Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Випускні сукні 2018 з кешбеком: фото, ціна, тенденції

Як купити сукню на випускний та отримати cashback

Випускний бал - це одне з найважливіших подій в житті кожного школяра. Цей вечір вимагає ретельної підготовки, особливо для дівчат. Адже дуже важливо вибрати гарну сукню для випускного та виглядати ідеально або, як мінімум, неперевершено.

Залишилось зовсім небагато часу. Тому ми зібрали найактуальніші тенденції та модні новинки 2018 року, щоб кожна випускниця відчула себе справжньою королевою вечора.


Де купити вечірню сукню на випускний 2018


Авжеж, в інтернет-магазині з кешбек-сервісом payBack!

Це зручно, адже замовлення доставлять за кілька днів по всій Україні: Київ, Львів, Вінниця, Одеса та в інші міста. А ціни в онлайн-маркетах завжди нижче, ніж в звичайних магазинах.

Інтернет-магазин Gepur пропонує великий вибір вечірніх суконь з кешбеком до 8.5%. Магазин Lamoda також підготував шикарну колекцію вечірнього вбрання з кешбеком до 5%.

1. Класика в чорному від магазину Гепюр - це завжди елегантно. Але такий глибокий та насичений колір більше підійде для випускниць 11-х класів. Для юних дев’ятикласниць краще підібрати сукні більш світлих відтінків.

Випускна сукня з кєшбеком, магазин Gepur

2. Довжина “максі”, легкі тканини - і кожна дівчина буде почуватися принцесою на балу. Такі сукні просто зобов'язують тримати величну поставу!

Сукня з кєшбеком від Гепюр

3. Сукня “максі” від магазину Ламода - це класична палітра кольорів, плавні лінії силуету, жіночність та розкіш воєдино. Неможливо не закохатися в ці образи!

Cashback на вечірні сукні від Lamoda

4. Ніжність в рожевих тонах - ідеальний вибір сукні на випускний 9-х класів. Тут навіть сказати нічого, адже все геніальне - просте.

Cashback на вечірні сукні від Gepur

5. Зверніть увагу на нову колекцію коктейльних суконь від Gepur - вона чудова:

Вечірня сукня купити

Де купити взуття та аксесуари для випускного


Навіть найкрасивіше плаття обов'язково потрібно доповнити аксесуарами. Тут головне - не перестаратися. Замість громіздкої сумки, краще вибрати легкий клатч. Щодо біжутерії, використовуйте не більше трьох елементів: наприклад, сережки, кольє та перстень.

Дуже гарний вибір оригінальних клатчей є в магазинах Gepur та Lamoda. За покупку в магазині Gepur зможете отримати cashback до до 8.5%, за покупки на Lamoda повернемо до до 5% від суми замовлення.

Аксесуари для випускного 2018 з кешбеком

Щодо взуття, краще віддайте перевагу туфлям, аніж босоніжкам.Напередодні випускного взуйте туфлі хоча би кілька разів, аби натерті мозолі не зіпсували святковий настрій. Не зайвими будуть і тонкі панчохи, навіть в спекотну погоду.

Цікаві та оригінальні туфлі пропонуємо обрати в магазині Born2Be з кешбеком 3.5%. До речі, клатч і туфлі можуть бути однієї кольорової гами або контрастних кольорів.

Туфлі з cashback від Born2be

Випускний в дитячому садочку


Найперший випускний бал відбувається ще в дитячому садку. І маленькі леді теж хочуть одягти сукню та приміряти на себе образ принцеси. Для випускного в дитячому садочку ми підібрали шикарні вбрання, які також можна купити з кешбеком.

Випускні сукні для маленьких модниць від інтернет-магазину ISSA Plus з кешбеком 6%.

Плаття для випускного в дитячому садочку, ISSA Plus

Найніжніші сукні для випускного в дитячому садку знайдете в інтернет-магазині Lamoda з кешбеком до 5%.

Сукня для випускного в дитячому садку, Lamoda

Дуже гарні дитячі туфлі вибирайте в інтернет-магазині Born2Be та отримайте cashback 3.5% за покупку.

Дитяче взуття з кешбеком

Як вибрати сукню на випускний

При виборі сукні на випускний слід врахувати кілька нюансів:

  1. Зверніть увагу на тканину, з якої пошита сукня. Обирайте легкі, хвилясті тканини типу шифону, атласу або шовку. Це додасть невагомості Вашому образу.

  2. Модель випускної сукні підбирайте з урахуванням типу фігури. Основна мета - приховати недоліки та підкреслити переваги. Так, наприклад, для дівчини з тонкою талією та широкими стегнами підійде плаття типу "трапеція". Його силует, що розширюється донизу, допоможе візуально приховати широкі стегна. Для власниць широких плечей підійде плаття з пишною багатошаровою спідницею, яке візуально звузить плечі. Цього ж ефекту можна домогтися вибравши плаття з V-подібним вирізом або з косою лямкою через плече.

  3. Колір випускної сукні повинен відповідати типу зовнішності та гармоніювати з кольором очей і волосся. У цьому сезоні популярний ультрафіолет, але не варто забувати про вічну класику: чорне, біле, червоне та їх відтінки.

  4. Подумайте про свій комфорт. Адже випускні бали починаються увечері та закінчуються часто на світанку. Чи зручно буде у випускній сукні провести так багато часу? Не варто також одягати моделі з глибоким декольте, високими розрізами - це красиво, але не дуже практично.

Що би Ви не обрали - довгу вечірню сукню або коротку пишну сукню, в грецькому стилі або плаття з відкритими плечима, вбрання з корсетом або з відкритою спиною ... Найважливіше - це подобатися собі та почуватися впевнено і комфортно.


Випускна сукня з кешбеком

Щоб купити випускну сукню з кешбеком, дотримуйтесь наших рекомендацій:

  1. ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ на сервисі Пейбек, використовуючи адресу електронної пошти або сторінку в соціальних мережах

  2. ПЕРЕЙДІТЬ в магазин за посиланням кешбек-сервісу.

  3. Знайдіть товар через пошук або дістаньте з "Бажань" / "Вибраного" та КУПУЙТЕ як зазвичай.

  4. Обов’язково ВІДКЛЮЧІТЬ плагіни в браузері або використовуйте чистий браузер для покупок з cashback.

Любі дівчата, шкільний випускний вечір буває лише один раз на все житті. Та яке б плаття Ви не одягли, пам'ятайте: Ви - юні та прекрасні, а попереду чекає довге, цікаве та щасливе життя! Бережіть в душі відчуття цього свята!

Ми бажаємо Вам незабутнього випускного вечора та світлих шляхів у майбутнє! ;)

Завжди Ваш, кешбек сервіс, payBack

Обрати сукню

Подивитись детальніше сукні та інші товари,
представлені в даній статті, можна тут.