Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Корисні фішки кешбек плагіну для AliExpress

Чому іноді не нараховується кешбек за покупки на AliExpress

Якщо ви постійний покупець на Аліекспрес, мабуть, вже помітили, що з вересня 2020 року кешбек може нараховуватися не на всі товари. Навіть, якщо раніше ви купували їх з кешбеком, і все було гаразд. Ми хочемо розповісти про важливі зміни, які відбулися на Аліекспрес.

Чому кешбек Аліекспрес нараховується не на всі товари

Розмір кешбеку на Алі залежить від категорії товару, визначається самим магазином та може складати до 7%. Кешбек-сервіс жодним чином не впливає на цей процес та на розмір кешбеку. За категорію неафіліатних товарів Аліекспрес НЕ ПОВЕРТАЄ кешбек або повертає мінімальний - до 0.45%.

Нефіліатні товари Аліекспрес ввів ще у вересні 2019 року, і ми писали про це тут. Так з’явився перелік неафіліатних магазинів. В основному це магазини, які продають техніку та електроніку брендів Xiaomi, Huawei, Honor, UMIDIGI, Meizu, OnePlus, Lenovo та інших. Зазвичай за покупку неафіліатних товарів кешбек не нараховується, але у деяких випадках покупка проходить за мінімальним тарифом до 0.45%.

У вересні 2020 року Аліекспрес змінив правила та розширив перелік неафіліатних товарів. Відтепер неафіліатними можуть бути не тільки товари в окремих магазинах зі списку, але й будь-які товари будь-якого продавця.

Як швидко та зручно перевірити кешбек за товар Аліекспрес

Щоб швидко та зручно перевірити товар на афіліатність, ми додали цю перевірку в кешбек плагін payBack.

Просто відкрийте наш плагін на сторінці товару на Алі. Плагін автоматично перевірить посилання та допоможе визначитися з покупкою. Якщо бажаний товар виявився неафіліатним, спробуйте пошукати його в інших продавців та знову перевірити через плагін.

Якщо купуєте за допомогою сайту - для авторизованих користувачів є тестер посилань. Єдине, що потрібне для перевірки, - посилання на товар, який ви збираєтесь купувати.

Звичайно, перевіряти плагіном - швидше та зручніше. Ви просто переглядаєте товари у магазині, як зазвичай, а плагін автоматично перевіряє кожне посилання.

Тож, якщо досі не маєте нашого плагіну в браузері, обов’язково встановіть. Дізнатись більше та завантажити плагін payBack до вашого браузеру можна з нашої статті про плагіни. Як інсталювати плагін, дивіться в коротеньких відео на нашому youtube-каналі.

        Встановити для Opera        

Встановити для Google Chrome

       Встановити для FireFox       


Як перевірити посилання через плагін на комп’ютері

1. Авторизуйтесь на сайті payback та встановіть наш плагін до свого браузеру.

2. Знайдіть бажаний товар на Аліекспрес та активуйте плагін payBack на сторінці товару.

3. У спливаючому вікні побачите інформацію про те, чи є товар афіліатним, чи ні.

кешбек-сервіс payBack |Україна
Товар афіліатний. Кешбек буде нараховано в залежності від категорії товару та рівня лояльності.
кешбек-сервіс payBack |Україна
Товар належить до спеціальної категорії. Кешбек буде нараховано за мінімальним тарифом до 0.45% від суми покупки.
кешбек-сервіс payBack |Україна
Товар належить до неафіліатних. Кешбек за покупку цього товару НЕ буде нарахований.

Як перевірити посилання через тестер на комп’ютері

1. Знайдіть бажаний товар на Аліекспрес та скопіюйте посилання.

2. Авторизуйтесь на сайті payBack та відкрийте тестер посилань на сторінці магазину.

3. Вставте посилання в спеціальне поле, натисніть кнопку “Перевірити” та чекайте результат.

Якщо тестер посилань сказав, що “Кешбек НЕ БУДЕ нараховано чи буде нараховано за мінімальним тарифом”, це спеціальна категорія товарів на Аліекспрес. Кешбек буде нараховано за мінімальним тарифом до 0.45%.

Якщо тестер посилань сказав, що “Кешбек НЕ БУДЕ нараховано", це означає, що товар не бере участь в партнерській програмі та кешбеку за покупку не буде. Пошукайте ті ж самі товари у інших продавців.

Якщо тестер посилань визначив, що “кешбек до 7%”, то кешбек буде нараховано в залежності від категорії товару та вашого рівня лояльності на сервісі.

Тестер може перевіряти не тільки посилання, які ви скопіювали на комп’ютері. Але і посилання з мобільної версії сайту або з мобільного застосунку Аліекспрес.

Як перевірити посилання на смартфоні

1. Зайдіть в мобільний застосунок Аліекспрес (або на мобільну версію сайту в браузері свого смартфону). Скопіюйте посилання на товар.

2. Авторизуйтесь в мобільній версії сайту payback на смартфоні та зайдіть на сторінку магазину Алі. Гортайте вниз сторінки та знайдіть тестер. Вставте посилання на товар в спеціальне поле.

3. Натисніть кнопку “Перевірити” та очікуйте результат.

Якщо тестер посилань сказав, що “Кешбек НЕ БУДЕ нараховано чи буде нараховано за мінімальним тарифом”, це спеціальна категорія товарів на Аліекспрес. Кешбек буде нараховано за мінімальним тарифом до 0.45%.

Якщо тестер посилань сказав, що “Кешбек НЕ БУДЕ нараховано", це означає, що товар не бере участь в партнерській програмі та кешбеку за покупку не буде.

Якщо результат перевірки - “кешбек до 7%”, то покупка буде оплачена в залежності від категорії товару та вашого рівня лояльності на сервісі.

Тепер ви знаєте, як перевірити посилання на товар. Сподіваємось, наші поради вам допоможуть купувати з кешбеком на Аліекспрес завжди.

ПЕРЕВІРИТИ ПОСИЛАННЯ