Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новини

3 лют. 2020 р.
Про кешбек на Розетці

Що таке динамічний тариф кешбеку


Що таке динамічний тариф кешбеку в магазині Розетка?

Останнім часом наша Служба підтримки отримує багато запитань: як зрозуміти, за якою ставкою рахується кешбек в Розетці, що таке динамічний тариф, тощо. Саме тому ми зібрали відповіді на найпоширеніші запитання.

За якою ставкою нараховується кешбек?

Розетка нараховує кешбек більш ніж на 4000 категорій товару. На кожну категорію діє своя ставка кешбеку (тариф). Тариф передається магазином в автоматичному режимі. Якщо ви бажаєте переглянути, як буде нараховано кешбек на конкретний товар - це можна зробити за посиланням на нашому сайті або на сайті Розетка.
Звертаємо Вашу увагу, що тарифи на товари є динамічними. Це означає, що ставка кешбеку може мінятись на один і той самий товар протягом часу в усіх кешбек-сервісах без виключення. Розетка самостійно встановлює та змінює тарифи кешбеку.

За якою ставкою підтверджується кешбек?

При підтвердженні покупки Розетка перераховує кешбек за діючою ставкою на момент підтвердження покупки. У випадку, коли ставка не змінилася, сума кешбеку теж не міняється. Якщо відбулася зміна тарифу на момент підтвердження, то і сума кешбеку зміниться. Про такі зміни по кожній покупці ми надсилаємо листа нашим клієнтам на електронну пошту.

Як саме може мінятися ставка кешбеку?

Ставки можуть змінюватися автоматично від декількох разів на день до декількох разів на місяць. В більшості випадків зміни не суттєві. Але на окремих категоріях товару ми спостерігали зміну ставки майже у 2 рази. Тобто, кешбек може бути нараховано під 2%, а підтверджено під 1% і навпаки.

Скріншот тарифів кешбеку в магазині Розетка станом на 29.01.2020 року.

Скріншот тарифів за покупки в магазині Розетка станом на 29.01.2020

Скріншот тарифів кешбеку в магазині Розетка станом на 31.01.2020 року.

Скріншот тарифів за покупки в магазині Розетка станом на 31.01.2020

Як зрозуміти, яка ставка буде діяти на момент підтвердження покупки?

Розетка самостійно прораховує ставки кешбеку, які віддає клієнту, та автоматично передає в усі сервіси. Кешбек-сервіс не володіє інформацією, яка буде ставка на момент підтвердження покупки.

Бажаємо вдалих покупок!