Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новини

1 бер. 2022 р. Оновлено
Важлива інформація

Як зараз працює кешбек-сервіс


Оновлення від 06.09.2022

Вітаємо, друзі! Нарешті можемо поділитися позитивними новинами нашого сервісу за останній час. Отже...

Повернувся інтернет-магазин “Цитрус”, знову можна купувати техніку та гаджети в Цитрусі з кешбеком 1.15%.

Відновили свою роботу та добре оплучують кешбеки Aliexpress, iHerb, EVA.UA, Answear, Інтертоп, Kasta, Будинок іграшок та інші магазини.

Магазин “Watsons” та Фокстрот поки що не повернулися, але сплатили кешбеки за ваші покупки в січні. Це перша оплата з початку 2022 року. Сподіваємось, не остання :)

А ще ми дуже сподіваємось, що гарні новини ми невдовзі почуємо не тільки від магазинів-партнерів, але й від наших захисників. Віримо в ЗСУ та нагадуємо, що підтверджений кешбек можна перевести на підтримку наших збройних сил.


Оновлення від 08.05.22

Вітаємо, друзі!
Ми працюємо, щоб наша Україна відновлювалася якнайшвидше!

Наші останні новини такі:

  • Аліекспрес підтверджує покупки, які були здійснені до початку війни, в стандартному режимі;
  • українські магазини, які залишилися на нашому сайті, продовжують роботу з кешбек сервісом та оплачують нараховані раніше кешбеки;
  • магазини, які відключилися, на жаль, можуть не підтверджувати нараховані кешбеки, або суттєво затримувати їх оплату;
  • Єва тимчасово відключилася, але обіцяє незабаром повернутися;
  • в травні повернулися назад Якабу та Бігль. Чекаємо на інших!

Щодо покупок на Аліекспрес є така інформація: у нас є скарги клієнтів щодо неврахування покупок та неможливості оформлення з ГЕО Україна.

Два тижні тому Аліекспрес прибрав можливість доставляти замовлення в Україну, а замовлення вже оформлені - повертаються назад до Китаю.
Замовлення, які оформлюються в Україні, але доставляння в іншу країну, тарифікуються за правилами країни.
Є країни, в яких партнерська програма Аліекспрес не діє (там немає можливості отримання кешбеку за покупки) або країни, в яких умови нарахування кешбеку дещо інші.

Як і раніше, підтверджені кешбеки можна перерахувати на підтримку ЗСУ, ця опція доступна в Особистому кабінеті.


Оновлення від 11.03.22

Вітаємо, рідненькі! Хочемо подякувати кожному за підтримку наших хлопців! Ви перерахували понад 35 тис. грн кешбеку на потреби Збройних Сил України. Дякуємо!

Також повідомляємо останні новини сервісу.
Виплати кешбеку, як і раніше, проводимо в штатному режимі згідно правил сервісу.
Терміни підтвердження кешбеку зараз повністю залежать від наших партнерів. Швидше за все до закінчення воєнного стану в країні магазини не будуть підтверджувати та оплачувати нараховані кешбеки.
На жаль більшість наших партнерів повідомили, що покупки, які були зроблені після 24.02.2022, швидше за все оплачені не будуть. Просимо поставитись до цієї інформації з розумінням відповідно до ситуації.

Тримаймося! Слава Україні! 💛💙


Оновлення від 01.03.22

Добрий ранок, любі українці. Повідомляємо останні новини стосовно роботи нашого сервісу.

1. Додали новий тип виплати кешбеку на допомогу Збройним Силам України. Підтримайте, будь ласка, наших хлопців. Перевести можна будь-яку суму кешбеку, починаючи з 1 грн.
Гроші будуть перераховані на спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України. Реквізити офіційного спеціального рахунку: UA843000010000000047330992708
Підтвердження про перерахування буде надіслано на пошту.

2. Виплати кешбеку проводимо тільки в гривні на картки українських банків або на рахунок мобільного телефону українських операторів.

3. Ми видалили російськомовну версію сайту payBack. Спілкуємось надалі виключно державною мовою.

4. Наразі не маємо можливості приймати телефонні дзвінки та звернення в чаті. Усі питання, будь ласка, надсилайте на електронну пошту support@payback.ua. Будемо відповідати за можливості.

5. Зупиняємо розіграш набору косметики від Hillary, але це не означає, що його взагалі не буде. Ми обов’язково проведемо акцію, коли це буде доречно, в нашій мирній Україні.

Що ще хотілося б сказати... Звертаємось до випадкових клієнтів нашого сервісу з росії та білорусі. Нещодавно ви “люб’язно пожертвували” свій кешбек на потреби Збройних Сил України. Вважаємо, що це справедливо.

Ну і на останок... Тримаймося, рідненькі! Віримо! 💛💙

Допомогти ЗСУ


Вітаємо, шановні клієнти

На цій сторінці ми будемо інформувати вас про зміни в роботі кешбек-сервісу під час воєнного стану. Зараз команда кешбек-сервісу payBack працює в штатному режимі, наскільки це можливо. Виплати кешбеку проводяться згідно правил сервісу та у встановлені терміни. Всю актуальну інформацію щодо подальшої роботи сервісу будемо повідомляти тут або на нашій сторінці у Фейсбуці.

Складно прогнозувати, як складеться ситуація надалі, та ми сподіваємось на краще. Тримаймося, працюємо, віримо в Україну! 💛💙