Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Купуй в плюс.
Повернення коштів за звичні покупки в Інтернеті

як економити з кешбеком

З кожним днем ​​все більше та більше людей купують товари в інтернеті. Вам не потрібно нікуди їхати, витрачати час та гроші на дорогу. Зручно вмостившись в улюбленому кріслі, Ви п'єте чай та робите покупки. Плюсів у такого шопінгу багато: ціна в інтернет-магазині завжди нижче, тут є акції та спеціальні пропозиції, великий вибір магазинів.

З розвитком ринку інтернет-покупок приходять нові сервіси, які полегшують цей процес. Ми пропонуємо познайомитися з cashback-сервісом payBack. Слово cashback ще не особливо увійшло в наш побут та не всі знають, що це таке. Крім тих, хто купує на іноземних сайтах. В Америці та Європі це розповсюджена практика.


Що ж таке cashback?


Cashback - це повернення частини витрачених грошей в інтернет-магазині. Якщо перекладати дослівно, то це відшкодування покупцеві частини грошей, які були витрачені на покупки. Якщо дивитися глобально, то це різновид бонусної програми або програми лояльності. Різниця в тому, що покупець отримує заохочення не у вигляді умовних балів, а у вигляді реальних грошей.

Варто зауважити, що знижки, акції, програми лояльності не суперечать отриманню кешбеку. Наприклад, Ви купуєте телевізор за акційною ціною через кешбек-сервіс. У Вас враховується знижка та Ви отримуєте кешбек. Подвійна вигода!

Принцип роботи кешбек-сервісу Пейбек


Для чого це робиться?

Виникає питання - навіщо магазину повертати частину витрачених грошей? Відповідь дуже проста - залучення лояльних покупців. В умовах ринку ціни у різних рітейлерів відрізняються не дуже суттєво. Покупець, обираючи магазин, керується не тільки ціновою політикою, але й особистим вподобаннями. А де буде приємніше здійснювати покупку - в магазині “А” без бонусів, або в магазині “Б”, який виплачує кешбек? Висновок один: покупець охочіше піде туди, де йому дадуть додатковий бонус.

Вигода простого покупця очевидна - магазин платить за покупку. Ви не тільки отримуєте нову річ, але ще й бонусом деяку суму грошей, яку можете витратити куди завгодно.


Для наочності розглянемо приклад.

Ви вирішили купити iPad. Перейшли з нашого каталогу в магазин побутової техніки. Зробили покупку як зазвичай. З вашого боку - нічого не змінилося. Крім того, що ви перейшли в магазин не за прямим посиланням, а за посиланням в нашому каталозі. Після того, як магазин перерахує кешбек, Ви побачите його на своєму балансі в особистому кабінеті.

Давайте рахувати.
Нехай iPad коштує 13000 гривень.
Магазин, в якому ви його придбали, дає кешбек 4%. 13000 * 4% = 520 гривень.
Дуже приємна математика виходить.

А у вас і новенький iPad, і 520 гривень в кишені.

На перших порах можуть виникнуть сумніви. Але вони зникнуть після першого кешбеку.
Якщо Ви досі не з нами - реєструйтеся швидше на payback.ua та отримуйте кешбек з кожної покупки в інтернет-магазинах!

Будьте в плюсі! Купуйте та заробляйте. І не забувайте розповідати друзям про кешбек. ;)