankbait suspender

Crankbait suspender купить с кэшбеком

Основні характеристики:
бренд - SEAPESCA;
в асортименті 10 різних кольорів;
вага - 8 г; довжина - 70 мм;
глибина занурення - 0,5-1,5 м;
у комплекті йдуть два гострих високоякісних антикорозійних трійника.

Реалістичний дизайн воблера нагадує рибу малька, що має специфічну «гру» та нагадує рух рибки. Усередині приманки містяться кульки з нержавіючої сталі, які зберігають баланс для самого дальнього закиду на відстань.

Ціна - 0.78$, за покупку кешбек AliExpress - 0.02$.

Crankbait topwater

rti,tr r'i,'r

Основні характеристики:
бренд - HAODIAOZHE;
в асортименті 6 різних кольорів;
вага - 4,2 г, довжина - 4,5 см;
матеріал - пластик.

Кренк має 3D реалістичні очі, яскраве забарвлення та коротку і об'ємну форму тіла, що нагадує пуголовка. При рівномірній проводці воблер заглиблюється до 0,5 м.

Ціна - 0.48$, економія з кешбеком - 0.01$.

Класична блешня (ложка)

купить с кэшбэком на Алиэкспресс

Основні характеристики:
бренд - YAPADA;
тип - блесна;
багато кольорів в асортименті - різнокольоровий, сріблястий, золотий, мідний та інші, забарвлення Green black та Red gold ще й світяться в темряві;
вага - 3г; 3.8 г; 5 г.;
матеріал - латунь.

Підходить для ловлі хижака на річці та в штучному ставку. Блешня не вимагає особливих навичок в проводці.

Ціна - 1.68$, за покупку товару кешбек Аліекспрес - 0.05 $.

Штучна приманка - вібраційний спиннер

купить на Ali с кэшбэком

Основні характеристики:
бренд - OUTKIT;
тип - тейл-спиннер;
кольори в асортименті;
вага - від 6 г., довжина 2 см; 10 г. - 2,5 см; 17 г. - 3 см; 25 г. - 3,5 см
у комплекті йде гострий трійник.

Тейл-спиннер має металевий корпус з обертовою пелюсткою. До нижнього кінця вертушки прикріплений гачок-трійник. Тим самим внаслідок малого обсягу та трохи більшої маси наживка швидко падає на дно та підходить для далекого закидання. Під час рівномірної проводки обертається пелюстка, це викликає цікавість у хижака.

Ціна - 0,95$, cashback Aliexpress - 0,03 $.

Нехай риболовля з кешбек-сервісом PayBack буде ще доступнішою та результативнішою. Бажаємо приємного відпочинку, незабутніх вражень та нових трофеїв. :)