Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Карантин з кешбеком

Проводимо час з користю - купуємо онлайн
кешбек-сервіс payBack |Україна| stay at home

"Коли я говорила собі, що хочу проводити більше часу вдома, то зовсім не мала на увазі пандемію". Хто автор цих слів невідомо, але сказано дуже влучно. Попереду нас чекає кілька тижнів або навіть місяців домашньої обсервації, отже вся родина в зборі. :)

Давайте поговоримо, чим зайнятися в ці дні: як провести час з користю, як організувати домашній побут і чим кешбек-сервіс payBack допоможе в цій ситуації.

Ми зібрали практичні рекомендації, посилання на корисні ресурси і розповімо, які магазини з кешбеком точно стануть у пригоді для покупок сьогодні. Читайте публікацію повністю або обирайте розділ, який зацікавить вас найбільше:

➤ 1. Зустрічаємось онлайн.
➤ 2. Стежимо за харчуванням.
➤ 3. Облаштовуємо домашній затишок та підтягуємо справи.
➤ 4. Займаємось самоосвітою.
➤ 5. Розвиваємось духовно.
➤ 6. Подорожуємо онлайн.
➤ 7. Займаємось спортом.
➤ 8. Катаємось з вітерцем.
➤ 9. Вигадуємо заняття для дітей.

Сподіваємося, наша стаття буде корисна саме вам. Можливо, ви навіть поділіться нею у Фейсбуці. ;) Бажаємо приємного читання.


1. Зустрічаємось онлайн

кешбек-сервіс payBack |Україна| Застосунки для відеозв'язку Тримайте трійку кращих застосунків для відео дзвінків і конференцій. Встановіть їх та будьте на зв'язку.

1. ZOOM
Універсальний сервіс, який можна використовувати не тільки для проведення робочих зустрічей онлайн, але і для навчання, занять спортом, зв'язку з близькими. Zoom пропонує зручний безкоштовний тариф: відеоконференція з одночасною кількістю учасників до 100 чоловік, обмеження за часом для групової конференції 40 хвилин, доступні запис відео дзвінків та чат для повідомлень.

2. Google Hangouts
Простий і доступний відео чат для активних користувачів сервісів Google. Можливості програми: відео зустрічі з кількістю учасників до 250 користувачів; зручний доступ за посиланням як з комп'ютера, так і зі смартфона або планшета; можливість приєднатися до відео чату з використанням стаціонарного телефону.

3. Facebook Group Chat
Відео чат працює через Facebook Messenger. У відеоконференції можуть брати участь до 50 осіб, але відеозображення одночасно доступне тільки для 8 учасників. Решта можуть слухати і відповідати в текстовому чаті.

Який би застосунок для відеозв'язку ви не обрали, якість зв'язку багато в чому залежить від пристрою. Це може бути смартфон, планшет, ноутбук, комп'ютер і навіть smart-tv. Купуйте смартфон в інтернет магазині "Touch" з кешбеком та тримайте зв'язок 24/7.


2. Стежимо за харчуванням

кешбек-сервіс payBack |Україна| Стежимо за харчуванням Якщо маєте намір після карантину влізти в звичний гардероб, зараз важливо контролювати харчування. Займіться цим вже сьогодні: спробуйте нові рецепти, купіть нетрадиційні продукти, готуйте корисну і смачну їжу.

Якщо не можете відмовитися зайвий раз від перекусу, вибирайте корисне: горіхи, сухофрукти, овочеві або фруктові чіпси. Тут стане в пригоді наша стаття про корисне харчування.

Для прихильників правильного харчування - безкоштовний застосунок "YAZIO". Дозволяє вести щоденник харчування, рахувати калорії, вуглеводи, білки, жири, відстежувати фізичну активність і успішно знижувати вагу.

Підібрати якісні продукти харчування, напої, замовити доставлення додому можна в інтернет-магазинах з категорії "Доставляння їжі та продуктів" з кешбеком.


3. Облаштовуємо домашній затишок та підтягуємо справи

кешбек-сервіс payBack |Україна| Облаштовуємо домашній затишок та підтягуємо справи Саме час подумати про чистоту: переберіть літні речі, виперіть зимові куртки і теплі светри, освіжіть штори, вимийте батареї та люстри. У звичному ритмі життя на це не вистачає часу.

Чистоту в будинку і квартирі допоможуть навести інтернет-магазини "Watsons" та "EVA". Замовте прямо додому порошки і гелі для прання, засоби для дезінфекції та чистоти в кухні і ванній, універсальні засоби для прибирання, а також товари для особистої гігієни.

Весна - час польових робіт. Якщо у вас є дача, пора приводити її до ладу. Замовте насіння та саджанці онлайн в магазині "Агромаркет", виберіть квіти для палісадника і новий садовий інвентар в магазині "Флоріум". Головне, що товари для саду та городу можна купити з кешбеком в інтернет-магазині і не виходити зайвий раз на ринок.

Для тих, хто працює дистанційно вдома, подбайте про організацію комфортного робочого місця. Що для цього потрібно:

  • зручне крісло і стіл для роботи за комп'ютером (купити з кешбеком в магазині "Bigl");
  • потужний ноутбук або комп'ютер, якщо ще не маєте робочої "конячки" (купити з кешбеком в магазині "Алло");
  • комфортний домашній одяг (купити з кешбеком в магазині "ISSA PLUS");
  • ну і звісно ж кава або чай (купити з кешбеком в магазині "Coffeeok").

4. Займаємось самоосвітою

кешбек-сервіс payBack |Україна| Займаємось самоосвітою Час для самоосвіти знайти нелегко. Коли, якщо не зараз. Ми підібрали кілька платформ з навчальними курсами і лекціями.

Платформа масових відкритих онлайн курсів "Prometheus" - найбільший в Україні проект для безкоштовної освіти. Тут знайдуться курси для кожного, незалежно від віку, статусу і стану здоров'я: англійська, робота з базами даних, курси з програмування і навіть підготовка до здачі ЗНО.

Відеолекторій "WiseCow" - український освітній проект про культурне надбання і спадщину України. На сайті представлені відео лекції і публікації про українську літературу, кінематограф, мистецтво, музику, журналістику, театр, історію, моду.

Інтернет портал "Бібліотека української літератури" - найбільша інтернет бібліотека української літератури, створена для популяризації української мови та українських авторів. Книги можна завантажувати безкоштовно в кількох форматах. Сайт підкаже, який формат файлу, з якою метою краще обрати.

Якщо не знаєте, що почитати, завітайте на онлайн-платформу "Readmodo". Це літературний проєкт, який має на меті об'єднати читачів України та розвивати культуру читання українців. На сайті ви знайдете цікаві статті про літературу та культуру, а також відгуки та підбірки книжок для прочитання.

Онлайн навчання займає багато часу і тому краще використовувати якісні девайси для відтворення навчального матеріалу. Інтернет-магазин "Ельдорадо" пропонує відмінні гаджети для домашнього навчання з кешбеком. Вибирайте планшет, електронну книгу або ноутбук і розвивайтеся. Адже ті, хто читає книги, завжди будуть керувати тими, хто дивиться телевізор.


5. Розвиваємось духовно

кешбек-сервіс payBack |Україна| Розвиваємось духовно Віденська державна опера відкриває свої архіви для прямої трансляції через потокову платформу "Wiener Staatsoper". Ви зможете подивитися записи оперних і балетних вистав після простої реєстрації на сайті.

Оркестр Берлінської філармонії, один з кращих в світі, буде виконувати концерти без глядачів і транслювати онлайн. Записи доступні за спеціальним кодом BERLINPHIL. Після активації коду ви отримаєте безкоштовний доступ в чарівний світ музики на 30 днів.

Національний академічний драматичний театр ім. І.Франка відкриває для вільного перегляду архівні записи театральних постановок з відомими українськими акторами. Подивитися відео можна на youtube каналі театру.

Відпочиньте від поточних подій і новин в світі, замовте суші в інтернет-магазині "Сушия" з кешбеком та пориньте у світ прекрасного.


6. Подорожуємо онлайн з кешбеком

кешбек-сервіс payBack |Україна| Подорожуємо онлайн з кешбеком Запрошуємо у віртуальну подорож музеями України під відкритим небом. Ви зможете побувати в резиденції Богдана Хмельницького в Чигирині Черкаської області, в національному музеї народної архітектури і побуту в Києві, на Хортиці в Запоріжжі та в інших музеях України.

Компанія Google створила тестовий онлайн проект Google Arts & Culture, присвячений культурному розвитку людства. Для користувачів у будь-якому куточку планети доступні близько 150 інтерактивних виставок, віртуальні тури в 50 кращих світових музеях. Це величезна кількість фотографій і відео про цікаві об'єкти культури по всьому світу.

Якщо купити смарт ТВ в магазині "Алло" з кешбеком, уявіть наскільки цікавіше стануть віртуальні екскурсії на великому екрані.


7. Займаємось спортом

кешбек-сервіс payBack |Україна| Займаємось спортом Для активних занять спортом не обов'язково ходити в спортзал. Можна ефективно проводити тренування в домашніх умовах, використовуючи мінімальний набір спортивного інвентарю. Якщо вдома раптом завалялися фітбол або скакалка - це просто супер. Замість гантелей використовуйте пластикові пляшки, наповнені водою. А красивий спортивний одяг можна купити в спортивних магазинах з кешбеком.

Для контролю фізичної активності, підрахунку відстані та витрачених калорій придбайте фітнес-трекер. Рекомендуємо Xiaomi Mi Smart Band 4 в інтернет-магазині "Цитрус" з кешбеком.

Багато зірок українського шоу-бізнесу, як і ми з вами, теж опинилися вдома. Наприклад NK | Настя Каменських активно мотивує своїх підписників займатися спортом. У своєму відео блозі Настя регулярно проводить спортивні тренування в прямому ефірі. Приєднуйтесь.


8. Катаємось з вітерцем

кешбек-сервіс payBack |Україна| Катаємось з вітерцем Складнощі з громадським транспортом доставляють багато незручностей, хоча краще звичайно ж залишатися вдома. Якщо маєте потребу їздити містом, переходьте на електротранспорт і обов'язково одягайте маску.

Фокстрот пропонує круту добірку електротранспорту:

1. Електроскутер проїжджає на одному заряді акумулятору до 90 км. А ще він екологічний - ніяких заправок, вихлопних газів і заміни мастила.

2. Електросамокат призначений для їзди асфальтованими дорогами, без підзарядки акумуляторів долає до 30 км зі швидкістю до 25 км/год.

3. Моноколесо - дорогий і специфічний вид електротранспорту. Розвиває швидкість до 45 км/год, повністю зарядженої батареї вистачить, щоб подолати відстань до 90 км.

4. Електровелосипед - відмінне рішення для пересування містом. Максимальна швидкість до 25 км/год, долає до 60 км. Він легкий, маневрений і зручний у використанні.

Звичайно ж, електротранспорт можуть купити далеко не всі. Старий добрий велосипед в базовій комплектації - непогана альтернатива. Як вибрати велосипед, ми розповідали тут.

Купіть велосипед, захисну екіпіровку і запчастини в інтернет-магазині Бізон з кешбеком. Не забувайте про правила безпеки на дорозі і заздалегідь обирайте маршрут руху.


9. Вигадуємо заняття для дітей

кешбек-сервіс payBack |Україна| Вигадуємо заняття для дітей Мабуть одне з найбільш нагальних питань для батьків: чим зайняти дитину на карантині. Ми зібрали кілька простих ідей для розваг.

Пограйте в морський бій та хрестики-нулики. Стануть в нагоді розмальовки, альбоми для малювання, блокноти з наліпками, дитячі журнали. Канцелярію та настільні ігри вибирайте в магазині "Yakaboo" з кешбеком.

Якщо живете в приватному будинку, пограйте у дворі в активні ігри: футбол, вибивний, їстівне-неїстівне, бадмінтон, скакалка, пострибайте на резинках, поліпіть пасочки з піску.

Намалюйте карту скарбів для дитини: малюк виконує завдання, читає карту і знаходить заховані скарби (цукерки, наприклад). Побудуйте будиночок з ковдри та подушок - ця гра набагато більше зацікавить дитину, ніж справжній намет. Влаштуйте ляльковий театр з іграшок, які є вдома.

Рукоділля підійде як хлопчикам, так і дівчаткам. Зробіть листівки до Великодня, сплетіть великодній вінок або великодній кошик з паперових трубочок, займіться аплікацією і ліпленням з пластиліну або солоного тіста.

Товари для дитячого дозвілля знайдете в інтернет-магазині "Будинок Іграшок" з кешбеком.


Бережіть себе, замовляйте необхідні товари онлайн і будьте здорові.

ЗА ПОКУПКАМИ