Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новини

4 черв. 2020 р.
Зміни в роботі плагіну на Aliexpress

Як працює плагін з червня 2020 на AliExpress


Шановні клієнти

З 04.06.2020 відбулися зміни в роботі кешбек-плагіну payBack на сайті AliExpress. На вимогу магазину всім плагінам забороняється автоматично відкривати будь-які додаткові віконця в межах сайту Aliexpress.

Кэшбэк, cashback

Таке рішення прийняв сам магазин. Зміни торкнулися усіх українських та російських кешбек-сервісів. Отже, плагін payBack саме на Ali буде працювати дещо інакше.

Зміни в роботі плагіну стосуються тільки AliExpress?

Так, плагін буде працювати інакше тільки на сайті магазину AliExpress. Для усіх інших магазинів робота плагіну лишається незмінною.

Як зрозуміти, чи активовано кешбек AliExpress?

Відтепер ви будете бачити тільки іконку плагіну payBack у верхньому правому куті на панелі вашого браузеру. Спливаючі віконечки з нагадуваннями заборонені. Зрозуміти, активований кешбек на Ali чи ні, можна за кольором іконки:

Кэшбэк Алиэкспресс, cashback Aliexpress

Про усі стани та роботу плагіну на сайтах інших магазинів дізнаєтесь більше в публікації “Розширення до браузерів” або на сторінці конкретного магазину.

Як активувати кешбек плагін на AliExpress?

Якщо іконка плагіну на сайті Ali світиться НЕ зеленим кольором, це означає, що кешбек не активовано. Потрібна додаткова активація.

Щоб активувати плагін, натисніть на іконку та у спливаючому вікні натисніть кнопку "Активувати кешбек".

Кэшбэк Алиэкспресс, cashback

Після цього плагін буде світитися зеленим, а кешбек буде активовано.

Чому так сталося?

Розробники деяких плагінів використовують дані про ваші покупки в своїх цілях. Які плагіни можуть так робити? Будь-які, особливо ті, які пропонують своїм клієнтам безкоштовні функції. Наприклад, ті, що відстежують доставлення посилок, порівнюють ціни на товари, плагіни для завантаження музики та відео з інтернету, тощо.

Як це відбувається.
Ви встановлюєте в браузер безкоштовний плагін, наприклад, для відстежування ціни на товари AliExpress. Розробник цього плагіну вже зареєстрований в партнерській програмі магазину та отримує комісійні від покупок клієнтів, які користуються його плагіном. Отже, ви купуєте - розробник отримує за це винагороду (ваш кешбек).

AliExpress виступає за “чесний” та “усвідомлений” кешбек. Коли клієнт купує товар, то і кешбек має отримати саме клієнт, а не розробник плагіну.

Чи змінюється розмір кешбеку AliExpress?

Ні, розмір кешбеку та інші умови покупок на AliExpress залишаються незмінними. Змінюється лише робота плагіну.

Що вам робити тепер?

Не хвилюватися та купувати на AliExpress, як і раніше. :)
Стежити за кольором нашого плагіну - він має світитися зеленим. Це означає, що кешбек активний. Та, звісно, отримувати кешбек за покупки.

Зміни у вашому браузері відбудуться після оновлення плагіну, тож будьте уважні. Бажаємо вдалих покупок на AliExpress з кешбеком.

ДО МАГАЗИНУ