Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

10 кращих гаджетів Xiaomi на AliExpress з кешбеком

Робимо повсякденне життя комфортнішим

"Ручна праця з мавпи зробила людину" - так часто любила говорити моя бабуся. Здавалося б, відкрутити болтик можна звичайною викруткою або пилкою для нігтів в крайньому випадку. Відкрити пляшку вина можна за допомогою ручного штопора. А чистити вуха ми звикли ватною паличкою.

Однак, за часів наших бабусь не було розумних гаджетів, тому вони вважали за краще ручну працю. Ми ж рекомендуємо використовувати смарт технології, щоб зробити життя комфортнішим, а вирішення повсякденних завдань - простіше і швидше.

У цій статті знайдете 10 гаджетів Xiaomi для комфортного життя. Представлені гаджети були куплені тисячами користувачів AliExpress з усього світу, мають багато позитивних відгуків і високі рейтинги. Гортайте вниз, тут є на що подивитися! Ще більше корисних девайсів знайдете в нашій статті про медичні гаджети. ;)


1.Розумний тример для чищення вух Xiaomi Bebird T5

Xiaomi Bebird T5 умная визуальная палка для ушей 200 Вт Высокоточный эндоскоп IP67 HD визуальная ложка для ушей набор инструментов для чистки ушейXiaomi Bebird T5 - розумний тример для чищення вух і видалення сірчаних пробок з вушної раковини. Оснащений ендоскопом з роздільною здатністю 3 МП, з діаметром об'єктива 4.5 мм. 3-осьовий гіроскоп дає можливість більш точно управляти рухом триммера. Така комплектація дозволяє легко проникати в слуховий прохід на потрібну глибину, не пошкоджуючи барабанну перетинку.

Зображення виводиться на екран смартфона за допомогою спеціального додатку зі швидкістю передачі 30 кадрів в секунду. Поєднання 13 лінз і 6 світлодіодів з хорошими антибліковими властивостями дають максимально якісну картинку. Ви зможете розгледіти вухо зсередини і навіть побачити волоски на барабанній перетинці.

Пристрій виконаний у двох кольорах - класичний чорний і сірий металік. Має функцію захисту корпусу від перегріву і від вологи за стандартом IP67. Спеціальний OV чіп забезпечує більш стабільне Wi-Fi-з'єднання і швидку синхронізацію з додатком.

Акумулятор ємністю 250 мАг дозволяє тримеру безперервно працювати до 80 хвилин. При регулярному використанні 1 раз на тиждень 1 заряду вистачає на термін до 30 днів.

Не змогли пройти повз і вирішили поділитися відгуком одного з покупців. Відгук наведено мовою оригіналу. :)
“Эта штука работает!!! Я даже и представить не мог, что на барабанной перепонке тоже растут волоски. Зрелище не для слабонервных. В пупок этой штукой лучше вообще не лазить, потом пол ночи спать не сможете...”

  Купити за 55.99$ ⋙  


2. Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia T100 M

Оригинальная умная электрическая зубная щетка Xiaomi Mijia T100 Mi, 46 г, 2 скорости, звуковая зубная щетка Xiaomi, отбеливание, уход за полостью ртаXiaomi Mijia T100 Mi - електрична зубна щітка, яка забезпечує ефективну очистку ротової порожнини без зайвих зусиль.

Xiaomi Mijia T100 Mi отримала більш м'яку щетину і збільшену щільність щетинистого покрову в порівнянні з попередніми моделями. Крім того, змінилося положення щетинок на голівці з урахуванням будови ротового апарату.

Пристрій оснащений високочастотним вібраційним двигуном з частотою вібрації - 16500 обертів на хвилину. Система інтелектуального налаштування часу автоматично зупиняє роботу щітки кожні 30 секунд, нагадуючи про необхідність змінити зону очищення. Через 2 хвилини механізм вимикається повністю.

Корпус захищений від впливу вологи за стандартом IPX7, а розміри і невелику вагу щітки дозволяють комфортно утримувати девайс в руці.

Ємність акумулятора відповідає потребам користувача: якщо чистити зуби 2 рази на день по 2 хвилини, то заряду акумулятора вистачить на 30 днів. Час повної зарядки батареї - до 4 годин.

  Купити від 14.19$  ⋙  


3. Цифровий фіто-монітор Xiaomi Mi Florа

Цифровой монитор Xiaomi Mi с изображением растений, растений, трав, цветов, почвы, воды, света, умный тестер, датчик, оптовая продажаЦифровий фіто-монітор Xiaomi Mi Florа знає, чого не вистачає вашим рослинам для щасливого життя. Більше того! Не тільки знає, а й вам розповість.

Цей гаджет здатний виміряти вологість і температуру ґрунту, кількість одержуваного рослиною світла, а також рівень добрив в ґрунті. Складається з металевої частини, в яку вбудовані спеціальні датчики, і пластикової ручки, де розміщений елемент живлення.

Щоб почати роботу, скачайте спеціальний застосунок на смартфон, проведіть синхронізацію гаджета з додатком, виберіть рослину з бази більше ніж 3000 найменувань і потім вставте в ґрунт металеву частину. Всі дані відобразяться на вашому смартфоні за лічені хвилини.

Якщо хочете переставити фіто-монітор Xiaomi Mi Florа в горщик з іншою рослиною, необхідно повторити процедуру підключення ще раз.

  Купити за 17.65$  ⋙  


4. Розумна винна пробка Xiaomi Mi Circle Joy

Умная винная пробка Xiaomi Mijia, электрическая пробка из нержавеющей стали, винные пробки Mi Circle Joy, вакуумная память, винная пробкаБільше не доведеться викидати зіпсоване вино і шукати, чим закупорити відкриту пляшку. Xiaomi Mi Circle Joy - корисна і недорога річ, яка допоможе в цій не хитрій справі.

Розумна винна пробка виготовлена з якісного пластику і нержавіючої сталі, стильно виглядає і проста у використанні. Являє собою вакуумний стопор, який надійно запечатає пляшку, видаливши з неї зайве повітря. Таким чином вино не окислиться при взаємодії з повітрям і збереже летючі компоненти, які надають напою особливий аромат і присмак.

Стопор Xiaomi Mi Circle Joy працює за принципом вакуумного насоса. Одягніть його на пляшку, виставте дату відкриття пляшки, щоб точно вжити напій до закінчення терміну придатності, і натисніть кілька разів на верхню частину пробки. Закупорену таким чином пляшку можна розміщувати як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні.

Розумна винна пробка Xiaomi Mi Circle Joy - це найкраща покупка для справжніх цінителів хорошого вина.

  Купити за 5.62$  ⋙  


5. Металевий кейс для карт Xiaomi Miiiw Cardholder Case

Чехол для карт, автоматическая всплывающая коробка, чехол, держатель для карт Mijia, металлический кошелек, ID, портативное хранилище, кредитная картМеталевий кейс для карт Xiaomi Miiiw Cardholder Case - стильний і корисний аксесуар для зберігання візиток і банківських карток. Одночасно в картхолдер помістяться до 6 банківських карток або до 16 звичайних візиток.

Завдяки суворому мінімалізму Xiaomi Miiiw Cardholder Case виглядає стильно і дорого. Він приємний на дотик, має компактні розміри і легко поміститься в кишені. Користуватися цим кейсом - одне задоволення.

Кейс представлений в трьох кольорах - silver, gray, gold. Корпус виготовлений з міцного алюмінію з піскоструминною обробкою поверхні. Він стійкий до механічних пошкоджень і корозії.

Спеціальна технологія RFID захищає безконтактні банківські картки від несанкціонованого використання. Завдяки цій технології картками не можна скористатися, поки вони знаходяться всередині кейса. Щоб відкрити картхолдер, досить натиснути єдину кнопку на корпусі.

  Купити за 9.23$  ⋙  


6. Нічник Mijia Gen 2 MJYD02YL

Новый светодиодный индукционный ночник Xiaomi Mijia 2, вращающийся на 360 градусов Инфракрасный Смарт-датчик движения с регулируемой яркостью и магнитным основаниемMijia Gen 2 MJYD02YL - нове покоління світильників Xiaomi, оснащених інфрачервоними датчиками. Світильник випромінює тепле жовте світло і не шкодить очам.

На задній стороні приклеєний двосторонній скотч, за допомогою якого нічник зручно кріпиться на будь-яку поверхню. Енергоспоживання йде від трьох батарейок типу АА (до комплекту не входять). Нічник дуже економно споживає енергію і зможе працювати до 15 місяців режимі слабкого освітлення і до 8 місяців в режимі яскравого освітлення.

Особливість Mijia Gen 2 MJYD02YL - функція автоматичного регулювання. Вона підбирає яскравість освітлення виходячи з освітленості навколишнього середовища і вмикає світильник при виявленні руху. Датчик виявляє активності на відстані від 2 до 5 метрів і має кут огляду 1200.

Світильник можна встановити в спальні, в туалеті, на сходах. Мінімалістичний дизайн дозволяє йому легко вписатися в будь-який інтер'єр, в будь-якому куточку вашого будинку.

  Купити за 12.74$  ⋙  


7. Зволожувач повітря DEERMA DEM-F600

Deerma увлажнитель воздуха 5L большая емкость умный сенсорный температура для дома, спальни, офиса, Мини Арома очиститель воздуха DEM-F600Вологість повітря відіграє величезну роль для здоров'я всіх домочадців. Зволожувач повітря DEERMA DEM-F600 забезпечить комфортний мікроклімат і правильний рівень вологості повітря у вашому домі. Використовуйте його в сезон опалення, коли повітря сухе, рятуйтеся від спекотної жари влітку.

Зволожувач має циліндричну форму і виготовлений з практичного ABS-пластика. Лаконічний дизайн вдало впишеться навіть в самий екзотичний дизайн кімнати. Завдяки компактним розмірам (208 × 208 × 315 мм) він не займе багато місця.

DEERMA DEM-F600 оснащений вуглецевим фільтром, дозатором, має 5-літровий резервуар для рідини і різні режими інтенсивності розпилення. Дуже економно витрачає енергію. Елементи управління знаходяться на сенсорній панелі корпусу.

Зволожувач повітря призначений для роботи в приміщеннях площею до 40 м². Важлива особливість цієї моделі - наявність датчика температури і гнізда для установки капсули з іонами срібла, які дезінфікують воду перед розпиленням в повітря.

  Купити за 24.44$  ⋙  


8. Фотопринтер Xiaomi Pocket Photo Printer

Xiaomi mijia AR принтер 300 точек/дюйм портативный мини-карман для фото с DIY поделиться 500 мАч Карманный принтер для печати работа с mijiaКольоровий кишеньковий фотопринтер Xiaomi Pocket Photo Printer допоможе зберегти пам'ятні моменти вашого життя.

Уявіть тільки: зробили фото на смартфон, підключилися до принтера через Bluetooth або Wi-Fi і відразу роздрукували фото. При цьому принтер легко поміщається в кишеню або невелику дамську сумочку.

Гаджет використовує технологію безбарвного друку ZINK, тип файлів для друку - JPEG і PNG. Принтер підтримує друк AR і музичних фотографій. Розмір друкованих фото - 50мм х 76 мм, час друку одного знімка - до 45 секунд.

Для підключення фотопринтера Xiaomi до смартфону можна використовувати Bluetooth 5.0 або підключатися через Wi-Fi.

  Купити за 69.83$  ⋙  


9. Розумний штопор Хiaomi Huo Hou Electric Wine Opener

2020 оригинальный xiaomi автоматический открывалка для бутылок красного вина Крышка Пробка Быстрый Графин Набор Электрический штопор фольга резак Пробка инструментЕлектричний штопор для винних пляшок Хiaomi Huo Hou Electric Wine Opener - стильний і потрібний гаджет, який без особливих зусиль відкриє пляшку вина за святковим столом. Він не тільки виконає всю роботу за вас, але і здивує гостей своїм зовнішнім виглядом.

Лаконічний дизайн, чорний металевий корпус з матовим покриттям, світлова індикація - він виглядає настільки шикарно, що ви не захочете ховати його в шафу. :)

Літієвий акумулятор, ємністю 550 мАг, дає можливість відкривати до 70 пляшок на одному заряді. Коли гості на порозі і терміново потрібно відкрити пляшку, а девайс розряджений, скористайтеся функцією швидкої зарядки. Підключіть розумний штопор до зарядки всього на 5 хвилин, і він знову готовий до роботи і відкриє 10 пляшок вина.

Потужний і тихий мотор Хiaomi Huo Hou Electric Wine Opener дозволяє впоратися зі своїм головним завданням всього за 6 секунд. При цьому він настільки безшумний, що не завадить бесіді гостей.

Щоб відкрити вино за допомогою штопора Хiaomi, видаліть упаковку з пробки, одягніть штопор на пляшку і натисніть потрібну кнопку на корпусі. При натисканні кнопки «Вниз», спіраль штопора опускається в пробку. При натисканні кнопки «Вгору» пробка виймається з пляшки.

  Купити за 23.99$  ⋙  


10. Електрична міні-викрутка Xiaomi Wowstick 1P+

Электрический шуруповерт XIAOMI Mijia Wowstick попробуйте 1P + 19 в 1, беспроводная электропроводка, работает с умным домом mi home, все продуктыЕлектрична міні-викрутка Wowstick 1P + - хороший помічник в ремонті дрібної електроніки і побутової техніки.

Електропривод пристрою забезпечує обертання головки зі швидкістю в 100 обертів на хвилину. Цього вистачить, щоб викрутити болтики на корпусі ноутбука, розібрати смартфон або полагодити фен.

Такий гаджет можна купити не тільки собі, а й на подарунок близьким людям. Викрутка має ергономічний дизайн у вигляді канцелярської ручки, корпус з анодованого алюмінію, ручний і автоматичний режими роботи, 18 змінних насадок в комплекті.

Xiaomi Wowstick 1P+ працює від двох батарейок типу ААА. Максимальний термін безперервної роботи - до 80 хвилин. Компактний розмір в 17 см і вага менше 200 г - це окремі плюси даного гаджета.

  Купити за 15.53$  ⋙  


Як купити на Аліекспрес з кешбеком

Щоб отримати кешбек до 5% за покупку на Аліекспрес:

  • додайте товари з цієї статті або інші вподобані товари у вибране магазину;
  • авторизуйтесь на сайті payBack та перейдіть до магазину через посилання на нашому сайті;
  • додайте товари до кошику та одразу оформіть покупку згідно наших рекомендацій.

Ще кілька корисних порад щодо кешбеку на Аліекспрес:
✔ Уважно подивіться всі нюанси покупок з кешбеком на Аліекспрес та перевірте товар на афіліатність.
✔ Не використовуйте жодних сторонніх промокодів і не переходьте за посиланнями на товар з інших ресурсів (наприклад, з відеооглядів на товари).
✔ Вимикайте блокувальники реклами (типу AdBlock) та інші плагіни в браузері, бо вони можуть впливати на кешбек.
✔ Якщо жодного разу не купували на Алі, подивіться нашу інструкцію, як купувати на Аліекспрес.

Щиро бажаємо вам побільше відпочивати, піклуватися про себе і вибирати смарт рішення для повсякденних завдань. Вдалих покупок з кешбеком на Аліекспрес.

  Купити з кешбеком  


Зверніть увагу: ціни, наявність товару та розмір кешбеку дійсні на момент публікації статті.