Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Б'юті гаджети з кешбеком

Частина 2
Чоловічі б'юті гаджети з кешбеком | Купуємо з Кєшбєк сервісом payBack

У першій частині статті про б'юті гаджети ми розповіли про те, які бувають сучасні пристрої для жіночої краси, та де їх купити з кешбеком. У другій частині розповідаємо все те ж саме, тільки про чоловічі гаджети для краси.

Чоловіча краса на наш погляд має нюансів набагато більше. Звична думку про те, що чоловіків не турбує зовнішній вигляд або стан волосся, на теперішній момент є помилковою. Сьогодні ми з'ясуємо, які б'юті гаджети для чоловіків винайшли сучасні вчені та де купити гаджети з кешбеком.

Чоловічі б'юті гаджети для волосся з кешбеком

Що роблять чоловіки з волоссям? Вони його зачісують, миють, стрижуть ... Щоб підстригти волосся чоловік може піти в салон краси, а може купити машинку для стрижки волосся та стригтися самостійно.

Купити машинку для стрижки | Купити з кешбеком | кешбек-сервіс payBack

Як вибрати машинку для стрижки?

Хочете купити машинку для стрижки для себе або в подарунок, але не Визначились з моделлю? Давайте подивимося, які важливі моменти є при виборі машинки для стрижки.

1.Універсальність.
Що будете стригти - голову, вуса, бороду? Універсальний гаджет повинен мати багато насадок для стрижки, чим більше - тим більш універсальним є гаджет. Маючи багато насадок, зручно регулювати довжину стрижки та ширину волосяного покрову.

2. Потужність.
Враховуйте структуру та якість чоловічого волосся. Чим густіше та товще структура волосся, тим потужніший апарат варто вибрати. Оптимальна потужність для домашнього використання за відносно середньої густоти волосся - 10-20 Вт.

3. Спосіб зарядки.
Якщо чоловік віддає перевагу активному способу життя, часто в роз'їздах, варто віддати перевагу бездротовим моделям, які працюють від акумулятора. Поцікавтеся, який час роботи гаджета на одному повному заряді батареї. Щоб вистачило на стрижку, гаджет повинен працювати мінімум 30 хвилин без підзарядки.

4. Комплектація.
Гребінці, ножиці, дзеркала, засоби для догляду за машинкою та інші корисні і потрібні речі для стрижки в домашніх умовах.

5. Зручність використання.
Машинка повинна бути легкою, зручно розміщуватися в руці, легко повинні перемикатися режими роботи. При роботі цей гаджет повинен видавати помірний шум та вібрацію, щоб ви не відчували дискомфорту.

Яку машинку для стрижки волосся вибрати?

Пропонуємо подивитись такі варіанти, як Moser 1400-0310 та Rowenta TN5100F0. Саме ці дві моделі непогано співвідносяться за ціною, якістю та функціональності.

Купити машинку для стрижки | Купити з кешбеком | кешбек-сервіс payBack

Купити машинку для стрижки з кешбеком можна в інтернет-магазині Ельдорадо.

Чоловічі б'юті гаджети для тіла з кешбеком

Це звучить дивно, але сучасні чоловіки також доглядають за своїм тілом. Іноді, можливо навіть більше, ніж жінки. Справлятися з ростом небажаного волосся на чоловічому тілі допомагають тример та бодігрумер. В принципі це один і той же гаджет, функціональність якого залежить від насадок в комплекті.

Купити машинку для стрижки | Купити з кешбєком | кешбек сервіс payBack

Як вибрати хороший тример?

Тример - це прилад, який допомагає впоратися з небажаною рослинністю в носі, вухах, стриже вуса та бороду. Їх поділяють на прилади для стрижки бороди та вусів, пристрої для видалення волосся в носі та вухах та універсальні гаджети 2 в 1.

Бодігрумер працює в інших ділянках тіла. При виборі тримера або бодігрумера можна використовувати ті ж критерії, що й для вибору машинки для стрижки. Враховуйте структуру волосся, якість та матеріал лез, кількість насадок в комплекті, додаткові функції гаджета.

Який тример вибрати? Який бодігрумер купити?

Чоловіки, зверніть увагу на такі гаджети: тример для бороди Philips BT3216/14, бодігрумер Remington PG180 E51, тример для тіла Remington BHT2000A.

Характеристики гаджетів дивіться в таблиці:

Купити тример | Отримати кешбек |Кешбек сервіс payBack

Щоб купути з кешбеком тример або бодігрумер, завітайте до магазину МОЙО.

Чоловічі б'юті гаджети для обличчя з кешбеком

"Про що мова?" - подумаєте ви. Поговоримо про електробритви. Частина чоловіків і досі користується звичайними бритвеними верстатами. Але є категорія чоловіків, які вважають за краще електробритви та підходять до вибору цього гаджета дуже відповідально.

Купити бритву | Купити з кешбеком |Кешбек сервіс payBack

Як вибрати гарну електробритву?

При виборі оптимальної електробритви звертаємо увагу на такі особливості.

1. Технологія роботи.
Розрізняють роторну та сіткову електробритви. Роторні голять щетину за допомогою бритвених головок з обертовими ножами, сіткові - за допомогою покритих сіткою лез, що вібрують.
Сіткові бритви мають широку поверхню для гоління, яка допомагає уникнути пошкоджень та порізів, а отже буде безпечніша для чутливої шкіри.

2. Режими роботи.
Який варіант вам ближче - сухе або вологе гоління? Розрізняють пристрої для класичного сухого гоління та для вологого гоління з використанням крему або піни. Деякі моделі поєднують в собі обидві ці функції.

3. Тип підзарядки.
Електробритва може заряджатися від електромережі або від акумулятора. Існують також комбіновані варіанти підзарядки.

4. Функціональні особливості.
Більшість моделей оснащені корисними функціями, наприклад функція тримера, функція самоочищення, вакуумна система збору волосків, охолодження під час роботи.

Яку електробритву вибрати?

Визначте, що саме важливо при виборі цього б'юті гаджета на вашу думку. А ми підібрали на свій смак два варіанти - Бритва Philips S1100/04 та Braun Series 3 310s Blue.

Купити електробритву | Отримати кешбек |Кешбек-сервіс payBack

Вибрати електробритву з кешбеком пропонуємо в інтернет-магазині Фокстрот.

Кешбек за покупки: витрачаємо та заощаджуємо одночасно

Кешбек від payBack - це хороша можливість купувати та економити на покупках одночасно. Тому що ми платимо кешбек до 15% за покупки в інтернет-магазинах!

Крім економії ви можете додатково заробляти, підключаючи до сервісу своїх друзів та отримувати кешбек разом з друзями (партнерська програма payBack).

Щоб отримати кешбек за покупку:

  • Зареєструйтесь на сайті payback;
  • Перейдіть в улюблений магазин за посиланням нашого сервісу;
  • Купуйте як завжди, а ми повернемо частину вартості покупки назад;
  • Виводьте кешбек будь-яким зручним способом (на телефон, банківську картку або електронні гроші.

Подивіться наші рекомендації щодо покупок, а також читайте розділ "Зверніть увагу" на сторінках магазинів, щоб кешбек нараховувався завжди.

Купуйте з кешбеком та нехай все буде красиво! ;)

ЗА ПОКУПКАМИ