Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Божевільний кешбек в МОЙО

Мойо з кешбеком - надійно, офіційно, економно :)
кешбек, rti,tr r'i,'r кэшбэк, кэшбек в МОЙО 5%

Круті гаджети та вигідний кешбек МОЙО

Саме зараз в інтернет-магазині побутової техніки та гаджетів МОЙО триває великий розпродаж зі знижками до -70%! З цієї нагоди розповідаємо, що купити в МОЙО, скільки воно коштує та як додатково зекономити на покупці з кешбеком.

Що таке кешбек

Кешбек - це повернення назад певної частини коштів, які були витрачені на покупку в інтернет-магазині. Це не "атракціон небаченої щедрості", а один зі способів залучення клієнтів за покупкою до інтернет-магазину. Ви купуєте - магазин ще й платить вам за покупку. Як то кажуть - "копійка гривню береже".

При цьому покупка з кешбеком нічим не відрізняється від звичайної покупки (ціна, сервіс, умови - все однакове). Різниця лише в тому, за яким посиланням ви приходите на сайт магазину.

Важливо! Щоб отримати кешбек, перед покупкою обов'язково переходьте до магазину за посиланням на нашому сайті.

Дізнатись більше про те, що таке cashback та як працює кешбек-сервіс, можна в нашій статті про кешбек.

Як купити з кешбеком в МОЙО

  • зареєструйтесь на сайті кешбек-сервісу payBack (якщо зареєстровані - просто увійдіть до системи);
  • вимкніть усі плагіни та закрийте усі додаткові вікна в браузері;
  • перейдіть до магазину МОЙО за цим посиланням;
  • робіть звичайну покупку;
  • протягом 30 хвилин після покупки перевірте cashback в особистому кабінеті.

Дотримуйтесь, будь ласка, рекомендацій щодо покупок, інакше ми не зможемо гарантувати нарахування кешбеку.

       ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ       


Що купити в МОЙО та про кешбек

Ми підібрали такий собі невеличкий ТОП-6 товарів на свій смак. Та в МОЙО є ще багато чого цікавенького, тож обирайте на власний розсуд та гаманець.

Важливо! Навіть, якщо купуєте товар у кредит або в розстрочку, ви все одно отримаєте кешбек. Але майте на увазі, що за передзамовлення товару кешбек не нараховується та не сплачується.

Смарт-годинник Apple Watch Series 3 з кешбеком 5% (замість до 2%) в інтернет-магазині МОЙО | Cashback, rti,tr, кэшбек, кэшбэк

Смарт-годинник Apple Watch Series 3
Ціна - 7999 грн

Ідеальний помічник для спортивних тренувань та в повсякденному житті. Вони точно вимірюють темп, відстань та швидкість під час спортивних навантажень, а спеціальний датчик слідкує за частотою вашого пульсу протягом усього дня. Можна навіть занурюватись під воду на глибину до 50 метрів. Працюватиме до 18 годин без підзарядки та дозволить завжди залишатися на зв'язку, слухати улюблену музику та перевіряти електронну пошту.
Більше про Apple Watch Series 3.


Смартфон Apple iPhone 8 Plus 64GB (Space Grey)з кешбеком 5% (замість до 2%) в інтернет-магазині МОЙО | Cashback, rti,tr, кэшбек, кэшбэк

Смартфон Apple iPhone 8 Plus 64GB (Space Grey)
Ціна - 23999 грн

Це іміджевий флагман в новому стильному корпусі з ударостійкого скла та алюмінію. Основна камера 12 Мпікс з додатковими функціями знімає яскраво навіть вночі. Селфі камера на 7 Мпікс створена для чітких та яскравих селфі. Оновлений дисплей, що підлаштовується під умови зовнішнього середовища, та покращені динаміки. Смартфон має підтримку бездротової зарядки та функцію автоматичного перенесення налаштувань зі свого старенького Apple на новий.
Більше про смартфон Apple iPhone 8 Plus.


Планшет Huawei MediaPad T3 10 з кешбеком 5% (замість до 2%) в інтернет-магазині МОЙО | Cashback, rti,tr, кэшбек, кэшбэк

Планшет Huawei MediaPad T3 LTE
Ціна - 5499 грн

Планшет Huawei T3 LTE має стильний алюмінієвий корпус, потужний 4-ядерний процесор, 2 ГБ оперативної пам'яті та 16 ГБ вбудованої (можна розширити до 128 Гб завдяки microSD). Діагональ дисплея - 9.6 дюймів, роздільна здатність екрану - 1280х800 пікс. Завдяки таким потужностям планшет забезпечує яскраве та чітке зображення. Вбудовані передавачі зв'язку 3G/4G забезпечать доступ до інтернету за будь-яких умов. Ідеально підходить для навчання, розваг та в якості домашнього мультимедійного центру.
Більше про планшет Huawei MediaPad T3 LTE.


Ноутбук ASUS X540UB-DM022 з кешбеком 5% (замість до 2%) в інтернет-магазині МОЙО | Cashback, rti,tr, кэшбек, кэшбэк

Ноутбук ASUS X540UB-DM022
Ціна - 10999 грн

Ця модель ноутбуку доводить, що сила та потужність можуть бути реалізовані у витонченому дизайні. Важить приблизно 1900 гр, має товщину трошки більше 2.5 см та діагональ екрану 15.6 дюймів. 4 ГБ ОЗУ дозволяють вирішувати щоденні задачі та навіть більше. Фільтрація синього кольору зменшує навантаження на очі. Неперевершене та якісне звучання аудіо через вбудовані динаміки та навушники завдяки технології відтворення аудіо SonicMaster. Для справжніх меломанів - це реальна знахідка.
Більше про ноутбук ASUS X540UB-DM022.


Телевізор TCL 50DP600 з кешбеком 5% (замість до 2%) в інтернет-магазині МОЙО | Cashback, rti,tr, кэшбек, кэшбэк

Телевізор TCL 50DP600
Ціна - 9999 грн

Має функцію Smart-TV, завдяки якій можна переглядати улюблені фільми та телепередачі на великому 50-дюймовому екрані без додаткових пристроїв. Акустичне звучання завдяки системі Dolby Audio та розширені параметри налаштування звуку дозволять відчути навіть незначний шелест на відео. HDR та інноваційна технологія Micro Dimming робить картинку максимально чіткою та контрастною. Функція ScreenMirroring допоможе транслювати зображення з вашого смартфону на екран телевізора.
Більше про телевізор TCL 50DP600.


Портативна акустика JBL Pulse 3 Black з кешбеком 5% (замість до 2%) в інтернет-магазині МОЙО | Cashback, rti,tr, кэшбек, кэшбэк

Портативна акустика JBL Pulse 3
Ціна - 5999 грн

Портативна акустика JBL Pulse 3 дозволить не тільки слухати, але й бачити музику. Синхронізуйте декілька смартфонів або планшетів та слухайте музику з різних гаджетів. Налаштовуйте світлові ефекти на 360 градусів. Використовуючи технологію JBL Connect+, поєднуйте до 100 пристроїв в одну мережу, щоб отримати більш об'ємне звучання на новому рівні. Користуйтесь чітким голосовим зв'язком завдяки спікерфону з шумопониженням та ехокомпенсацією. До речі, гаджет водостійкий та працює до 12 годин без підзарядки.
Більше про портативну акустику JBL Pulse 3.


Бажаємо приємних покупок, якісних гаджетів та великого кешбеку. Ну а настрій має бути відмінним за будь-яких умов! ;)

       ДО МАГАЗИНУ       


Зверніть увагу: ціни на товари дійсні на момент публікації статті.