Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Як купувати на Aliexpress з кешбеком

Інструкція. Частина 1.

Все, що робиться - робиться в Китаї. Тільки тепер це все можна легко купити.
За найприємнішими цінами. Ба більш того - можна ще й отримати кешбек за власні покупки.
Купили на 10 доларів і ван долар повернули.
У нашій статті ви знайдете максимально докладну інструкцію, як купувати на AliExpress з кешбеком.

як купувати на Алі з кешбеком?

Що таке Aliexpress?

Всупереч поширеній думці AliExpress - це не магазин.
Це майданчик-агрегатор продавців з Китаю та прилеглих держав.
Сам AliExpress виконує функцію величезного торгового центру, де продавці орендують віртуальні торгові точки. Також, через AliExpress проходить оплата та вирішення суперечливих ситуацій.

Перевага AliExpress в тому, що можна купити практично все за копійки. Досвідчені покупці, проходячи повз прилавки оффлайн магазинів, відразу помічають добре знайомі товари, але з накруткою в 300-500%. Нумо вчитися здійснювати покупки за реальною вартістю товарів та ще й отримувати кешбек.

Реєстрація на Aliexpress

Процедура реєстрації дуже проста та не викликає жодних проблем. У правому верхньому куті є кнопка Sign in. При наведенні випаде меню, в якому треба натиснути кнопку Join Free.

Реєстрація на Аліекспрес

На першому кроці вам пропонують додати адресу електронної пошти та ввести код верифікації. Також, зверніть увагу, що ви погоджуєтеся з умовами користування сайту. Ми рекомендуємо з ними ознайомитися, щоб потім не виникло неприємних запитань.

Реєстрація на Алі

Після цього, вам прийде лист з верифікацією вашого e-mail. Перейдіть за посиланням в листі для продовження реєстрації. Далі необхідно вигадати пароль та ввести ваше ім'я.
NB! Пароль повинен бути максимально складним, щоб ваш аккаунт не зламали.

Регистрация на Алиэкспресс

Відразу після реєстрації заповніть особисту інформацію. Уважно вказуйте адресу доставлення та всі контактні дані, які можуть вплинути на правильність доставляння посилки до вас. AliExpress дозволяє додавати до 5-ти варіантів адреси доставлення.

Мова інтерфейсу

Для максимальної зручності користування сайтом, рекомендуємо відразу вибрати країну та зручну для вас валюту. Оскільки AliExpress - це міжнародний майданчик, сайт є багатомовним. Ви можете вибрати мову інтерфейсу російську або українську. АЛЕ! Для цих мов використовується машинний переклад. І це може дуже сильно ускладнити пошук по сайту. Тому, якщо ваш рівень англійської дозволяє, краще використовувати цю мову інтерфейсу. Хоча, з іншого боку - ви отримаєте масу позитивних моментів використовуючи пошук російською або українською мовою.

Отримати кешбек Aliexpress

Для порівняння наводимо приклад, як один і той самий товар називається російською, англійською та українською мовами.
«2016 новые модный дизайн прохладный черный с длинным рукавом трикотаж корейской культур симпатичные завышение трикотажные свободного покроя джемпер свитер»
«2016 Newest Fashion Design Cool Black Long Sleeve Knitwear Korean Crop Cute Oversize Knitted Casual Cardigan Sweater»
«2016 Нові моди дизайн Cool Чорний Довгі рукави Трикотаж Корейська Crop Симпатичні Завищення Трикотажне побіжно светри кардигани»

Як обрати товар та продавця. Пошук

На AliExpress за останніми даними 4,6 млн товарів. Як ви розумієте, орієнтуватися в такому розмаїтті досить складно. Ви можете шукати в каталозі, який до речі досить зручний. Категорії підібрані вдало. Якщо сумніваєтеся, до якої категорії відноситься бажаний товар - скористайтеся загальним пошуком.

Зверніть увагу, продавці намагаються додати якомога більше популярних запитів в назву свого товару, щоб бути вище в пошуку. Це дуже ускладнює пошук. Але вміння легко та швидко знаходити прийде до вас буквально після 2-3 покупки.

На головній сторінці розміщуються найвигідніші та акційні пропозиції. Крім того, якщо ви переглядали якийсь товар, то вам будуть показувати схожі пропозиції.

Для пошуку товару пишіть кілька ключових слів, які характеризують ваш товар. Наприклад - чохол Lenovo. Вам покажуть величезну кількість пропозицій, серед яких будуть не лише чохли. Тут вже необхідно шукати за зображенням товару.

пошук товару на Аліекспрес

Для полегшення процесу пошуку можна налаштувати видачу. Важливо відзначити деякі пункти:

  1. Можливість доставляння в Україну;
  2. «Тільки поштучно» (якщо ви не плануєте займатися продажем);
  3. Можна позначити «Безкоштовне доставлення».

Фільтр «Вищий рейтинг» дозволить бачити першими продавців з найвищим рейтингом. «Продавець в мережі» допоможе за умови, що необхідна пряма комунікація з продавцем при виборі товару.

За замовчуванням у вас увімкнений фільтр «Кращий вибір». AliExpress порівнює ціну, рейтинг продавця, варіант доставлення. Виходячи з цього вже сортує видачу. Ви самі можете налаштувати видачу, відштовхуючись від параметрів "Ціна", "Рейтинг" та "Кількість проданих товарів".

Кількість проданих товарів - один з кращих показників. Навряд чи буде багато покупок у поганого продавця, який висилає цеглини та доставляє їх на поні. Найкраще обирати кілька пропозицій від різних продавців, щоб мати можливість порівняти їх.

Як купувати на Аліекспрес

Після того, як підібрали потрібний товар, починається найцікавіша частина - вибір продавця. Вибирати продавця варто за кількістю позитивних відгуків та рейтингом. В описі ця інформація знаходиться праворуч. Перше, на що треба звернути увагу, це відсоток позитивних відгуків (Positive Feedback). Цей показник розраховується як співвідношення позитивних коментарів (4-5 зірок) до загальної кількості коментарів за останні півроку. Наприклад, показник 98,2% свідчить про те, що практично всі покупці задоволені даними продавцем.

Варто також подивитися на загальний рейтинг продавця - Feedback Score. Цей показник включає в себе всі відгуки продавця за період роботи на AliExpress. За кожний позитивний відгук (4-5 зірок) магазин отримує 1 бал до рейтингу. За негативний відгук - магазин втрачає 1 бал від рейтингу. Найнижчий рейтинг - це одна медаль. Найвищий - п'ять корон. На практиці продавець з кількістю корон більше трьох зустрічається рідко.

Якщо ви хочете перестрахуватися ще більше - можна перейти на сторінку інформації про магазин. Зверніть увагу на дату реєстрації продавця на AliExpress. Магазин може бути дуже хорошим, але якщо йому пару тижнів на AliExpress, то рівень довіри до такого магазину не може бути високим.

Для кращого розуміння рівня магазину почитайте відгуки про нього. Зверніть увагу на кількість відгуків - чим більше, тим краще. Також, уважно прочитайте нейтральні та погані відгуки. У них покупці детально описують проблеми, які виникли з цим магазином. Але знову ж таки, відгуки треба читати з великою увагою та розрізняти безглуздих покупців та дійсні проблеми. Наприклад, покупець може залишити негативний відгук щодо розміру якоїсь речі, що замовив один розмір, а прийшов інший. І звинуватити в цьому продавця.

Але ми ж не знаємо як покупець обирав собі розмір. Як правило, продавець надає розмірну сітку з урахуванням сантиметрів. На етикетці може бути написано XXL, а по факту це буде M. І якщо покупець замовив товар керуючись тільки артикулом розміру, без уточнення розмірної сітки в сантиметрах, то продавець абсолютно в цьому не винен. Звертайте увагу на відгуки, де пишуть про якість самого продукту, термін доставляння, комунікації з продавцем, суперечки.

Як купити товар на AliExpress та отримати кешбек?

Що таке кешбек (cashback)?

Cashback — це повернення частини грошей, які ви витратили на покупки в інтернет-магазині.

Сервіс cashback вже давно відомий в Америці та Європі. В країнах СНД він тільки почав здобувати популярність. Вихід сервісу cashback на ринок України пов'язаний з тим, що дедалі більше покупок відбувається в інтернет-магазинах. За 2015 року ринок інтернет-покупок виріс на 30%. Дуже багато людей обирають покупки в інтернеті, як найбільш зручний та фінансово вигідний варіант.

Як отримати кешбек на Aliexpress?

Зробити покупку на Aliexpress та отримати кешбек - простіше простого. Зробіть це, використовуючи наш сервіс.
Для початку вам необхідно пройти просту процедуру реєстрації за допомогою соціальних мереж або e-mail. Після цього переходьте за посиланням в каталозі в магазин AliExpress та купуйте як зазвичай. Ми зафіксуємо покупку в особистому кабінеті та надішлемо повідомлення, що вам нараховано кешбек і коли він буде готовий до виплати.

Давайте поглянемо на цифри. Наприклад, кешбек AliExpress становить 5%. Купуючи на 10 доларів, ви отримуєте кешбек 50 центів. Здається сума не дуже велика. А ви тепер підрахуйте, скільки покупок робите на Ali за півроку та яка сума кешбеку набігає. Прикро втрачати такі гроші. Купівля в будь-якому магазині, не тільки на AliExpress, з кешбеком стає максимально вигідною для вас. Тож, дозвольте собі більше.

У другій частині статті ми розповімо, як здійснити замовлення, оплату, відстежувати покупку та вирішувати суперечки.

ЧИТАТИ ДАЛІ