Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

“Шкідливі” поради від кешбек сервісу payBack

Осінній кешбек або як хандрити якісно
 

Літо промайнуло, як завжди, швидко. Літній настрій та покупки з літнім кешбеком ще довго будуть гріти душу довгими осінніми вечорами. Але на годиннику - осінь. А яка ж осінь без депресії та хандри? Ми підготували кілька “шкідливих” порад, що робити з осінньою депресією та як хандрити якісно.

Наші поради, як хандрити упевнено та стовідсотково ;)

 
    1. Відкладіть “у далеку шухляду” позитивні справи.

Заняття спортом, прогулянки на свіжому повітрі, дружні посиденьки в осінньому сквері відкладіть "на потім", краще залишитися вдома. Закрийте штори та прилягте на диван. Робіть так щодня, якомога більше. Щоб лежати було зручніше, придбайте хорошу ковдру та подушку.

  Купити з кешбеком ковдру та подушку  
    1. Друзі пропонують провести день в осінньому лісі, назбирати грибів та насолодитися яскравими барвами?

Ні, Вам це не підходить, не погоджуйтеся ні в якому разі! Ваше місце - диван та подушка. :) І не купуйте теплу куртку для прогулянки в лісі, вона точно не знадобиться цієї осені.

  Купити верхній одяг з кешбеком  
    1. Осінь - не час балувати себе смаколиками та ароматною кавою.

Взагалі, не правда, що шоколад стимулює вироблення серотоніну - гормону радості. Шоколад не їжте. Каву пити можна, але без цукру, кориці та без вершків. Геть смачну каву та солодку шоколадку!

Купити каву з кешбеком, купити шоколад з кешбеком в інтернет-магазині Кофейок  
    1. Неоднозначне питання - пити вітаміни восени чи не пити.

Думки з цього приводу розходяться не лише у медиків. Не варто пити вітаміни, щоб підтримати організм в осінній період року. Це зайві витрати та сумнівний результат. Навіть хороші полівітаміни можуть зіпсувати Вашу осінню нудьгу, а може й зовсім звести до мінімуму.

  Купити вітаміни з кєшбеком, аптека 9-1-1 з кешбєком  
    1. Позитивні емоції шкодять поганому настрою.

Не замовляйте осінню фотосесію для всієї родини. Адже це точно піднімає настрій, а гарний настрій не дозволяє якісно хандрити. В цьому випадку не знадобиться одяг family look.

  Одяг з кєшбєком для сімейної фотосесії  

На цьому наші поради добігають кінця. Ось такий жартівливий міні-збірник "шкідливих" порад вийшов. Але якщо ми змусили Вас хоч трохи посміхнутися - місія виконана! ;)

 

Про серйозне - про кешбек

 

Після жартівливих порад давайте поговоримо про серйозне. :) Де купити товари на фото та ще й заощадити на покупках.

 

Купити з кешбеком ковдри та подушки пропонуємо в популярному українському маркетплейсі Rozetka. Вибір товарів величезний, тут можна купити не тільки текстиль для дому, а й багато інших потрібних товарів: від нижньої білизни і до колекційних видань книг.

 

Купити для всієї родини верхній одяг з кешбеком і не тільки запрошуємо в інтернет-магазин Lamoda.ua. Ламода - це якісний одяг, взуття та аксесуари для чоловіків, жінок та дітей.

 

Family look з кешбеком знайти складніше. Спробуйте зазирнути на Бігль, там продають відмінні костюми для сімейної фотосесії.

 

Не обійдеться без солодощів та кави... Замовити шоколад, вершки, маршмеллоу, каву з кешбеком і навіть варення з медом можна в інтернет-магазин КофейОК.

А ось за вітамінами заходьте в інтернет-магазині Аптека 9-1-1.

 

По осінньому багатий кешбек наразі платить інтернет-магазин Answear. В цьому магазині замовляйте брендовий одяг, взуття та аксесуари для всієї родини. До 30.09 отримайте подвійний кешбек 3.5% за покупки в Answear.

 

Щоб зробити покупку з кешбеком дотримуйтесь простих рекомендацій.

_______________________________________________________________________________

У природи немає поганої погоди. Осінь - прекрасна, барвиста та насичена. Хапайте осінні моменти, створюйте для себе яскраві враження та колекціонуйте приємні спогади.

Теплої осені та гарного настрою!

   

З вірою у світле майбутнє, команда Пейбек