Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Екіпірування для спортивного бігу

Де купити з кешбеком спортивний одяг, взуття та аксесуари для бігу
Cashback на спортивне взуття. Кешбек на спортивний костюм. Спортивний одяг з кешбєком

Як займатися спортом, якщо лінь понад усе, а зайві кілограми зовсім не здаються зайвими? Пропонуємо просте рішення: купуйте модні взуття, одяг, аксесуари для спорту та починайте бігати. Повірте, в новому спортивному костюмі, кросах та з фітнес-трекером Xiaomi на зап'ястку бігати набагато приємніше, ніж в старих розтягнутих штанях та футболці. :)

Спорттовари та багато іншого можна купити з кешбеком: і покупка радує, і економія з кешбеком гріє. Щоб отримати кешбек, перед покупкою не забувайте переходити в магазин через кешбек-сервіс payBack або встановіть в браузер наше кешбек-розширення.

Як обрати спортивні кросівки

Кешбэк на кросівки

Обираючи спортивне взуття, дотримуйтесь загальних рекомендацій:

  • нога повинна вільно розміщуватися всередині кросівка, пальці рівні та не збираються докупи, між кінчиками пальців та носком є невелика відстань, навіть коли ви опираєтесь на ногу;
  • краще вибирати взуття на шнурках, замість липучок, щоб не передавлювати судини на ногах;
  • якісні спортивні кроси мають жорсткий задник та ущільнений носок, верхня частина зроблена зі спеціальної "дихаючої" нейлонової сітки, а всередині - м'яке оздоблення;
  • кросівки з білою підошвою призначені для занять в спортзалі, а напис trainer на підошві означає, що кросівки бігові.

Умовно можна розділити спортивне взуття на кросівки для бігу по асфальту (шосейні) та кросівки для занять на землі (грунтові).

Шосейні кросівки повинні бути легкі, з щільним задником, піднятим завуженим носком та скошеної п'ятою. Обирайте взуття з пружною підошвою, яка оснащена повітряною подушкою в районі п'яти, завдяки чому пом'якшується тиск на стопу спортсмена. Дорожчі моделі оснащені не тільки захистом п'яти, але й захисними механізмами в районі носка.

Всі критерії вище в повній мірі стосуються і ґрунтових кросівок. Плюс ці моделі взуття мають більш щільний верх, оснащений водовідштовхувальною мембраною, та спеціальні протектори для підошви, які забезпечують хороше зчеплення із землею. Такі кроси потрібні для тренувань на непідготовленій місцевості (трава, пісок або земля).

Як вибрати одяг для бігу

Спортивний костюм для бігу з кешбеком

Спортивний одяг для бігу вибирайте відповідно сезону та розміру, він має бути бути комфортним, не заважати рухам. Для літа достатньо буде одягти топ та шорти. Взимку одягайте кілька шарів одягу, щоб знімати їх відповідно до розігріву. Оптимально для зимових занять: термобілизна, флісовка, тонка куртка, штани.

Не використовуйте спортивний одяг з чистої бавовни. Краще віддати перевагу моделям зі спеціальних тканин (наприклад, еластану з домішками). Вони не вбирають вологу, а виводять її на поверхню одягу. Так ви будете почувати себе як в підгузку - сухо та комфортно (жартую).

Обирайте одяг з гладкими швами, щоб уникнути натирання та пошкодження шкіри.

Влітку для захисту від сонця потрібен головний убір. Найкраще підійде бандана. Взимку не забувайте про шапку, теплі шкарпетки та рукавиці. Для захисту обличчя від обмороження одягайте балаклаву або спеціальну пов'язку.

Як вибрати компресійний одяг для бігу

Компресійний одяг для бігу з кешбеком

Компресійний одяг - це спеціальний стягуючий одяг для бігу. Його створено із синтетичних волокон з додаванням еластану в певній пропорції, натуральних та знезаражувальних компонентів. Діагональне розташування ниток забезпечує міцність тканини та тиск. Всупереч загальноприйнятій думці, компресійними бувають не тільки гольфи.

Головні переваги компресійного одягу це:

  • кращий розігрів м'язів;
  • м'язи довше зберігаються в розігрітому стані, що зменшує ризик отримання травми;
  • зменшення вібрації в м'язах, а отже менша втрата енергії та більша результативність тренувань;
  • забезпечує оптимальний теплообмін та циркуляцію повітря;
  • знижує навантаження на серце, покращує кисневий обмін в тканинах та м'язах;
  • має антибактеріальний ефект.

Звичайно, бігати можна і в звичайних спортивних штанях та футболці. Але, повірте, різниця відчувається колосальна. В іншому - вибір за вами.

Як вибрати гаджети для бігу

Гаджети для бігу: фітнес-браслет, спортивний годинник. Купити з кешбеком.

Кількість та прогресивність гаджетів для бігу безпосередньо залежать від того, наскільки серйозні ваші наміри займатися спортом. Якщо не плануєте тренуватися часто та бігати марафони на довгу дистанцію, цілком достатньо додатку на телефоні. До мінусів використання додатку віднесемо обмежений функціонал, похибки у вимірах та необхідність брати з собою телефон на тренування.

Для регулярних, але не фанатичних, занять бігом та обліку активності протягом дня відмінно підійде фітнес-браслет. Залежно від цінової категорії, сучасні фітнес-браслети мають вбудований акселерометр, GPS-приймач, деякі моделі оснащені оптичним пульсометром. Фітнес-браслет цілодобово моніторить активність, рахує кроки, відстежує якість сну, контролює пульс та серцебиття (при наявності вбудованого пульсометра).

На сьогоднішній день найпопулярніші моделі фітнес-браслетів - Xiaomi Mi Band 4, Garmin VivoSmart 3, Samsung Gear Fit 2 Pro, Fitbit Charge HR 2, Honor Band 4.

Якщо маєте намір займатися спортом серйозно, варто замислитись про спортивні годинники. Вони створені для професійних спортсменів, мають багато корисних функцій та цілком можуть замінити персонального тренера. Є універсальні годинники та орієнтовані на певні види спорту. Перш ніж купувати, потрібно визначитися, яким видом спорту хочете займатися, а також перевірити сумісність годиннику з вашим смартфоном. З мінусів - такі гаджети досить дорого коштують та мало тримають зарядку (1-2 доби в залежності від інтенсивності використання).

ТОП-3 популярних спортивних годинників для бігу виглядає так: POLAR M430, SUUNTO Spartan Trainer Wrist HR, GARMIN Fenix 5.

Інші аксесуари для бігу

Аксесуари для бігу. Купити з кешбеком.

Спортсмени-початківці, які тільки починають займатися спортивним бігом, напевно скажуть, що крім спеціального взуття та спортивного одягу нічого не потрібно, але це не так. Для бігових тренувань можуть бути корисні такі аксесуари:

  • бігові рукавиці,
  • обтяжувачі для ніг;
  • спортивний пояс із кишенями для різних дрібничок,
  • спеціальний чехол для смартфону,
  • навушники для бігу,
  • спортивні сонцезахисні окуляри.

Коли почнете займатися спортивним бігом, стане більш зрозуміло, які саме аксесуари вам потрібні. Якщо не впевнені - краще не купувати заздалегідь.

Скільки коштує купити одяг для бігу з кешбеком

Ми вирішили підрахувати, скільки коштує купити костюм та необхідний мінімум аксесуарів для бігу. І скільки можна заощадити з кешбеком на цих покупках.

Підбираємо жіночий спортивний образ для вуличного бігу

Кросівки для бігу Peak з дихаючим верхом та підошвою, що амортизує

Ціна - 1749 гривень. Кешбек - до 61.22 гривень.


Футболка Nike з сітчастобю вставкою на спині

Ціна - 1199 гривень. Кешбек - до 41.97 гривень.


Лосини з високою талією Energetics Karla

Ціна - 687 гривень. Кешбек - до 24.05 гривень.


Куртка Odlo Jacket LTTL - водо та вітронепроникна, стильного та зручного крою

Ціна - 1689 гривень. Кешбек - до 59.12 гривень.


Підбираємо чоловічий спортивний образ для вуличного бігу

Кросівки для бігу Pro Touch з гнучкою підошвою та системою амортизації

Ціна - 1213 гривень. Кешбек - до 42.46 гривень.


Футболка Reebok - міцна, зносостійка, для спорту та повсякденного носіння

Ціна - 877 гривень. Кешбек - до 30.7 гривень.


Спортивні штани Asics Man Knit Pant зі зручною посадкою

Ціна - 949 гривень. Кешбек - до 33.22 гривень.


Куртка чоловіча для бігу Hummel CORE SPRAY JACKET

Ціна - 1468 гривень. Кешбек - до 51.38 гривень.


Підбираємо універсальні аксесуари для спортивного бігу

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4

Ціна - 799 гривень. Кешбек - до 51.14 гривень.


Сумка на пояс Asics WAIST POUCH - з кліпсою для ключів та петлями для підвішування, зі світловідбиваючими елементами.

Ціна - 806 гривень. Кешбек - до 28.21 гривень.


Підбиваємо підсумки:

Купити одяг та аксесуари для бігу для жінок обійдеться - 6929 гривень. Економія з кешбеком - до 265.71 гривень.

Чоловічий спортивний одяг та аксесуари для бігу будуть коштувати - 6112 гривень. Економія з кешбеком - до 237,11 гривень.

Як отримати кешбек за покупку

Щоб отримати кешбек, обов'язково перед покупкою переходьте в магазин через сайт payback або встановіть в браузер наш плагін. Розширення (плагін) підкаже, де є кешбек та в потрібний момент активує його без вашої участі. Також ознайомтеся з рекомендаціями щодо покупок, щоб отримувати кешбек завжди.

Де купити спортивний одяг та взуття з кешбеком:

  1. Інтернет-магазин Lotto Sport с кешбеком - одяг та взуття для спорту італійського якості;
  2. Інтернет-магазин Fitlook з кешбеком - спортивний одяг для жінок;
  3. Peak Sport з кешбеком - Інтернет-магазин олімпійської збірної України.

Не думайте, що легко займатися спортивним бігом або будь-яким іншим видом спорту. Спортивні перемоги вимагають витривалості, самоорганізації та самодисципліни. А найбільша перемога - це перемога над собою.

Тож, бажаємо "вдалого бою", яскравих перемог та результативних тренувань! ;)

ДО СПОРТИВНИХ ПЕРЕМОГ


Ціни на товари та кешбек дійсні на момент публікації статті.