Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новий рік 2019 з кешбеком

Створюємо новорічну атмосферу вдома

Новий рік - найбільш незабутнє свято дитинства. Це затишок та тепло, іграшки та ялинка, цукерки та мандарини, гірлянди та святковий салют, мама з татом .... :)

Усі ми родом з дитинства. Коли дорослішаємо, продовжуємо дбайливо зберігати новорічні спогади та потайки віримо в диво під новий рік. Але вже самі створюємо новорічну атмосферу для наших близьких та виступаємо в ролі діда Мороза.

Для створення новорічної атмосфери своїми руками ми підібрали відмінні товари на Аліекспрес, щоб Ваше свято було яскравим та барвистим. 

Якщо сподобався товар - натискайте на картинку та переходьте на Аліекспрес за покупкою. ;)

Новорічні гірлянди

Неперевершену атмосферу свята створює світло новорічних гірлянд. Обов'язково розвісьте їх не тільки на ялинці, а й прикрасьте будинок. Купуйте спеціальні вуличні гірлянди для прикраси фасаду.

Подивіться, які гарні новорічні гірлянди продаються на Аліекспрес! Це ж справжнє свято для дітей та дорослих!

Гірлянда "Зірочки". Купити з кешбеком на Аліекспрес Гірлянда з будиночків. Купити на Алі Гірлянда з кульок. Купити на Алі

Новорічний декор для дому

Підібрати та купити новорічний декор для дому не складно. Використовуйте м'які новорічні іграшки, інтер'єрні наліпки, гарні свічки, декоративні подушки, сніжинки та гірлянди, зроблені своїми руками. На Аліекспрес, наприклад, можна купити з кешбеком ось такі милі штуки.

Сніговики. Купити з кешбеком на Аліекспрес Наліпка ялинка. Купити з cashback на Aliexpress Лижники. Купити з кешбеком на Алиэкспресс

Декор для новорічної ялинки

Новорічна ялинка - окреме диво. Купити живу ялину або нарядити штучну сосну - Ваш вибір. Новорічні іграшки на ялинку можна купувати в необмежених кількостях. Тут вибір великий та обмежується тільки бюджетом і фантазіями покупця.

Замовте з кешбеком на Аліекспрес оригінальні новорічні іграшки та прикраси для ялинки.

Ялинкові кулі. Купити з кешбеком на Аліекспрес Декор для ялинки - сніговики. Купити з cashback на Aliexpress Ялинкові кулі. Купити з кешбеком на Аліекспрес

Декор новорічного столу

Який же Новий рік без гостей та застілля. Про те, що приготувати на Новий рік 2019, ми вже писали. Важливо не тільки смачно приготувати, але й красиво подати страви до новорічного столу.

Не шкодуйте фантазії, творіть:

  • використовуйте красивий посуд,
  • дістаньте новорічні скатертини із дальньої шухляди комоду,
  • придбайте прикраси для келихів та кишені для столового приладдя,
  • в центрі столу поставте маленьку декоративну ялинку та свічки,
  • зробіть декор із паперових серветок.

На Aliexpress з кешбеком продається різний декор для новорічного столу.

Декор для новорічної пляшки. Купити на Алі з кешбеком Новорічна скатертина. Купити с cashback на Aliexpress Кишеня для столового приладдя. Купити з кешбеком на Аліекспрес

Чим зайняти дітей на Новий рік

Дитячих розваг на Новий рік можна придумати безліч. Подивіться на Aliexpress фетрові іграшки для дітей. Напевно малюкові буде цікаво самостійно прикрасити ялинку. Нехай вона буде з фетру або іншого матеріалу, але це буде його творіння.

Ці та інші іграшки купуйте на Aliexpress з кешбеком до 5%.

Іграшкова ялинка із фетру. Купити на Aliexpress Фетровий сніговик. Купити з cashback на Aliexpress Новорічна іграшка для дітей. Купити з кешбеком на Аліекспрес

Як отримати новорічний кешбек на Аліекспрес

Щоб подивитися новорічні товари з цієї статті, натискайте на картинку із зображенням товару. Так Ви перейдете в магазин та зможете оформити покупку.


ВАЖЛИВО:


І не забувайте загадувати бажання під новий рік! Адже чим більше загадаєте, тим більше збудеться! ;)