Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Дитячі подарунки з кешбеком

Що купити дітям на Новий рік
Купити подарунки для дітей на новий рік. Новорічні подарунки з кешбеком

Привіт! Ви завітали в електронну резиденцію Святого Миколая. :) Напевно, ви шукаєте, що подарувати дитині на Новий рік? І це правильно, адже найбільше вірять в новорічні дива саме діти. Вони з нетерпінням чекають свята, радіють першому снігу та завзято вчать віршики про Новий рік. Але найбільше вони люблять новорічні подарунки.

Саме за порадами від Святого Миколая ;) в цій статті ми зібрали найбажаніші дитячі подарунки. Дивіться підряд або переходьте відразу до потрібної категорії:
➤ новорічні подарунки для малюків;
➤ м’які іграшки та конструктори;
➤ ляльки та пупси;
➤ машинки, треки та іграшкова зброя;
➤ настільні ігри та пазли;
➤ новорічні подарунки для дівчат;
➤ подарунки для хлопчиків на Новий рік.

Як купити подарунки на Новий рік з кешбеком, розповідаємо в кінці статті.


Новорічні подарунки для малюків

Пірамідка Fisher-Price зацікавить дівчат та хлопчиків віком від 6-ти місяців. А ще вона повністю екологічна, адже створена на 90% із цукрової тростини. Збирання пірамідки - дуже корисна гра для дитини, адже сприяє розвитку інтелекту, стимулює логічне мислення дитини, тренує пам’ять. Сортування кілець пірамідки покращує дрібну моторику та розвиває уяву дитини. Іграшка складається з білої основи та 5 різних за діаметром кілець блакитного, жовтого, зеленого, помаранчевого та червоного кольорів.
Повна ціна - 449₴. Ціна зі знижкою - 349₴.

  Купити ⋙  


Дерев’яні кубики Viga Toys - чудовий новорічний подарунок для дівчинки та хлопчика. Набір складається з 60 деталей пастельних кольорів, вони мають різні розміри та дуже приємні на дотик. По суті це майже конструктор, з якого можна будувати різні споруди від маленької хатинки до великої вежі. Така іграшка розвиває творче мислення та конструкторські здібності дитини, вчить малечу концентрувати увагу, сприяє розвитку дрібної моторики. Іграшка рекомендована для дітей віком від 2 років.
Повна ціна - 629₴.

  Купити ⋙  


Розвивальні силіконові кубики Battat підходять для діток віком від 6 місяців до 3 років. Кубики виготовлені з якісного силікону та мають розмір ребра 5.5 см. Кожна грань кубика має свій малюнок та відмінну від інших граней текстуру. Це позитивно впливає на розвиток дрібної моторики й тактильні відчуття дитини. Кубики абсолютно безпечні, їх можна облизувати, гризти, кидати, занурювати у воду. Всередині кожного кубика є пищалка, яка видає ненав’язливий звук при стисканні іграшки. Зберігати кубики зручно в сумці, яка додається до комплекту.
Повна ціна - 975₴. Ціна зі знижкою - 835₴.

  Купити ⋙  


Незабутній новорічний подарунок для найменших - музична іграшка. Слоненя-піаніно від бренду «Baby Team» - яскрава, цікава та пізнавальна іграшка, що співає українською мовою. Вона розвиває моторику, увагу, координацію рухів, музикальний слух дитини, допоможе вивчити кольори. Ми впевнені, що малеча буде в захваті, а у мами нарешті з’явиться 5 хвилин вільного часу, щоб допити свою ранкову каву. Працює від трьох батарейок типу АА, які потрібно придбати окремо.
Повна ціна - 659₴.

  Купити ⋙  


Ще один чудовий варіант новорічного подарунка для дитини - лабіринт Намистинки від бренду Viga Toys. Іграшка являє собою дерев’яну платформу, на якій розташовані вигнуті прутики із нанизаними на них дерев’яними намистинами різної форми та кольору. Дитині буде цікаво переміщувати їх в різні боки, відчувати текстуру та форму. Іграшка розвиває уяву та просторове сприйняття світу, позитивно впливає на розвиток логічного мислення та дрібну моторику. Вона абсолютно безпечна для дитини та рекомендована для хлопчиків і дівчат віком від 1 року.
Повна ціна - 699₴.

  Купити ⋙  


Із перших днів дитина пізнає світ, пробує його на дотик, на смак. Розвивальна книга зі звуковими ефектами від бренду «Baby Team» допоможе малечі пізнавати світ краще. Це захоплива весела іграшка, що озвучена українською мовою. Книга має кілька сторінок, які можна перегорнути, співає пісеньку та розповідає казку. Вона виготовлена з високоякісного пластику, тож абсолютно безпечна для дитини. Має дві великі кнопки у вигляді сонечка та квіточки. Працює від двох батарейок типу ААА.
Повна ціна - 399₴.

  Купити ⋙  


М’які іграшки та конструктори

Магнітний конструктор - крута іграшка, яку можна запропонувати дитині вже з 3 років. До набору IBLOCK “Колесо огляду” входять 46 деталей рiзних геометричних форм. Всередині кожної деталі надійно закріплені магніти, завдяки яким конструкція тримається міцно. В комплекті є наліпки з буквами та детальна інструкція, як будувати. Граючись, дитина буде вивчати цифри, букви, кольори та геометричні фігури, розвивати фантазію та просторове мислення. Адже з таких деталей можна побудувати не тільки колесо огляду, але й купу різних фігур.
Повна ціна - 1099₴.

  Купити ⋙  


Суцільна милота - м'яка іграшка Keel toys Keeleco Лінивець. Це чудовий подарунок для маленьких шанувальників милих тваринок, який викличе купу позитивних емоцій не тільки у дітей, але й у дорослих. Іграшка виготовлена із плюшу та штучного хутра. Очі та мордочка тваринки вишиті коричневими, білими та чорними нитками. Висота лінивця становить 18 см. Іграшка не потребує особливого догляду та легко переться в пральній машині. Лінивець стане для вашої дитини справжнім другом, бо він настільки симпатичний, що підкорює серця з першого погляду.
Повна ціна - 499₴. Ціна зі знижкою - 369₴.

  Купити ⋙  


Чи не найкращий подарунок дитині на Новий рік - конструктор LEGO Friends. Пропонуємо добре роздивитись кондитерську у Хартлейк-Сіті. Набір складається 99 яскравих міцних деталей з пластику. Комплект містить кондитерську, 2 міні фігурки, скутер, шолом, песика, аксесуари, інструкцію. Зібрана конструкція має загальну довжину - 13 см. Дитині сподобається вигадувати нові сюжети для гри та власноруч модернізувати кондитерську. Підходить для дітей від 4-х років.
Повна ціна - 629₴.

  Купити ⋙  


В цю подушку неможливо не закохатися, навіть якщо ви вже доросла людина. М'яка іграшка Aurora Авокадо стане улюбленицею вашої дитини, адже вона така приємна на дотик і її дуже приємно обіймати. Почуття, які може викликати ця іграшка, розвивають в дитині емпатію, тож від такої подушки буде не тільки задоволення, але й користь. Вона виготовлена із білого та зеленого плюшу, а очі й ротик вишиті чорними, рожевими та білими нитками. Не має жодної дрібної деталі, яку б ваша дитина могла б відірвати та проковтнути, тож цілком безпечна.
Повна ціна - 329₴.

  Купити ⋙  


Для діток, яким до вподоби велике будівництво, виберіть на подарунок конструктор Technok. Він має крупні будівельні блоки, які легко та міцно з’єднуються між собою. Набір складається з 90 блоків жовтого, помаранчевого, білого та блакитного кольорів. Іграшка неодмінно сподобається дівчаткам та хлопчикам віком від 3-х років. Вона безпечна для здоров’я та допоможе розвинути дрібну моторику, координацію рухів, фантазію і логічне мислення. Дитина із задоволенням буде займатися улюбленою справою і розвиватися водночас.
Повна ціна - 439₴.

  Купити ⋙  


В різні часи популярність мають різні герої. Один із героїв не тільки українського сьогодення, але й майбутнього - Пес Патрон. Він справжній талісман та улюбленець більшості українців. Відтепер цей неймовірний песик зможе оселитися в кожному домі і радувати всю родину щодня. М'яка іграшка бренду "Копиця" Собака Патрон стане улюбленим героєм ігор вашої дитини або ж справжнім талісманом для вас та ваших близьких. Розміри малюка: 36х15х35 см. Зріст песика - 36 см. Так і хочеться його обійняти! Хіба ні?
Повна ціна - 549₴.

  Купити ⋙  


Ляльки та пупси

Бездоганна та чарівна зимова принцеса Barbie збирається на королівський бал. Вона вбрана в багатошарове плаття з принтом у вигляді сніжинок та безліччю блискіток. Блискучий ліф з ефектом омбре від білого до пурпурного і бантом доповнюється м'яким боа зі штучного хутра. На ліфі ляльки Barbie є кнопка. Натисніть на неї, та сукня перетвориться в казкову пишну спідницю з відтінками лавандового, блакитного, рожевого кольорів та сріблястими сніжинками! Ми знаємо напевно, що кожна дівчинка мріє про такий подарунок.
Повна ціна - 1299₴. Ціна зі знижкою - 999₴.

  Купити ⋙  


Немовлята Baby Born вміють те, чого не вміють інші ляльки. Така крихітка може заплющувати очі, плакати, пити водичку, ходити на горщик та спати з пустушкою в роті. В комплекті додається спеціальна суміш, яку можна приготувати власноруч та годувати ляльку. Іграшка зроблена з якісного пластика, має в комплекті купу аксесуарів для догляду: тарілка і ложка, пакетик з кашею, пляшечка, горщик, підгузок, пустушка, браслет та навіть свідоцтво про народження. Підійде для дітей віком від 3 років.
Повна ціна - 1619₴.

  Купити ⋙  


Ляльки Rainbow high - розкішний подарунок для маленьких модниць. Відмінна риса ляльок цього бренду - шикарне волосся, яскраві аксесуари та чарівні посмішки. Серія складається з 7 ляльок. Ми ж пропонуємо вибрати на подарунок Троянду. У неї рухомі руки та ноги, великі красиві очі та довге волосся, яке можна розчісувати. Троянда у захваті від рожевого кольору і вдало поєднує його із білим. У комплекті: лялька з довгим рожевим волоссям, 2 комплекти одягу, 2 пари взуття, аксесуари, гребінець, 2 вішаки, підставка.
Повна ціна - 1616₴.

  Купити ⋙  


Мабуть, найкращий подарунок дівчинці - це лялька, хоча дівчата теж бувають різні. Ляльковий набір LOL Surprise Tweens Баскетболістка сподобається маленьким поціновувачкам моди та сюрпризів. Яскрава баскетболістка з сумочкою у формі м’яча із золотистими ланцюжками доводить, що спорт і мода дуже добре поєднуються! А від цього поєднання утворюються ультрастильні образи! Оцініть особливість набору — коробка, у якій упакована лялька, легко стає гардеробною кімнатою. А в ній можна зберігати стильні наряди і проводити багато часу. До комплекту входять: лялька LOL, коробка-кімната, одяг, взуття, підставка, аксесуари.
Повна ціна - 848₴.

  Купити ⋙  


Таємничі пригоди феї Софі розпочинаються разом зі стильним ляльковим набором Hatchimals Pixies. Ця іграшка вразить дівчат своєю оригінальністю та сподобається дітям віком від 5-ти років. Щоб дістати свою чарівну фею, дитина має розкрити чудове серце! Потім прикрасити ляльку та її вихованця за допомогою аксесуарів і вирушати до пригод. Бренд пропонує цілу колекцію таких ляльок, тож поспішайте зібрати усі моделі! До набору входять: фея Софі, серце, казковий єдиноріг, 16 аксесуарів, інструкція, лист колекціонера.
Повна ціна - 699₴. Ціна зі знижкою - 559₴.

  Купити ⋙  


Симпатичний пупс з ігрового набору Baby Born створений спеціально для дівчаток. Його можна сповивати у затишну ковдру та поїти з пляшечки. А ще у ляльки відкриваються очі, якщо протерти їх вологим рушником. Ігровий набір містить пелюшку-кокон, у яку загорнутий пупс, пляшечку для годування, підгузок, що змінює колір під час контакту з водою, м'яку ковдру для сповивання. Цей захопливий набір стане ідеальним новорічним подарунком для дівчаток віком від 3-х до 7-ми років. Гра з ним допоможе розвинути уяву та буде підіймати настрій малечі щодня.
Повна ціна - 499₴. Ціна зі знижкою - 299₴.

  Купити ⋙  


Машинки, треки, іграшкова зброя

Ваша дитина захоплюється казкою про Робін Гуда? Дозвольте малечі стати справжнім Робіном з ігровим набором “Лук і стріли” від компанії Shantou jinxing. Набір складається з луку, що світиться, стріл-присосок та тримача для стріл. Іграшка створена з якісного пластика та гуми, тож цілком безпечна для дитини. Працює від двох батарейок типу ААА, які входять до комплекту. Подарувати такий набір можна дівчаткам та хлопчикам від 6 років.
Повна ціна - 539₴.
Акційна ціна - 649₴.

  Купити ⋙  


Набір машинок Hot Wheels Monster trucks просто створений для цікавої та веселої гри. Вони мають деталізований дизайн, кольоровий корпус та великі міцні колеса. Легко долають перешкоди та виглядають як справжні авто з однойменного мультфільму. Кожна модель унікальна! Діти зможуть влаштовувати перегони та поєдинки машинок, аби визначити, хто з них сильніший. Іграшки виготовлені з металу та пластику та безпечні для здоров’я дітей. Набір рекомендовано дітям віком від 3-х років.
Повна ціна - 569₴.

  Купити ⋙  


Ще одна улюблена іграшка для хлопчиків - іграшкова зброя. Тож найкращим новорічним подарунком для вашого хлопчика може стати лазерний бластер Simba Космічний патруль. Це компактна зброя з модним дизайном, яка дозволить юному воїну перетворитися на справжнього героя. Звукові та світлові ефекти зроблять гру у війнушки ще більш захопливою. Така іграшка розвиває в дитині спритність, координацію руху, фантазію і командний дух. Довжина зброї - 29 см. Для роботи потрібно додатково придбати 3 батарейки типу АА 1.5 В.
Повна ціна - 609₴.

  Купити ⋙  


Юні автолюбителі обов’язково оцінять цю модель машинки від Maisto. Можливо, вона сподобається і дорослим хлопцям, адже це колекційна модель - копія легендарної Bugatti Divo в масштабі 1:24. Вона виглядає як реальне авто, в неї відкриваються двері та крутяться колеса. Має металевий корпус та пластикові деталі. Такий новорічний подарунок стане до смаку дітям від 3 років, але чомусь нам здається, що хлопці 8-9 років краще оцінять цю модель. В будь-якому випадку позитивні емоції гарантовані.
Повна ціна - 819₴.

  Купити ⋙  


Найкращий новорічний подарунок для хлопчика - машинка. Ігровий трек Maisto неодмінно сподобається вашому хлопчику та подарує позитивні емоції від гри! Цей трек багаторівневий, машинки будуть стрімко розвивати швидкість та спускатися вниз. Уявіть собі тільки, які чудові сюжети для гри можна вигадати, маючи такий набір з двох машинок. Така іграшка допоможе розвинути дрібну моторику, концентрацію уваги та координацію рухів. Вона виготовлена з безпечного пластику та легко складається, не займаючи багато місця в кімнаті.
Повна ціна - 1219₴. Ціна зі знижкою - 899₴.

  Купити ⋙  


Набір зброї Simba Некст Ніндзя - ідеальний новорічний подарунок для дитини від 5 років. Це одна з топових іграшок в дитячих магазинах. В цьому наборі є все, що знадобиться вашому малюкові для повного занурення в дивовижний світ ніндзя: справжній меч воїна завдовжки в 60 см, дротики та маска. Меч має звукові та світлові ефекти, а також може метати в супротивника дротиками. Така іграшка не просто потішить дитину, вона допоможе розвинути юному воїну ряд найважливіших якостей: координацію рухів, спритність та уяву.
Повна ціна - 759₴.

  Купити ⋙  


Настільні ігри та пазли

Dodo - український дитячий бренд, що створює розвивальні ігри, пазли та головоломки. Пазли “Мапа України” від Dodo - яскравий приклад того, як можна гратися та навчатися одночасно. Іграшка сприяє розвитку моторики рук, візуальної пам'яті, фантазії, наочно-образного і логічного мислення. Крім того, дитина буде вивчати не тільки регіони України, а й їх культурні пам’ятки та особливості. Пазл розрахований для дітей віком від 5 років. Кількість елементів - 100 штук, розмір зібраного пазла 46х64 см.
Повна ціна - 234₴.

  Купити ⋙  


Гра в доміно відома з давніх-давен. Дитяче доміно "Тваринки" від Dodo сподобається малюкам від 3 років. Правила гри прості, як і в дорослому доміно. Але замість цяток на картках веселі тваринки, тож маля буде грати та запам'ятовувати назви тварин одночасно. Розпочинає гру наймолодший учасник, поклавши одну з карток на стіл зображенням догори. Переможцем стає гравець, у якого раніше за всіх закінчаться картки. Така гра розвиває концентрацію уваги та посидючість дитини.
Повна ціна - 117₴.

  Купити ⋙  


Trefl - одна з провідних компаній з виробництва високоякісних пазлів і настільних ігор. Пазл “Trefl Поні на шопінг” складається зі 160 деталей та обов’язково сподобається любителям мультфільму про чарівних поні. Збираючи з дрібних деталей цілісну картинку, ваша дитина зможе розвинути уяву, дрібну моторику, логіку і посидючість. У зібраному варіанті картина має розмір 41x27.8 см. Головоломка з улюбленими персонажами стане ідеальним новорічним подарунком для дітей віком від 5-ти років.
Повна ціна - 119₴.

  Купити ⋙  


Проста та цікава розвивальна забавка для всієї родини - настільна гра Strateg “Дім знань”. Розрахована на 2-6 гравців віком від 6 років. Граючись, діти можуть вивчити математику, зоологію, правопис, мистецтво та багато іншого. Мета гри в тому, щоб проходити по кімнатах на полі та відповідати на запитання, які ставлять персонажі гри. Кожна кімната відповідає за певну тему. Перемагає той, хто дасть найбільшу кількість правильних відповідей. До комплекту входять: ігрове поле, кубик, 120 карток із запитаннями, 6 жетонів, інструкція, книга відповідей.
Повна ціна - 399₴.

  Купити ⋙  



Ще один пазл від компанії Trefl - милі пухнасті котики. Пазл складається з 500 елементів та розрахований на дітей старшого віку. Сподобається хлопчикам і дівчатам від 10 років та навіть дорослим, адже котиків люблять всі незалежно від віку та статі. Пазл виготовлений із щільного високоякісного картону. Кольорова гама в пастельних тонах не дратує око. Готова картинка складеного пазла має розміри 48х34 см.
Повна ціна - 249₴.

  Купити ⋙  



Настільна гра Сіміно - чудовий подарунок на Новий рік для всієї родини. В неї можуть грати від 2 до 6 учасників. Головна особливість гри в тому, що вона має, так би мовити, кілька режимів, тож можна грати командами або складати пасьянс для одного гравця. До ігрового комплекту входять: 36 фішок, ігрове поле (коробка), інструкція. Приблизний час для гри - від 15-ти хвилин. Гра створена українською мовою та рекомендована на вік гравців від 7-ми років.
Повна ціна - 729₴.

  Купити ⋙  


Новорічні подарунки для дівчат

Конструктор LEGO Friends “Ігровий куб Кіт зі Стефані” сподобається дівчатам від 6 років, які люблять активні ігри, конструювання та сюрпризи. Головні герої гри - Стефані та котики. Сюрприз полягає в тому, що тільки після розпаковування коробки дитина дізнається, який саме котик їй дістався. В наборі 46 яскравих пластикових деталей, будинок-куб рожевого кольору, 1 мініфігурка Стефані, котик сюрприз та купа різних аксесуарів. Розміри будинку в зібраному вигляді 13х8 см. Гра з таким конструктором розвиває логічне мислення, творчій потенціал та конструкторські здібності дитини.
Повна ціна - 219₴.

  Купити ⋙  


Нетрадиційна розмальовка - гарний подарунок для дівчат, яким подобається малювати. Набір Addo Out to Impress складається з рюкзака, пеналу та 6 різнокольорових маркерів. А де ж малювати - запитаєте ви. Так саме на рюкзаку! Дитина відчує себе справжнім дизайнером, вибираючи кольори для розфарбовування, та створить свій власний дизайнерський шедевр. Таке заняття розвиває уяву, творчі здібності і дрібну моторику дитини, а також вчить концентрувати увагу. Ідеально підійде для дівчат від 5-ти років.
Повна ціна - 949₴.

  Купити ⋙  



Набір парних браслетів від канадського бренду Great Pretenders “Найкращі друзі” - чудовий подарунок для модних дівчаток. Комплект складається з двох браслетів, які зроблені з білих та рожевих намистин. На кожному браслеті є брелок. На одному браслеті брелок з написом “best”, на іншому - “friends”. Тож виходить, що один можна залишити собі, а інший - подарувати найкращій подрузі на Новий рік на знак міцної дружби. Такий подарунок не тільки сподобається дівчатам, а й навчить їх цінувати та берегти справжню дружбу.
Повна ціна - 199₴. Ціна зі знижкою - 159₴.

  Купити ⋙  


Як співається у відомій пісні, найкращі друзі дівчат - це діаманти. Тож завзятим модницям можна подарувати на Новий рік набір Make it Real “Квіткова фантазія” для створення прикрас. До комплекту входять: еластичний шнурок, 90 кольорових намистин, 3 підвіски-шарми, 3 сполучних кільця, аркуш із тимчасовими татуюваннями та інструкція. Тільки уявіть, як ваша дівчинка зрадіє такому подарунку. Вона буде створювати прикраси на власний смак і, можливо, коли-небудь стане справжнім дизайнером. Набір рекомендовано для дітей від 8-ми років.
Повна ціна - 319₴. Ціна зі знижкою - 242₴.

  Купити ⋙  


Щойно дівчинка починає ходити до дитячого садочку, вже можна купувати ланч-бокс. Практика показує, що кориснішими у вжитку є ланч-бокси на кілька відсіків. Ланч-бокс Stor 800 мл з ляльками “Gordjuss” - саме такий бокс, що стильно виглядає та дуже зручний у повсякденному житті. В один відсік можна покласти фрукти, в інший - цукерки та печиво, в третій - бутерброд з м’ясом. Бокс має зручну кришку, що вбереже від проливання, а брати його можна куди завгодно. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
Повна ціна - 229₴.

  Купити ⋙  


Набір дитячої косметики «Таємничий єдиноріг» від бренду «Qunxing» - чудовий новорічний подарунок для дівчат, який забезпечить купу позитивних емоцій та вбереже мамину косметичку від лиха. До набору входять: блиски для губ (4 кольори), лак для нігтів, який змивається без особливих зусиль (3 кольори), рум'яна (4 відтінки), палетка тіней (6 кольорів), тіні з блискітками (4 кольори), наліпки для нігтів, пилка, роздільник для пальчиків, дзеркальце, аплікатори для нанесення косметики. Уся косметика виготовлена з якісних безпечних інгредієнтів.
Повна ціна - 429₴. Акційна ціна - 749₴.

  Купити ⋙  


Новорічні подарунки для хлопчиків

Радіокерована машинка Exost Wild Aqua Typhoon є гібридом баггі та позашляховика в масштабі 1:10. Вона здатна пересуватися по воді, піску та снігу. Надувні колеса діють як повітряні подушки, а протектори замінюють весла. На суші автомобіль легко долає траси з глиняним або кам'янистим ґрунтом та розвиває швидкість до 8 км/год. Працює від акумулятора, повного заряду якого вистачає на 20-25 хвилин гри. Для роботи пульта потрібні 2 батарейки типу АА (в комплекті). Іграшка рекомендована для дітей віком від 5 років.
Повна ціна - 2249₴.

  Купити ⋙  


Справжні хлопці люблять справжні пригоди. Подаруйте юному досліднику ігровий набір Treasure X, який гарантовано втягне хлопчика в неперевершені пригоди. Це захоплива гра, у якій пропонується пройти 10 рівнів розкопок та знайти скарби. З пісочної брили потрібно відкопати пірата, його зброю та скриню з коштовностями. А головне, щоб дізнатися, що заховано всередині скрині, її слід помістити у воду. Піна і ефектне шипіння зачарують вашого малюка. Знайти скарби дитині допоможе карта та медальйон шукача пригод.
Повна ціна - 299₴. Акційна ціна - 179₴.

  Купити ⋙  


Набір для лазерних боїв Laser X Sport створений для хлопчиків, які прагнуть відчувати себе героями. Він складається з двох бластерів з мішенями-приймачами, тож розрахований на двох гравців. Для стрільби використовується інфрачервоний лазер, він проходить крізь скло та рикошетить від поверхні. Дальність сигналу між бластером і приймачем становить до 60 метрів. Лазер абсолютно невидимий та не шкідливий для ока. Для перемоги в боях треба влучити у суперника 8 разів.
Повна ціна - 1346₴.

  Купити ⋙  


Конструктори LEGO City – це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може створювати за власним бажанням та досліджувати. Це чудовий подарунок для хлопчика з фантазією, адже можна створити цілий світ з людьми, машинами, тваринами та будівлями, де головні герої ловлять крадіїв, гасять пожежі, рятують тварин. Це ідеально поле для розвитку дитячої уяви. Конструктор складається з 374 пластикових деталей та містить 4 мініфігурки. Розмір в упаковці: 26.2x38.2x7.05 см. Рекомендований для дітей від 6 років.
Повна ціна - 1299₴. Ціна зі знижкою - 909₴.

  Купити ⋙  


Аером'яч RongXin для домашнього футболу з підсвічуванням прийдеться до смаку активним хлопчакам віком від 3 років. З повітряним м’ячем можна грати в футбол в будь-якому місці - на вулиці та в будинку. Діаметр м'яча: 18 см. Аером’яч працює від літій-іонного акумулятора (3.7V 1200 mAh) та заряджається від електромережі. Має підсвітку на верхній панелі та різнокольорові вогники всередині. Завдяки потокам повітря він легко переміщується над будь-якою поверхнею, а захисний гумовий бампер збереже навколишні предмети від пошкоджень.
Повна ціна - 729₴. Ціна зі знижкою - 399₴.

  Купити ⋙  


Хлопчики люблять майструвати, тож ігровий набір з інструментами стане гарним новорічним подарунком юним інженерам та будівельникам. Ящик Addo Busy me складається з таких іграшкових інструментів: функціональний дриль, пила, молоток, плоскогубці, викрутка, гайки, болти, планки тощо. В комплекті є бокс зі зручною ручкою для зберігання та транспортування. Така іграшка розвиває уяву, дрібну моторику, допитливість, вчить дитину підтримувати порядок в іграшках, а також підходить для різноманітних сюжетно-рольових ігор.
Повна ціна - 529₴. Ціна зі знижкою - 449₴.

  Купити ⋙  


Як купити подарунки дітям на Новий рік з кешбеком

Ми пропонуємо купувати новорічні подарунки дітям в інтернет-магазині “Будинок Іграшок” з кешбеком 2.25% від покупки.

Зробити це дуже просто:

  • додайте товари з цієї статті або інші товари у список бажань магазину;
  • авторизуйтесь на сайті payBack та перейдіть до Будинку Іграшок через посилання на нашому сайті;
  • додайте товари зі списку бажань до кошику та оформіть покупку згідно рекомендацій щодо кешбеку.

Вже через кілька хвилин перевіряйте кешбек в особистому кабінеті на сайті кешбек-сервісу. Після підтвердження кешбеку магазином зекономлені гроші (кешбек) можна отримати будь-яким зручним способом (поповнити телефон, банківську картку або електронний гаманець).

Візьміть до уваги поради, щоб покупка з кешбеком була вдалою:
✔ робіть покупку в чистому браузері або вимикайте усі плагіни перед покупкою з кешбеком;
✔ купуйте в рамках однієї сесії (закрили усі вкладки в браузері, відкрили наш сайт, перейшли до магазину, купили);
✔ не переходьте за посиланнями у відеооглядах, з купонних сайтів, не використовуйте “чужі” промокоди та знижки;
✔ на замовлення з карткою лояльності в магазині “Будинок Іграшок” кешбек не нараховується, тому зважте, що для вас вигідніше - знижка чи кешбек.

Якщо виникли питання щодо кешбеку, подивіться типові відповіді або зверніться до служби пiдтримки. Ми завжди раді допомогти і словом, і ділом. :)

Бажаємо яскравих новорічних свят, вдалих подарунків та великих кешбеків!

  За подарунками  


Ціни та наявність товару дійсні на момент публікації статті. За точною інформацією зверніться до магазину “Будинок іграшок”.