Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Браузер Opera заробляє на покупках з кешбеком

Як творці швидких посилань в інтернеті полюють на ваш кешбек

Користуєтесь браузером Opera? Тоді ця інформація для вас! Ви напевно помітили, що в Опері з'явилося багато нових функцій, нагадувань, швидких посилань, які завжди під рукою. На перший погляд, це зручно, та не поспішайте радіти. Особливо якщо звикли купувати в інтернеті з кешбеком.

Ми не рекомендуємо використовувати браузер Opera для покупок з кешбеком, адже він може забрати ваш кешбек собі. Нижче ми розповімо, що саме в Opera впливає на cashback, та чому краще вибрати інший браузер для покупок.

Швидкі посилання на магазини

На експрес-сторінці Opera розміщені швидкі посилання на сайти Aliexpress, Answear, Фокстрот, Ельдорадо тощо. Але… Якщо хочете отримати кешбек на Фокстрот або купити з кешбеком на Aliexpress - не використовуйте швидкі посилання!

Швидкі посилання в Opera містять в собі реферальний код*. Якщо ви перейшли в магазин за одним із таких посилань, ваша покупка закріплюється не за нашим кешбек-сервісом, а за браузером Opera.

Так само, як і наш сервіс, Opera співпрацює з партнерськими програмами магазинів та отримує комісію за ваші покупки. Різниця полягає в тому, що ми віддаємо більшу частину цієї комісії вам у вигляді кешбеку.

НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ швидкі посилання в Opera, якщо купуєте з кешбеком через сервіс payBack!

Власний кешбек-сервіс Opera

Після чергового оновлення в листопаді 2021 року в браузері з’явився вбудований кешбек-сервіс. В розділі швидких посилань ви можете побачити посилання на сайт сервісу, а ліворуч від рядка браузера - вбудований кешбек-плагін. Його неможливо просто вимкнути через розділ управління плагінами, як ми завжди радимо.

Якщо ви маєте обліковий запис в Опері, ви вже автоматично користуєтесь послугами цього кешбек-сервісу, навіть не підозрюючи про це.

Чому Opera заробляє на ваших покупках?

Тому що творці безплатного браузера теж хочуть їсти, тож повинні на чомусь заробляти! :)
За Умовами використання сервісу, Опера надає послуги "як є", та не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникають у результаті роботи сервісу:

8. Opera is not responsible for any damages you may incur as a result of your use of the Services.

Хто ще полює на ваш кешбек

Наприклад, менеджер закладок atavi.com розмістив швидкі посилання на магазини на своїй головній сторінці. Ці посилання, так само як і посилання в Опері, містять реферальний код, завдяки якому ваша покупка закріплюється за сайтом Аtavi.

Якщо ви перейшли в магазин через таке посилання, то кешбек за покупку, швидше за все, не буде закріплений за нашим кешбек-сервісом.

Робіть перехід в магазин за покупкою тільки через наш сайт! Тому що будь-який інтернет-ресурс, який розміщує на своїх сторінках посилання на магазини або товари, може додавати в такі посилання реферальний код. Це стосується не тільки сайту atavi.com та браузеру Опера.

Принцип дії скрізь однаковий: наше реферальне посилання на магазин підміняється чужим посиланням. В цьому випадку магазин закріплює вашу покупку не за кешбек-сервісом Пейбек, а за тим інтернет-ресурсом, через посилання якого ви прийшли в магазин.

Будьте уважні та бережіть кешбек! :)

* Реферальний код - це частина посилання з ознакою,
що визначає людину (рефера), який розмістив це посилання.