Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новини

22 жовт. 2021 р.
Новини від AliExpress

Щодо геолокації покупців


AliExpress аналізує геолокацію покупців

Якщо ви купуєте на Аліекспрес з кешбеком через наш сервіс, напевно помітили дивне повідомлення на сайті в момент оформлення покупки:

Звісно, ви погоджуєтесь з такою умовою і натискаєте на кнопку, адже інших варіантів немає. Якщо користуєтесь нашим плагіном, в цей момент плагін сповіщає про необхідність повторно активувати кешбек.

Чому так виходить?

З 16 жовтня 2021 року Аліекспрес розділив трафік покупців за їх геолокацією. Магазин аналізує, в якій країні знаходиться клієнт, та на яку адресу буде доставлятися замовлення. Залежно від цього покупець в момент замовлення перенаправляється або на сайт “аliexpress.ru”, або на сайт “аliexpress.com”.

Це пов’язано з тим, що майже всі країни світу, включно з Україною, були відокремлені від “ru” сегмента та перенесені до сегмента “com”. Наразі в “ru” сегмент потрапляють тільки країни СНД (крім України), а саме Росія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Казахстан, Киргизія, Молдова, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан.

Для чого ця інформація клієнтам кешбек-сервісу payBack?

Якщо ви знаходитесь в Україні, замовляєте доставлення на українську адресу та робите перехід через наш сервіс перед покупкою, то в принципі можете не забивати собі голову і не хвилюватись щодо нарахування кешбеку.

Якщо ж ви робите замовлення через наш сервіс, знаходячись у вказаних країнах “ru” сегмента або з доставленням в ці країни, то нарахування кешбеку за покупку на Аліекспрес може не відбутися, бо зараз у цих країнах діють інші тарифи.

А що з плагіном?

Ми хочемо, щоб усі ваші покупки були з кешбеком. Тому сповіщаємо Аліекспрес, що ми очікуємо кешбек для наших клієнтів усюди: і на “аliexpress.ru” і “аliexpress.com”. Не відмовляйте нашому плагіну :) Активуйте його ще раз саме на сайті “аliexpress.com” після примусового перенаправлення.

Дякуємо за увагу та бажаємо вдалих покупок.

До магазину