Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Товари для пікніку на AliExpress з кешбеком

Збираємось на природу всією родиною :)

Сонечко пригріває, бджілки прокидаються, дерева квітнуть, в природі пахне весною. Отже прийшов час збиратися на пікнік всією родиною. Дивіться нашу добірку товарів для пікніку та кемпінгу, і купуйте на Aliexpress з кешбеком до 5%.

Сонцезахисні окуляри, літні головні убори, гамаки, килимки і не тільки знайдете в нашій публікації про літні товари на Аліекспрес. Ходімо вибирати разом.


Портативний мангал на AliexpressМангал

Цей мангал можна сміливо назвати “кишеньковим”. Він настільки компактний, що поміститься навіть в кишені. Принаймні, нам так здалося. Зроблений із нержавіючої сталі та алюмінієвого сплаву. Він легко монтується за 3 хвилини та підходить для приготування їжі для компанії з 3-5 чоловік.

Площа нагрівання - 2.3 м.кв.
Розміри мангалу: 30х27.5х15.5 см.

  Купити за 15.63$ ⋙  


Складний столик на АліекспресСкладний стіл

Стіл має ніжки з алюмінієвого сплаву підвищеної міцності. Надійна система кріплень, Х-образна постава та рифлена поверхня ніжок - запорука стійкості столу на будь-якій поверхні. Горизонтальна поверхня виконана з міцної водонепроникної тканини та витримує навантаження до 15 кг. Розміри стола в розкладеному вигляді: 37х42х56 см. Вага - 750 г. В складеному вигляді стол нагадує скоріше парасольку тростину, і має розміри 8х58 см.

  Купити за 24.59$ ⋙  


Шампура для шашликуШампури для шашлику

Хіба що вегетаріанці можуть залишитися байдужими при вигляді шашлику. В усіх інших випадках шашлик - ідеально доповнення до пікніку. А набір з 6-ти шампурів - ідеальне доповнення до мангалу. Звісно, на Алі можна знайти дешевші варіанти, але ці шампури, на наш погляд, більш надійні за аналоги. Вони дуже міцні та виготовлені із нержавіючої сталі. Загальна довжина шампура - 45 см, ширина - 1 см, довжина шампура до спіральної частини - 31 см.

  Купити за 9.77$ ⋙  


Сонцезахисний тент на АліекспресСонцезахисний тент

Влітку сонце пече нещадно, а на природі дуже важливо мати місце, де можна сховатись від спеки. Чудове рішення - цей сонцезахисний тент. Його можна використовувати для захисту від дощу, вітру та ультрафіолету, напнути як палатку або накрити ним авто. Максимальна площа покриття - 15 кв.м. Має 8 надійних кріплень по периметру, але мотузку і палиці доведеться купити окремо. Продається в трьох розмірах: 300х300 см; 300х400 см; 300х500 см.

  Купити за 22.12$ ⋙  


Портативна газова плита для кемпінгуГазова плита

Якщо хочете зекономити трішки часу та більше насолодитися природою, придбайте портативну газову плиту для кемпінгу. Вона виготовлена з високоякісного алюмінію. Запалюється автоматично за допомогою п’єзоелектричного механізму. Цю плиту можна всюди взяти з собою. Вона має дуже компактні розміри і не обтяжить вас. Навіть якщо ви покладете її в наплічний рюкзак, вам не буде важко. Розмір упаковки: 4x5x8 см.

  Купити за 7.17$ ⋙  


Гамак на АліекспресГамак

Цей гамак можна прикріпити будь-де: на власному подвір’ї, на дачі або в лісі. Він не займає багато місця та важить всього 520 г. Витримує навантаження до 250 кг.

Продавець пропонує понад 20 кольорів на ваш вибір. В комплекті до гамака додається сумка, нейлонові мотузки та надійні металеві кріплення. Розмір гамака в розтягнутому вигляді - 270х140 см.

  Купити за 13.19$ ⋙  


Туристичний килимок для пікнікуТуристичний килимок

Туристичний килимок для пікніку - надійне рішення для відпочинку на природі. Він створений з піноматеріалу, довговічний та невибагливий в обслуговуванні, не пропускає вологу та має термоізоляційні функції.

Розміри: 56х185х1.8 см. Складається до розмірів 56х13х15 см та важить всього 490 г. Продається в жовтому та сірому кольорах.

  Купити за 20.30$ ⋙  


Термоізоляційна сумка для харчових продуктів та напоївТермоізоляційна сумка

Термоізоляційна сумка для харчових продуктів та напоїв. Так, вона схожа на сумку кур'єра, що доставляє піцу, але це не заважає скласти в неї продукти для пікніку.

Сумка продається в двох розмірах: 44х44х24 см та 40х40х24 см. Виготовлена з якісного матеріалу, який не пропускає вологу та сторонні запахи. Має застібку блискавку, що дуже зручно для використання.

  Купити за 4.95$ ⋙  


Набір посудуНабір посуду для пікніку

Естетична складова важлива в усіх сферах нашого життя. Навіть коли мова йде сервіровку столу під час пікніку на природі.

Для справжніх естетів в пригоді стане набір посуду для пікніку на 4 особи. Він складається з 24 предметів та кейсу для зберігання. Посуд виготовлений з високоякісного харчового пластику та добре миється в посудомийній машині.

  Купити за 11.00$ ⋙  


Набір посуду для мангалу на АліекспресНабір посуду для мангалу

Складається з каструлі, пательні та чайнику. Діаметр каструлі - 166 мм, висота - 89 мм. Діаметр пательні - 167 мм, її висота - 39 мм. Ємність чайнику - 800 мл. В комплект також входить сітчастий мішок для зберігання посуду.

Посуд виготовлений з високоякісного алюмінію. Каструля і пательня мають складні ручки з термоізоляційним покриттям.

  Купити за 22.30$ ⋙  


Титанова кружка для кемпінгу на АліекспресТитанова кружка

Титанова кружка для кемпінгу має кришку та складну ручку. В ній можна закип’ятити воду на вогнищі або зварити суп. Об’єм кружки - від 250 до 750 мл. Вона дуже міцна і згодиться не тільки на природі, але й вдома допоможе по хозяйству. Зверніть увагу, кришку мають тільки кружки об’ємом 600 мл, 450 мл та 750мл.

Ціна - від 9.99$ до 24.10$ в залежності від об’єму та наявності кришки.

  Купити від 9.99$ ⋙  


Портативний ліхтар-прожектор на АліекспресЛіхтар-прожектор

Знадобиться і вдома, і в поході, і на відпочинку. Ліхтар має потужний акумулятор на 3000 mAh, який заряджається через USB порт. Заряджений акумулятор можна використовувати в якості повербанка для ваших гаджетів. Має компактні розміри та водонепроникний корпус. Має два типи освітлення: біле світло з регульованою яскравістю та червоне світло з безперервним або миготливими режимами.

  Купити за 18.13$ ⋙  


Як купити товари для пікніку на AliExpress з кешбеком

Щоб отримати кешбек до 5% за покупку на Аліекспрес:

  1. Додайте товари з цієї статті або інші вподобані товари у вибране магазину.
  2. Авторизуйтесь на сайті payBack та перейдіть до магазину через наш сайт.
  3. Додайте товари до кошику та одразу оформіть покупку згідно наших рекомендацій.

Ще кілька корисних порад щодо кешбеку на Аліекспрес:
✔ Уважно подивіться всі нюанси покупок з кешбеком на Аліекспрес та перевірте товар на афіліатність.
✔ Не використовуйте жодних сторонніх промокодів і не переходьте за посиланнями на товар з інших ресурсів (наприклад, з відеооглядів на товари).
✔ Вимикайте блокувальники реклами (типу AdBlock) та інші плагіни в браузері, бо вони можуть впливати на кешбек.
✔ Якщо жодного разу не купували на Алі, подивіться нашу інструкцію, як купувати на Аліекспрес.

Якщо виникли питання, подивіться типові відповіді щодо кешбеку на Аліекспрес або зверніться до служби пiдтримки. Бажаємо міцного здоров'я та вдалих покупок. ;)

  Купити з кешбеком  


Зверніть увагу: ціни, наявність товару та розмір кешбеку дійсні на момент публікації статті.