Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новини

21 січ. 2021 р.
Святкуємо 5-річчя

Даруємо +50% до кешбеку


Кешбек-сервіс payBack, день народження payBack

Пейбек святкує п’ятий день народження!

21 січня 2016 року в мережі інтернет з’явився сайт payback, а в Україні - національний кешбек-сервіс. Ми стали старше на рік, тож хочемо поділитися, чим живемо та займаємося сьогодні :)

У 2016 році Пейбек став першим кешбек-сервісом, який був створений і працював виключно на території України та розмовляв українською мовою.

За роки роботи ми неодноразово отримували відзнаки від клієнтів. Так, протягом трьох років поспіль, ми - кращий кешбек-сервіс, за результатами голосування "Українська народна премія" (2017-2019).

2020-й став роком адаптації до нових умов роботи. Деякі магазини внаслідок скорочення рекламних бюджетів, на жаль, пішли з ринку. Тому, вперше за весь період існування сервісу, скоротився перелік магазинів. Натомість ми підключили понад 20 нових українських та світових магазинів.

На початку пандемії усі співробітники перейшли на дистанційну роботу, бо 2020 рік, як ніколи, став поштовхом до розвитку безпечних інтернет-покупок та роком піклування одне про одного. Все частіше і частіше повсякденні речі ми купуємо в інтернеті з доставленням у зручний час. А кешбек у ці непрості часи економить частину бюджету ;)

Сьогодні сервісом Пейбек користуються понад 150 тисяч українців. Дякуємо, що довіряєте та підтримуєте. Сподіваємось, наша дружба триватиме якнайдовше, бо найцінніше і найважливіше для нас - розуміти, що ми все робимо правильно.

З нагоди свята запрошуємо за покупками з підвищеним кешбеком. До 23.01 повертаємо на 50% більше в наших магазинах.* Активуйте та купуйте, а ми будемо раді бачити вас знову і знову.

   Святкувати   


  • Щоб активувати пропозицію, авторизуйтесь на сайті payBack та натисніть кнопку "Святкувати"
  • Не вийшло активувати? Тоді скопіюйте текст PAYBACK5YEAR та вставте в спеціальне поле в розділі "Мої промокоди".
  • Підвищений кешбек можна активувати до 23.01.2021 (23:59). Діятиме 3 дні з моменту активації.
  • На 50% підвищується БАЗОВА ставка кешбеку в усіх магазинах сервісу, окрім AliExpress, Prom, iHerb.
  • Акційне підвищення кешбеку не сумується з підвищенням ставок за програмою лояльності та іншими пропозиціями.