Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новини

25 груд. 2022 р.
З Новим 2023 роком!

Тримайте +50% до кешбеку в подарунок


+50% до кешбеку від payBack. Новий рік 2023. Кешбек-сервіс Пейбек Україна.

Підвищений кешбек до новорічних свят

Добігає кінця 2022 рік. Він перевернув увесь світ догори дриґом і змусив повірити у страшне та неможливе. Проте ми вистояли, і стоїмо далі.

Від усього серця ми хотіли би подякувати тим, хто міцно тримає нашу країну в ці важкі часи: хто захищає українське небо і землю; хто щодня повертає світло і тепло в оселі; хто кожен день йде на роботу, навчає, лікує, пече хліб, перевозить пасажирів; хто день у день заводить генератор, щоб ми могли випити гарячої кави та купити продукти. Друзі, дякуємо кожному! Українці, ви неймовірні!

Приймаєте щирі вітання з прийдешніми новорічними святами! Бажаємо, щоб здійснилася найзаповітніша мрія, а мрія цього року у нас на всіх одна... Бережімо одне одного, тримаймося за світло, створюймо новорічний настрій, як би важко не було!

Для новорічних покупок підвищуємо кешбек на 50% в магазинах сервісу.* Купуйте подарунки до 02.01.2023 включно. Бажаємо вдалих покупок та веселих свят!

  За подарунками  


  • Щоб активувати підвищений кешбек, авторизуйтесь на сайті payBack та натисніть кнопку "За подарунками". Підвищення активується автоматично.
  • Не вийшло активувати? Тоді скопіюйте текст HAPPYNY2023 та вставте в спеціальне поле в розділі "Мої промокоди".
  • Підвищений кешбек можна активувати до 02.01.2023 (23:59). Діятиме 5 днів з моменту активації.
  • На 50% підвищується БАЗОВА ставка кешбеку в усіх магазинах сервісу, крім iHerb.
  • Підвищення ставок не сумується з підвищенням за програмою лояльності та іншими акційними пропозиціями сервісу.