Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Захистіть свою електронну пошту - збережіть кешбек
Як захистити електронну пошту від злому та зберегти кешбек у гаманці

У сучасному світі дуже зручно купувати товари та замовляти послуги в мережі інтернет. Для цього кожен активний користувач інтернету обов’язково повинен мати електронну пошту. Але не всі знають, чому важливо надійно захищати свою пошту від шахраїв.

Уявіть ситуацію, що на Вашому кешбек-рахунку є певна сума коштів (кешбек, cashback). Ви замовляєте виплату звичним способом та отримуєте на електронну пошту лист із кодом підтвердження виплати кешбеку. Припустимо, що доступ до Вашої пошти, а отже - до коштів, має стороння особа. Ця особа, знаючи Ваш логін та пароль, може перевести кешбек у власну кишеню навіть без Вашого відома.

Саме тому важливо надійно захищати свою електронну пошту від посягань кібер-шахраїв. Адже шопінг віртуальний, а от гроші для розрахунків витрачаються реальні.



Кешбек-сервіс Пейбек виплачує своїм клієнтам справжні гроші (кешбек, cashback), тому попереджаємо про можливу загрозу!


Ці поради допоможуть Вам захистити свою електронну пошту від шахрайства:

  1. Використовуйте поштові сервіси, які підтримують двоетапну аутентифікацію користувача за допомогою номеру телефону, наприклад Gmail. В такому разі для входу в акаунт потрібен не лише пароль, але й код, який надійде в смс-повідомленні на телефон.
  2. Пароль від електронної пошти має бути унікальним. Не використовуйте його в інших облікових записах. Бажано, щоб Ваші облікові записи на різних сайтах мали різні паролі. Зберігайте їх в надійному місці, аби вони не потрапили до рук шахраїв.

  3. Пароль має містити не менше 8-ми знаків та складатися з маленьких та великих літер, символів, а також цифр. Не встановлюйте паролі, асоційовані з Вашими особистими даними (наприклад, датою народження, ім’ям, дівочим прізвищем матері та іншими даними).

  4. Обирайте поштові сервіси з протоколом https. Цей тип протоколу при з’єднанні шифрує дані та не дає можливості злодіям перехопити Ваш пароль.
  5. Для реєстрації на кешбек сервісі Пейбек вказуйте тільки актуальну електронну адресу, до якої маєте доступ та дійсно користуєтесь. У деяких випадках через електронну пошту ми запитуємо додаткові дані для ідентифікації клієнта (наприклад, при виплаті кешбеку).

Дуже важливо пам'ятати ці поради! Особливо, якщо Ви сплачуєте за товари або послуги в інтернеті або, навпаки, отримуєте від когось гроші. Якщо підозрюєте, що Ваша електронна адреса зламана - обов'язково сповістіть нас та змініть пошту та пароль на кешбек-сервісі.

Будьте уважні! Безпечних Вам покупок, великих кешбеків та щедрої економії.