Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новини

24 трав. 2019 р.
Кращий кешбек травня

На 50% більше кешбеку в Comfy


Cashback в Комфи, побутова техніка з кэшбеком, rti,tr

50 років з моменту заснування Samsung - це привід...купити з кешбеком

Привід влаштувати грандіозну вечірку з космічними знижками на техніку Samsung та підвищеним кешбеком в Comfy.

24-28 травня включно вас очікує культурна програма:

➢ кешбек 2.25% (замість 1.5%) за кожну покупку в магазині Comfy;

➢ знижки до 50% на побутову техніку та електроніку Samsung;

➢ а також акції, бонусна програма Comfy та розстрочка на всі товари.

Приходьте на вечірку! Буде весело, а головне - вигідно!

 

ЙДУ НА ВЕЧІРКУ

 


З нагоди ювілею Samsung ми зібрали 5 цікавих фактів про компанію

  1. Засновник Samsung Лі Бен Чхоль в 1938 році спочатку створив компанію, яка займалася продажем рису, локшини та сушеної риби. І тільки в 1969 році компанія зайнялася виробництвом електроніки.
  2. Наразі в компанії Samsung працює понад 320 000 чоловік, а філії та представництва компанії знаходяться в більш ніж 70 країнах світу. Компанія представлена в різних сферах - від виробництва одягу та кораблів до смартфонів та сфери будівництва.
  3. У Samsung є цілий музей інновацій (Сувон, Південна Корея). Музей налічує більше 150 експонатів, серед яких справжні історичні шедеври в області електроніки. Розташований на трьох поверхах п'ятиповерхової будівлі.
  4. Будівельний підрозділ компанії Samsung виступав генеральним підрядником з будівництва найвищої будівлі в світі - хмарочоса Бурдж-Халіфа висотою 828 метрів в Дубаї.
  5. У 2016 році компанія Samsung відкликала близько 2,5 млн екземплярів смартфону Galaxy Note 7 по всьому світу через загрозу загоряння пристрою під час зарядки. Хоча проблема не носила масового характеру.

Компанію Samsung по праву можна назвати лідером ринку з розвитку та впровадження інновацій в сфері техніки та електроніки. Ми приєднуємося і також вітаємо Samsung з 50-річним ювілеєм.