Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Б'юті гаджети з кешбеком

Частина 1

Оновлено 25.02.2020

Женские бьюти гаджеты с кэшбэком | Покупаем с кэшбэк-сервиом payBack

Краса врятує світ, а кешбек врятує ваш бюджет ... :) Це є так, але сьогодні мова піде не про кешбек, а про красу. А точніше про б'юті гаджети для жінок, які не соромно подарувати на 8 березня.

Адже усі мами, дружини, подруги, сестри, доньки та навіть бабусі чекають на подаруночки. Тож ми підібрали найкращі б'юті гаджети на подарунок, а також розповімо, як придбати ці гаджети з підвищеним кешбеком.

Обов'язково дочитайте допис до кінця, щоб знайти сюрприз від кешбек-сервісу payBack.

Б'юті гаджети для волосся з кешбеком

У світі жіночої краси діє золоте правило з укладання волосся: "пряме волосся - завити, кучеряве - розпрямити". Для цього підходять вирівнювачі (праски) та плойки (стайлери).

Як вибрати вирівнювач для волосся та плойку?

Как выбрать выпрямитель для волос и плойку. Купить плойку с кэшбэком

Головний критерій для вибору - матеріал, з якого зроблені нагрівальні пластини. Ця характеристика впливає не тільки на ціну гаджета, але і на здоров'я волосся. Пластини можуть бути виготовлені з металу, кераміки, титану або змішаних матеріалів.

Вирівнювачі та плойки з металевим покриттям швидко, але нерівномірно прогріваються, при використанні часто пошкоджують структуру волосся, але при цьому недорого коштують (від 139 гривень).

Керамічне покриття відносно безпечне для волосся, пластини прогріваються рівномірно, але вимагають більше часу для нагрівання (їх ціна від 260 гривень).

Титанове покриття пластин найбільш довготривале, вони миттєво та рівномірно нагріваються. Використання вирівнювача (або плойки) з титановим покриттям безпечне для волосся, але такі гаджети досить дорого коштують (вартість від 2099 грн).

Змішані матеріали - це титано-кераміка, кераміка з турмаліном, титаново-турмалінове покриття, срібне покриття. Плойки та вирівнювачі зі змішаним покриттям дбайливо ставляться до волосся та забезпечують додаткові функції пристрою, наприклад іонізацію, зняття статичної напруги тощо. Вартість таких гаджетів коливається від 280 грн та вище.

Який вирівнювач для волосся вибрати?

Пропонуємо розглянути два варіанти: вирівнювач Philips BHS675 та Rowenta SF4210. Порівняльні характеристики цих гаджетів наведені нижче в таблиці, а рішення щодо покупки приймати вам.

Купить с кэшбэком. Кэшбэк Эльдорадо.

Яку плойку для волосся вибрати? Який стайлер вибрати?

Пропонуємо розглянути стайлер Philips BHB876 та більш бюджетний варіант - плойку Rowenta CF3345. По суті, обидва прилади роблять одне й те ж саме, але по різному, та мають відмінні характеристики.

Купить плойку для волос с кэшбэком. Купить с кэшбеком

Купити гаджети для волосся з кешбеком можна в магазині Ельдорадо.

Жіночі гаджети для тіла з кешбеком

Небажана рослинність на тілі приносить багато клопоту як жінкам, так і чоловікам. Добре, що епоха станків для гоління вже в минулому. Настав час сучасних гаджетів для епіляції.

Cashback эльдорадо. Купить эпилятор. Купить фотоэпилятор.

Як вибрати хороший електроепілятор? Який епілятор купити?

Епілятор обирають зазвичай надовго. Зверніть увагу на такі нюанси при виборі епілятора:

1. Механізм дії.
По суті принцип дії один - вищипування волосків, а самі епілятори поділяють на дискові та пінцетні. Різниці у відчуттях практично немає, тому обирайте на ваш розсуд та бюджет.

2. Режим роботи.
Оптимально електроепілятор повинен мати мінімум дві швидкості роботи. На більш високій швидкості видаляються довгі волосини, на нижчій - коротші.

3. Наявність додаткових насадок для різних зон тіла, насадки для зменшення больових відчуттів. Але жодна насадка не знеболює процес епіляції. Тому, якщо погано переносите больові відчуття, випийте за півгодини до процедури таблетку знеболюючого або нанесіть на шкіру анестетик місцевої дії.

4. Наявність додаткових функцій: підсвічування, можливість вологої епіляції, вібрація тощо.

Щоб зменшити больові відчуття епіляцію краще проводити після душа на розігрітій шкірі. Щоб уникнути вростання волосинок не забувайте скрабити шкіру між процедурами. Обробляйте насадки та шкіру після епіляції дезінфікуючими засобами, щоб зменшити запалення та почервоніння шкіри. І нехай все пройде гладко!

Для покупки розгляньте механічні епілятори Braun Silkepil 9 SES 9/980 та Philips BRE 275/00.

Як вибрати фотоепілятор? Який фотоепілятор купити?

Прогрес не стоїть на місці, та слідом за механічною епіляцією з'явилася фотоепіляція. Фотоепіляція - це метод видалення небажаного волосся за допомогою впливу фотоімпульса (променя світла) на кореневу частину волосини.

Що варто знати, обираючи цей спосіб епіляції:

  • фотоімпульс впливає на пігмент меланін в корені волосся; як відомо, у світлому, рудому та сивому волоссі пігмент меланін відсутній, отже фотоепіляція для такого волосся буде неефективна;
  • для темної шкіри цю процедуру використовувати небажано, є ризик отримати опіки шкіри (знову таки через наявність в темній шкірі пігменту меланіну);
  • протипоказанням до використання фотоепіляції є родимки на тілі, темний відтінок шкіри, вагітність та лактація.

При виборі фотоепілятора враховуйте такі критерії:

1. Безпека.
Хороший фотоепілятор має сильний УФ-фільтр, має кілька налаштувань ефективності для використання на окремих зонах тіла та сенсор для регулювання інтенсивності спалаху.

2. Эфективність.
На ефективність фотоепілятора впливають потужність, довжина хвилі світлового спалаху та час генерації спалаху.

3. Наявність насадки з додатковим фільтром або вбудованого фільтра для видалення волосся на обличчі.

4. Кількість спалахів.
Для тривалої роботи фотоепілятора - не менше 200 тисяч.

5. Зручність.
На скільки зручно тримати прилад в руці, який розмір віконця та швидкість подачі спалаху, як заряджається прилад (наявність акумулятора або робота тільки від електромережі).

6. Ціна приладу.

Із фотоепіляторів зверніть увагу на такі моделі: Philips SC1994/00 и Braun BD 5008.

Купити фотоепілятор. Кешбек-сервіс Пейбек.

Купити епілятор з кешбеком рекомендуємо в інтернет-магазині Ельдорадо.

Б'юті гаджети для обличчя з кешбеком

Догляд за шкірою обличчя та шиї у жінок займає особливе місце серед будь-яких косметичних процедур. Кожна жінка прагне виглядати гарніше, молодше та вдається до різних способів догляду за шкірою. Гаджетів в цій сфері досить багато: епілятори та щітки, косметичні маски, дарсонваль, прилади для скульптування, гаджети для макіяжу, портативні сауни тощо.

Ми підібрали кілька гаджетів по догляду за шкірою обличчя в інтернет-магазині Цитрус.

Силіконова щітка для обличчя Beurer FC 49. Основні функції: глибоке очищення шкіри, масаж шкіри обличчя.

Має гарне співвідношення ціни, якості та функціональності. Щітка призначена для щоденного використання та виготовлена з високоякісного силікону. Має три рівні щетинок для різних ділянок шкіри обличчя. 15 режимів вібрації дозволяють максимально комфортно використовувати щітку, а завдяки водонепроникному корпусу щіткою можна користуватися навіть під час прийняття душу. Вартість цього б'юті гаджета в магазині Цитрус - 1349 грн.

Другий гаджет - Ультразвукова щітка для обличчя LAVANY ® Beauty Care.

Цей прилад виконує відразу дві функції: щоденне очищення шкіри від забруднень та глибока ультразвукова чистка шкіри обличчя. У комплекті йде дві змінних щітки для нормальної та чутливої шкіри. 4 режими роботи, щоб підібрати оптимальну швидкість та інтенсивність, залежно від цілей та завдань. Корпус щітки водонепроникний, акумулятор можна заряджати від мережі та від комп'ютера або ноутбука. У комплекті додається чохол для зручного транспортування. Ціна такого гаджета в інтернет-магазині Цитрус - 1349 грн.

Купити ці гаджети з кешбеком можна в інтернет-магазині Цитрус.

Як отримати кешбек за покупку

Якщо хочете не просто купити корисний гаджет в подарунок або для особистого користування, але ще й заощадити - ви прийшли за адресою. Кешбек-сервіс payBack повертає гроші за покупки в улюблених інтернет-магазинах!

Як отримати кешбек за покупку:

  1. Знайдіть бажані товари в улюбленому магазині та додайте їх в "Мої бажання" / "Вибране" магазину.
  2. Зареєструйтесь (або увійдіть до свого акаунту) на сайті кешбек-сервісу payback та перейдіть до магазину.
  3. Додайте вибрані товари до кошику, оформіть покупку та очікуйте нарахування кешбеку.

Обов'язково ознайомтеся з нашими рекомендаціями щодо покупок, а також читайте розділ "Зверніть увагу" на сторінках магазинів, щоб кешбек нараховувався завжди.

Дивіться другу частину публікації про чоловічі б'юті гаджети. Будьте красиві та щасливі, а кешбек нехай береже ваш бюджет.

  КУПУВАТИ