Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Пульсоксиметр і 10 корисних гаджетів для здоров'я на Аліекспрес

Купуйте з кешбеком та будьте здорові

"Здоров'я понад усе". Маючи це на думці, ми підібрали на Аліекспрес недорогі медичні гаджети для домашнього використання. Вони допоможуть контролювати стан здоров'я та своєчасно звернутись до лікаря в разі виявлення проблем.

До речі, на Аліекспрес завжди є на що подивитися, а ціни набагато нижчі, ніж в українських магазинах. Пропонуємо закупитись не тільки медичними гаджетами, а й подивитися новорічний декор до свят.

Можна купити потрібний товар відразу зі статті. А можна почитати про кешбек і додатково зекономити. ;) Як купити на Аліекспрес з кешбеком до 5%, дивіться в кінці статті.

1. Пульсоксиметр*

Купить пульсоксиметр на AliExpressПульсоксиметр - медичний прилад для вимірювання насичення киснем капілярної крові.

Це один з найпотрібніших медичних гаджетів 20-21 року. Має вигляд прищіпки та не потребує жодних спеціальних умінь для використання. Просто надіньте пульсоксиметр на палець та дізнайтесь рівень сатурації.

Нормальний рівень насичення крові киснем становить 95% - 100%. Якщо показник нижче 90%, рівень кисню вважається низьким. У випадку, коли показник нижче 80%, це критичний рівень, який може поставити під загрозу здоров’я та навіть життя. В такій ситуації необхідна негайна медична допомога. Ми вважаємо, що такий гаджет має бути в кожній родині.

  Купити за 5.40$ ⋙  


2. Безконтактний термометр*

Безконтактний термометр, купити з кешбеком на АліекспресБезконтактний термометр - ще один медичний must have цього року. Він оснащений високоточними інфрачервоними датчиками, рідкокристалічним дисплеєм, має три режими підсвічування і функцію нагадування про низький заряд.

Термометр буде особливо корисний молодим батькам, адже маленькій дитині складно вимірювати температуру звичайним ртутним термометром. З безконтактним вже за 15 секунд ви дізнаєтесь, здоровий ваш малюк чи ні.

Пристрій вимірює не тільки температуру тіла людини, але й добре справляється з температурою поверхонь. Наприклад можна виміряти температуру суміші для годування дитини. Має невелику погрішність ± 0.2°C та автоматично вимикається через 30 секунд. Відстань між гаджетом та тілом під час вимірювання має бути 5-8 cм.

  Купити за 9.00$ ⋙  


3. Інгалятор (небулайзер)

Інгалятор (небулайзер) на АліекспресІнгалятор добре мати в будь-якій домашній аптечці, адже це дієвий спосіб протистояти хворобам в сезон грипа та ГРВІ.

Підходить для маленьких дітей і дорослих та використовується для лікування бронхіту, ларингіту, ангіни, пневмонії та інших захворювань верхніх дихальних шляхів. Крім того, інгаляції допомагають полегшити стан при астмі, алергії та зволожити слизові.

Пристрій майже безшумний, тож не налякає дітей і не заважатиме під час використання. Може працювати від акумуляторів та від розетки. Резервуар для ліків має ємність 8 мл. До комплекту входить 3 маски, сумка для зберігання, USB-кабель, інструкція.

  Купити за 18.49$ ⋙  


4. Диспенсер для мила і дезінфекторів

Диспенсер для мила і дезінфекторів на АліекспресДуже важливо дотримуватись правил особистої гігієни, але у громадських місцях не завжди можна помити руки, а дезінфікуючий спрей у сумці як завжди важко знайти. Пропонуємо просте та недороге рішення - силіконовий диспенсер-браслет для мила і дезінфікуючих рідин. Він має подвійну користь, адже стильно виглядає та допомагає зберігати руки в чистоті.

Заправте браслет дезінфектором, одягніть його на зап'ястя і використовуйте в транспорті, в ресторані, на роботі, в школі і будь-де за потреби. Цей аксесуар має універсальний розмір та підійде і дорослим, і малечі. Вміщує до 10 мл рідини і легко заправляється за допомогою спеціальної пляшечки, яка є в комплекті.

  Купити за 1.48$ ⋙  


5. Електронний термометр без ртуті*

Електронний термометр без ртуті. Купити на АліекспресМедичний електронний термометр без ртуті - ідеальне рішення для родини, де є маленькі діти. Тому що він недорого коштує, особливо в порівнянні з інфрачервоними термометрами, міряє температуру тіла за 20 секунд, має зовсім невелику похибку вимірювання ± 0,1 ℃.

Він не б'ється, не становить загрозу для дитини, його можна мочити і він не зламається. Якщо раптом упустили термометр ненавмисно на підлогу, вам не доведеться збирати ртуть і обробляти кімнату. А дітям старшого віку взагалі можна довірити вимірювання температури самостійно.

Живиться від літієвої батареї таблеткового типу на 3В постійного струму. Якщо ви й досі користуєтесь ртутним термометром, радимо купити електронну альтернативу.

  Купити від 0.60$ ⋙  


6. Зубна щітка Xiaomi

Зубна щітка Xiaomi на AliExpressЕлектрична зубна щітка Xiaomi Mijia T100 Mi забезпечує ефективну очистку ротової порожнини. Має м’якішу щетину і збільшену щільність щетинистого покриву в порівнянні з попередніми моделями. Крім того, змінилося положення щетинок на голівці з урахуванням будови ротового апарату.

Пристрій оснащений високочастотним вібраційним двигуном з частотою вібрації - 16500 обертів на хвилину. Система інтелектуального налаштування часу автоматично зупиняє роботу щітки кожні 30 секунд, нагадуючи про необхідність змінити зону очищення. Через 2 хвилини механізм виключається повністю.

Ємність акумулятора відповідає потребам користувача: якщо чистити зуби 2 рази на день по 2 хвилини, то заряду вистачить на 30 днів.

  Купити за 12.48$ ⋙  


7. Зволожувач повітря

Зволожувач повітря DEERMA DEM-F600 на АліекспресВологість повітря відіграє величезну роль для здоров'я всіх членів родини. Зволожувач повітря DEERMA DEM-F600 забезпечить комфортний мікроклімат і правильний рівень вологості повітря у вашому домі. Використовуйте його в сезон опалення, коли повітря сухе, і рятуйтеся від спекотної жари влітку.

Зволожувач має циліндричну форму і виготовлений з практичного ABS-пластика. Лаконічний стиль вдало впишеться навіть в самий екзотичний дизайн кімнати і не займе багато місця.

DEERMA DEM-F600 оснащений вуглецевим фільтром, дозатором, має 5-літровий резервуар для рідини і різні режими інтенсивності розпилення. Дуже економно витрачає енергію. Елементи управління знаходяться на сенсорної панелі корпусу. Призначений для роботи в приміщеннях площею до 40 м2.

  Купити за 33.12$ ⋙  


8. Електронний тонометр

Електронний тонометр. Купити на АліекспресАвтоматичний тонометр на зап’ястя для вимірювання артеріального тиску для дорослих і дітей. Цей медичний гаджет має певні переваги перед звичайним ручним тонометром, адже ви можете без сторонньої допомоги самі виміряти собі тиск, натиснувши тільки одну кнопку.

Окрім тиску, автоматичний тонометр вимірює пульс та має функцію попередження про аритмію. Завдяки двом каналам вимірювання результати виходять більш точними. Завдяки великому ЖК дисплею та крупному шрифту тонометр буде дуже зручний для людей похилого віку.

Пам’ять тонометра зберігає історію вимірювань, тож можна порівняти показники в динаміці. Перед використанням подивіться інструкцію та придбайте батарейки типу ААА, тому що до комплектації пристрою вони не входять.

  Купити за 13.69$ ⋙  


9. Глюкометр

Глюкометр. Купити на АліекспресГлюкометр китайської компанії Sinocare. Він зручний, має компактні розміри та великий екран з крупним шрифтом, що добре підходить для людей з поганим зором. Вимірює рівень глюкози в крові автоматично за 10 секунд при введенні тест-полоски в пристрій.

Має дві одиниці виміру - mmol/L и mg/dl. Оснащений автоматичною кнопкою для видалення тест-смужок, які були використані. Зберігає в пам’яті результати останніх 200 тестів.

До комплектації входять сам вимірювальний пристрій, поліуретановий чохол, тест-смужки, ланцети, ланцетний пристрій, інструкція. Для роботи глюкометру потрібні 2 батарейки типу АА (в комплект не входять). Зверніть увагу, що тест-смужки потрібно використати протягом 3 місяців з моменту відкриття флакону.

  Купити за 11.47$ ⋙  


10. Триммер для чищення вух Xiaomi

Триммер для чищення вух Xiaomi на AliExpressРозумний триммер для чищення вух і видалення сірчаних пробок з вушної раковини Xiaomi Bebird T5. Оснащений ендоскопом з дозволом 3 МП, з діаметром об'єктива 4.5 мм. 3-осьовий гіроскоп дає можливість більш точно управляти рухом триммера. Така комплектація дозволяє легко проникати в слуховий прохід на потрібну глибину, виключаючи пошкодження барабанної перетинки.

Зображення виводиться на екран смартфона за допомогою спеціального застосунку. Картинка на стільки чітка, що ви зможете розгледіти вухо зсередини і навіть побачити волоски на барабанній перетинці. При регулярному використанні 1 раз в тиждень 1 заряду вистачає до 30 днів.

  Купити за 38.48$ ⋙  


11. Монітор сердечного ритму

Монітор сердечного ритму на AliExpressМонітор сердечного ритму відстежує частоту серцевих скорочень в режимі реального часу та під час фізичних навантажень.

Такий гаджет стане в пригоді тим людям, які приділяють час для фізичних навантажень і спорту в будь-яких його проявах. Будь-то біг, фітнес або їзда на велосипеді. Монітор допоможе контролювати роботу серця під час фізичних навантажень і підкаже їх допустимий рівень конкретно для вашого організму.

Технологія ANT + і Bluetooth 4.0 дозволяють цьому датчику легко підключатися до пристроїв на базі Android і IOS і синхронізуватися з десятками провідних фітнес-додатків. М'який текстильний нагрудний ремінь легко пристосовується до форми тіла і не заважає вільно рухатися. Купуйте цей трекер і ви завжди будете в курсі, як працює ваше серце.

  Купити за 19.99$ ⋙  


Як купити на Аліекспрес з кешбеком

Щоб купити ці товари з кешбеком до 5% від покупки, зробіть наступне:

  1. Додайте товари з цієї статті або інші товари Аліекспрес у wishlist (вибране) магазину.
  2. Зареєструйтесь на сайті кешбек-сервісу payBack та перейдіть на Алі через це посилання.
  3. Оформіть покупку згідно рекомендацій щодо кешбеку, а сервіс поверне частину витрачених на покупку коштів назад.
  4. Отримайте зекономлені гроші (кешбек) будь-яким зручним способом (поповніть телефон, банківську картку або електронний гаманець).

Візьміть до уваги поради, щоб покупка з кешбеком була вдалою:
✔ робіть покупку в чистому браузері або вимикайте усі плагіни перед покупкою з кешбеком;
✔ купуйте в рамках однієї сесії (закрили усі вкладки в браузері, відкрили наш сайт, перейшли до магазину, купили);
✔ не переходьте за посиланнями у відеооглядах, з купонних сайтів, не використовуйте “чужі” промокоди та знижки;
✔ перед покупкою перевіряйте товар на афіліатність.

Якщо виникли питання, подивіться типові відповіді щодо кешбеку на Аліекспрес або зверніться до служби пiдтримки. Бажаємо міцного здоров'я та вдалих покупок. ;)

  Купити з кешбеком  


Зверніть увагу: ціни, наявність товару та розмір кешбеку дійсні на момент публікації статті.

*Цей товар, на жаль, продається без кешбеку за умовами партнерської програми Аліекспрес.