Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

ТОП-8 корисних гаджетів для саду та городу з кешбеком

Полегшать життя та допоможуть виростити врожай
Cashback, кешбек, гаджети з кешбєком

“Не секрет, что друзья не растут в огороде "... Зате в городі ростуть фрукти, овочі, дерева, бур'яни та водяться шкідники. Якщо перераховане викликає у вас емоції, значить у вас є город або сад :) Саме для вас ми підготували круту добірку гаджетів, які полегшать життя городнику-профі та садівникові-любителю.

Щоб отримати кешбек за покупку цих гаджетів або інших товарів, не забувайте переходити в магазин через сайт payback або встановіть в браузер наше кешбек-розширення.

Гаджет №1: екотестер

кешбек-сервіс payBack |Екотестер з кешбекомЕкотестери - це прилади, які вимірюють рівень шкідливих речовин у грунті, воді, фруктах, овочах тощо. Рекомендуємо багатофункціональний екотестер Anmez Greentest Eco, який поєднує в собі функції нітратоміра та дозиметра. За допомогою цього приладу можна виміряти рівень нітратів у фруктах і овочах, які ви вирощуєте, а також оцінити радіаційний фон грунту.

Нітрати в певній мірі завжди присутні в орних грунтах. Їм допомагають утворюватися нітрифікуючі бактерії, які живуть у ґрунті. Це не завжди погано, оскільки нітрати - це добриво, але тут все залежить від кількості. При надлишку в ґрунтах, нітрати накопичуються в овочах та фруктах та шкодять здоров'ю людини. Вихід один: контролюйте рівень нітратів в урожаї самостійно за допомогою екотестера.

Ціна екотестера - 3600 гривень | Кешбек - до 230.40 гривень.

Гаджет №2: відлякувач комах

відлякувач комах. rti,trКусаються комарі під час польових робіт? Приділіть увагу боротьбі з комахами, адже вони переносять небезпечні для людини захворювання. Наприклад, збудників дирофіляріозу. Тому рекомендуємо обов'язково купити ультразвуковий відлякувач або пастку для комах.

Пропонуємо подивитися відлякувач комарів Leaven. Це відносно недорогий та доступний тип гаджетів, працює від батарейки типу ААА та захищає площу до 12 метрів квадратних, модель може використовуватися як в приміщенні, так і на відкритому повітрі.

Принцип дії відлякувача - імітація звуку самця комаря, який і відлякує самок, що кусають. При цьому гаджет безпечний для домашніх тварин та людини.

Ціна гаджета - 210 гривень | Кешбек - до 13.44 гривень.

Гаджет №3: відлякувач гризунів

гризунів. rti,trМи садимо город, вони його викопують. Вгадайте, про кого мова? Звичайно про гризунах-шкідників. У боротьбі з цією напастю використовуйте ультразвуковий відлякувач гризунів Aircomfort.

Ефективно відлякує кротів, мишей, щурів, змій та інших шкідників. Принцип його дії заснований на дії ультразвукової хвилі, яка попереджає шкідників про небезпеку, змушуючи триматися на відстані від джерела небезпеки. Площа дії - 800 метрів квадратних, тип харчування - сонячна батарея, що дуже зручно та економічно. Для більшої ефективності краще купити кілька таких гаджетів та встановити їх на відстані приблизно 30 м один від одного.

Ціна пристрою - 350 гривень | Кешбек за покупку - до 22.40 гривень.

Гаджет №4: садові ліхтарі на сонячній батареї

садові ліхтарі на сонячній батареї з АліекспресПросто must have для городників-естетів - ліхтарики у вигляді сови, які можна придбати на Aliexpress. Ліхтарі працюють від енергії сонця, мають стильний дизайн та дають освітлення в нічний час доби. Сови зроблені з нетоксичного пластика, довговічні та практичні, красиво виглядають на домашній галявині. Крім усього іншого, сов бояться гризуни, отже тут ви вб'єте двох зайців одночасно.

Ціна пристрою - 10.63$ | Кешбек за покупку - до 0.53 $

Якщо ви консервативно налаштований городник або не хочете чекати доставку з Китаю, придбайте класичні ліхтарі на сонячній батареї в українському інтернет-магазині. Зроблені вони з пластику у формі звичайного шпиля, вологостійкі, мають мінімалістичний дизайн, але при цьому красиво виглядають.

Ціна - 30 гривень за штуку | Кешбек - до 1.92 гривні за штуку.

Гаджет №5: газонокосарка-робот

газонокосарка-робот с кэшбекомМи не помилилися, а ви не потрапили в світле майбутнє. :) Газонокосарка-робот Solo by AL-KO Robolinho зробить догляд за газоном безпроблемним. Правда коштує зовсім недешево, але з кешбеком завжди вигідніше.

Цей розумний гаджет сам підстриже траву без людської участі, ваше завдання тільки вибрати довжину газону та позначити оброблювану площу. Розумна машина легко синхронізується з системою "розумний сад", управляється через смартфон та оброблює газон площею до 700 квадратних метрів.

Чому варто придбати таку газонокосарку:

  • робота такої газонокосарки не вимагає втручання людини,
  • забезпечує функцію мульчування та рівномірного розподілу відходів по ділянці,
  • ефективно працює на схилах під кутом 45 градусів,
  • синхронізується і управляється за допомогою програми на смартфоні,
  • безпечна для дітей та домашніх тварин.

Ціна - 29 999 гривень | Кешбек за покупку - 419.98 гривні.

Гаджет №6: автоматичний полив кімнатних рослин

автоматичний полив кімнатних рослинБагатьом напевно знайома ситуація: їдеш у відпустку, а полити квіти на підвіконнях нікому. Або довіряєш поливати друзям (сусіду), а коли повертаєшся, виявляється, що він забув та квіти засохли. Ці труднощі легко вирішуються за допомогою наступних гаджетів.

Рекомендуємо автоматичний пристрій для поливу кімнатних рослин на Аліекспрес. За принципом дії гаджет нагадує міні-насосну станцію з компресором, шлангами та великим резервуаром для рідини. Монтуємо за 2 хвилини, завантажуємо додаток для управління на свій смартфон і вуаля ... :) Мінус в тому, що на даний момент програма розроблена китайською та англійською мовою.

Ціна системи - від 35.87$ | Кешбек - до 1.8$

Гаджет №7: електронний таймер поливу рослин

електронний таймер поливу рослинНесвоєчасний полив рослин може призвести до втрати врожаю. Особливо актуально це для дачників, коли живеш в одному кінці міста, а дача знаходиться в протилежному. Ця проблема легко вирішується за допомогою електронного таймеру подачі води. Пристрій встановлюється між джерелом води (краном) та поливальним шлангом. В потрібний час таймер почне полив городу самостійно. При монтажі важливо, щільно закрити клапани, щоб уникнути витоку рідини.

Ціна таймера - від 16.75$ | Кешбек за покупку - до 0.84$


Гаджет №8: пугало огородное :)

Відлякувати дрібних птахів та гризунів - справа важлива та вкрай потрібна, щоб зберегти урожай. З цим завданням добре впорається городнє опудало у вигляді сови на Алі. Сова обертає головою та видає характерні звуки, які лякають птахів та гризунів. Виглядає дуже реалістично. У сусідів точно такий немає :)

Ціна гаджета - от 12.32$ | Кешбек за покупку - до 0.62$

Хороший город, як і краса завжди вимагає жертв. Чи в саду, чи на городі - ці гаджети будуть корисні в будь-якому випадку, адже заощадять ваші сили та час. Щоб зекономити ще більше, купуйте з кешбеком. Перед покупкою обов'язково переходьте в магазин через сайт payback або встановіть в браузер наш кешбек-плагін. Ознайомтесь з нашими рекомендаціями щодо покупок, щоб кешбек враховувався завжди.

Нехай врожай буде багатим, час - корисним, а кешбек - щедрим в будь-яку пору року. ;)

ЗА ПОКУПКАМИ


Як зробити покупку з кешбеком:
1) додайте вибрані товари до списку бажань магазину;
2) авторизуйтесь на сайті payBack та перейдіть до магазину через посилання в каталозі на нашому сайті;
3) додайте товари зі списку бажань до кошику та оформіть покупку;
4) перевірте ваш кешбек в особистому кабінеті payBack.