Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

ТОП-15 рюкзаків для школи на Aliexpress з кешбеком

Модні рюкзаки на Аліекспрес від 200 гривень
Back to school з кешбеком

У серпні всі магазини дзижчать від сотень тисяч батьків, які скуповують все з полиць, готуючи дитину до школи. Де придбати недорогий рюкзак? Рюкзак для першокласника, дівчинки, хлопчика або для підлітка.

Усі рюкзаки такі різні, отже, де купити хороший рюкзак для дитини будь-якого віку та статі? А ще й заощадити? Команда Payback про все подбала і зробила добірку кращих рюкзаків з Aliexpress. Ми підібрали стильні та практичні рюкзаки для дівчат та хлопців, підлітків та першокласників. Зробіть підготовку до школи легкою і приємною, та економте з кешбеком.

Чому варто розглянути нашу добірку:

  • тут - окрема добірка для першокласників, для підлітків, а також просто прикольні і креативні рюкзаки з Aliexpress;
  • усі обрані рюкзаки з безліччю позитивних фото-відгуків і безкоштовною доставкою;
  • розповімо, як повернути кешбек до 5% з Аліекспрес і навіть більше.

ТОП 5 рюкзаків для підлітків на Aliexpress з кешбеком

5 місце - Рюкзак з котиками

Великий і барвистий, представлений в 5 кольорах. Супер легкий і місткий, має багато кишень, тому помістяться всі підручники і навіть форма для фізкультури.

Ціна від 6.74 $, кешбек 0.33 $

Рюкзак з принтом котики

4 місце - Рюкзак для геймерів

Рюкзак для справжніх шанувальників гри PUBG. Оснащений усім необхідним: 4 відділення (одне з яких таємне), роз'єм для навушників і usb-порт для зарядки девайса. Пропонується в двох розмірах.

Ціна від 12.69 $, кешбек 0.63 $

Рюкзак PUBG

3 місце - Градієнт кольорів

Дуже яскравий рюкзак різноманітних кольорів. А цей приголомшливий градієнт не залишить вас байдужим. Хорошої якості та за низькою ціною!

Ціна від 9.00 $, кешбек 0.45 $

Рюкзак з градієнтом кольору

2 місце - Рюкзак "Дуже дивні справи"

Ті, хто дивився серіал "Дуже дивні справи" від Netflix гідно оцінять такий креатив. Майже кожен з підлітків хоче мати рюкзак з принтом улюбленого серіалу. Вибір насправді великий. Є можливість придбати рюкзак із зображенням кожного з головних героїв або з фотографією всіх разом.

Ціна від 7.07 $, кешбек 0.35 $

1 місце - Marvel

Обережно, трохи вигаданого всесвіту в одному рюкзаку:) Простий та лаконічний дизайн для прихильників фільмів про супергероїв. Вся краса цього рюкзака в написі "Marvel".

Ціна від 15.78 $, кешбек 0.78 $

Рюкзак з принтом Marvel

ТОП 5 шкільних рюкзаків для першокласників на Aliexpress

5 місце - Ранець для дівчаток

Набір з водонепроникного портфеля, маленької сумочки і пенала. Розмір ранця якраз, не маленький і не великий. Ранець досить легкий і зручний, має гумові язички для блискавок. Дівчатка оцінять.

Ціна 20.13 $, кешбек 1.00 $

Ранець для дівчаток

4 місце - Ранець для хлопців

Водонепроникний ранець для хлопчиків. Має 3 великих відділення і 2 бічних для пляшок. У нього м’які лямки та ручка, а також регулюється ширина рюкзака.

Ціна 18.70 $, кешбек 0.93 $

Ранець для хлопців

3 місце - Сімба

Рюкзак з принтом із популярного та улюбленого дітьми мультфільму "Король лев". Має 2 місткі секції та 2 кишені збоку. Рюкзак легкий, з регульованими лямками, гумовими язичками "The Lion King" на блискавках і світловідбиваючими стрічками.

Ціна 24.78 $, кешбек 1.23 $

Рюкзак з принтом “сімба”

2 місце - Капітан Америка

Відмінний шкільний ранець з принтом щита одного з найвідоміших супергероїв - Капітана Америки. Гарного пошиву, міцний і з трьома великими відсіками. На лямках розташовані світловідбиваючі стрічки.

Ціна від 17.11 $, кешбек 0.85 $

Рюкзак з принтом щита Капітан Америка

1 місце - Ортопедичний ранець для дівчат та хлопців

Ортопедичний ранець з світловідбиваючою стрічкою. Міцний і місткий, зі зручною ручкою і твердою спинкою. На вибір п'ять різних відтінків: рожевий, червоний, блакитний, фіолетовий та синій. Відрізняється не тільки кольором, а й нашивкою - серце та зірка. Отже, підійде як для дівчат, так і для хлопців.

Ціна 19.58 $, кешбек 0.97 $

Ортопедичний ранець для дівчат та хлопців

ТОП 5 креативних рюкзаків для школи на Aliexpress з кешбеком

5 місце - Акула

Кумедний рюкзак у вигляді акули, який світиться в темряві. Має usb порт та безліч зручних відділень. У комплект додається маленька сумка через плече.

Ціна від 10.13 $, кешбек 0.50 $

Рюкзак “Акула”

4 місце - Зоряна ніч

Відмінної якості рюкзак з чітким і яскравим візерунком. Всередині є 2 довгих кишені для таких речей, як ручки та гаманець, і один великий м'який слот для планшета або ноутбука. Також є кишеня для стандартної пляшки води ємністю 500 мл.

Ціна 12.52 $, кешбек 0.62 $

Рюкзак з принтом зоряна ніч

3 місце - Танцюючий єдиноріг

Єдиноріг, який виконує "деб". Чому ні? Більше креативу! В комплект додаються невелика сумка через плече і пенал. Рюкзак виконаний з щільного матеріалу з міцними лямками. Можна продовжити тему єдинорогів і вибрати будь-який з 16 запропонованих принтів.

Ціна від 7.05 $, кешбек 0.35 $

Рюкзак з принтом танцюючого єдиноріга

2 місце - Дарт Вейдер

Переходьте на темну сторону, адже там завжди є печеньки. А якщо серйозно, то це ортопедичний рюкзак з м'якими ручками, які добре регулюються, і одним великим відсіком, всередині якого є кілька кишень. Він також водовідштовхуючий. Сподобається поціновувачу серії фільмів "Зоряні війни".

Ціна 16.11 $, кешбек 0.80 $

Рюкзак у вигляді Дарта Вейдера

1 місце - Rainbow

Барвистий, легкий і місткий рюкзак з творчим принтом. Рюкзак має відсік з трьома внутрішніми кишенями, а також 2 бічні кишені з блискавками. М'які спинка, ручки і лямки роблять його зручним у використанні.

Ціна 14.55 $, кешбек 0.72 $

Рюкзак з принтом rainbow

Як гарантовано одержати кешбек з Aliexpress?

➡ перед здійсненням замовлення увійдіть в особистий кабінет або авторизуйтесь на сайті Payback.ua;

➡ перейдіть на Aliexpress через наш сайт, а краще встановіть та активуйте наш кешбек плагін;

➡ зробіть замовлення на Aliexpress дотримуючись наших порад;

➡ через 2 години після здійснення покупки перейдіть в Особистий кабінет Payback та перевірте нарахування кешбеку.

ДО МАГАЗИНУ