Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Електротранспорт з кешбеком

Як вибрати персональний транспорт і заощадити з payBack

Літо. На вулиці душно і спекотно. Поїздки в громадському транспорті нагадують каторгу. Автомобільні затори змушують нервувати навіть найспокійніших пасажирів. А так хочеться проїхатися з вітерцем, без тягнучки і задушливих салонів авто.

Вихід є. :) Персональний електротранспорт доставить вас на роботу вчасно, без заторів і нервів. Сьогодні цей вид транспорту набирає популярність в усьому світі. І Україна - не виняток. Це швидкий, зручний і 100% екологічний транспорт, який не шкодить навколишньому середовищу і забезпечує повну свободу пересування.

Електровелосипеди, електросамокати, моноколеса і подібні до них штуки вже не в дивину на українських вулицях. Давайте розбиратися, що це за девайси і чим вони такі хороші.

У цій статті ми розповімо:
➤ як обрати електровелосипед;
➤ чим корисний електросамокат;
➤ який краще обрати електроскутер;
➤ яке моноколесо купити;
➤ як отримати кешбек за покупку.

Весь асортимент електротранспорту в цій публікації, можна купити в наших інтернет-магазинах з кешбеком. Це означає, що можна не тільки придбати корисну річ, але й повернути назад частину витрачених грошей, тобто заощадити.

Як зробити покупку з кешбеком, розповімо в кінці цієї статті, тому обов'язково дочитайте. :)


Як вибрати електровелосипед з кешбеком

кешбек-сервіс payBack |УкраїнаВелосипед - це один з найбільш зручних і екологічних способів пересування. Їзда на велосипеді вимагає певної фізичної підготовки, тому багато хто не наважується сісти на велосипед тільки тому, що не впевнений у своїх фізичних можливостях. Впоратися з цим страхом дозволяє електровелосипед.

Головне завдання електровелосипеда - допомогти подолати дистанцію, яку фізично вам подолати важко. Швидкий, зручний, маневрений, екологічний - електровелосипед швидко домчить до місця призначення. Втомилися? Увімкніть мотор і розслабтесь. Відпочили? Крутіть педалі, як на звичайному велосипеді.

До переваг електровелосипеда можна віднести компактність, універсальність і мобільність. Електровелосипед дає свободу відкривати для себе нові місця, навіть якщо вони дуже далеко знаходяться. З мінусів виділимо, мабуть, тільки один - висока ціна.

Електровелосипед розпочинає рухатись, коли велосипедист крутить педалі, або за допомогою електромотору. Управляти електромотором можна двома способами: за допомогою педалей (pedalassist або помічник водіння) або використовуючи ручку акселератора.

У режимі рedalassist педалі крутити доведеться, але основною рушійною силою є електропривод. Різні режими рedalassist забезпечують різну інтенсивність допомоги - від мінімальної до максимальної. Відрегулювати налаштування можна на бортовому комп'ютері.

Ручка акселератора нагадує важіль управління на мотоциклі. Вона дозволяє велосипедисту не прикладати ніяких фізичних зусиль, працює тільки електромотор. Натиснули важіль і поїхали.

Перед покупкою електровелика потрібно визначити заздалегідь:

  • де збираєтеся кататися - містом або бездоріжжям;
  • яку суму готові витратити;
  • ваші зріст і вагу - від цього залежить розмір рами та діаметр коліс.

Головні характеристики, на які варто звертати увагу при виборі електровелосипеда, такі:

  • тип двигуна та його розташування,
  • потужніть електродвигуна,
  • запас ходу,
  • максимальна швидкість,
  • максимально допустиме навантаження,
  • захист корпусу від пилу і вологи,
  • наявність додаткових аксесуарів в комплектації.

Електровелосипеди умовно можна поділити на складні, класичні моделі та фет-байки. Складні моделі компактні, з невеликою вагою (до 15 кг), мають мінімалістичний дизайн, розвивають швидкість до 25-30 км/год. У складеному стані помістяться навіть в багажнику автомобіля, в ліфті або на балконі.

Класичні моделі - це найкращий варіант для прогулянок в межах міста. Мають мінімалістичний дизайн, стандартні розміри і звичайну раму. Вони надійні та продумані до дрібниць.

Фет-байки або прохідні велосипеди дозволяють кататися в будь-яку погоду і в будь-яких умовах. Мають товсті колеса з двошаровою текстурою, підвищену прохідність, потужний електродвигун і великий запас ходу.

Вибрати електровелосипед


Як вибрати електросамокат з кешбеком

кешбек-сервіс payBack |УкраїнаЕлектросамокат - універсальний вид електротранспорту. Він відмінно підійде в якості розваги та виручить як засіб пересування. Швидкий і маневрений електросамокат не дасть нудьгувати вам на прогулянці, а наявність електромотора виводить його в розряд повноцінних засобів пересування. В гори з ним, звичайно, не піднятися, а ось для прогулянки містом цілком згодиться.

На відміну від електровелосипеда, електросамокат менше важить, дешевше коштує і везе сам. :) Відштовхнулися один раз і покотили. З переваг відзначимо наступні:

  • легкість в управлінні і плавність ходу;
  • екологічність і безпечність;
  • невелика вага і при цьому максимальне навантаження до 150 кг;
  • висока швидкість пересування до 80 км/год в залежності від моделі.

З мінусів - висока ціна на сам девайс та доволі дорогий ремонт.

На ринку представлені дорослі, підліткові і дитячі моделі електросамокатів. У більшості випадків вони складні, що зручно для транспортування. Іноді оснащені сидінням, що робить їх дуже схожими на електроскутер.

Дорослі та підліткові електросамокати можуть розвивати швидкість до 80 км/год, мають максимальний запас ходу до 100 км. Вага такого електросамоката від 11 кг. Максимальна вага наїзника - до 150 кг.

Дитячі електросамокати важать 5-8 кг, оснащені малопотужним мотором і розвивають швидкість до 10 км/год. Цього цілком достатньо для безпечної їзди. Якщо плануєте покупку для дитини, не беріть модель "на виріст". Це як купити взуття на три розміри більше.

Час зарядки самоката залежить від ємності батареї і становить від 2 до 8 годин. Електросамокати оснащуються свинцевою або літій-іонною батареєю. Свинцеві набагато важчі літієвих, але працюють навіть при температурі до -20°C. Літієві легкі, але витримують до -5°C і швидко втрачають заряд. В середньому батарея розрахована на 250 циклів зарядки, після чого потрібна заміна.

Комфортність їзди багато в чому залежить від коліс. Колеса, що накачуються, зменшують навантаження на двигун. Цілісні не бояться проколів і довго зношуються. Великі колеса забезпечують кращу амортизацію, а маленькі дають більше маневреності.

Вибрати електросамокат


Як вибрати електроскутер з кешбеком

кешбек-сервіс payBack |УкраїнаЕлектроскутери - швидкий і екологічний вид персонального транспорту. По суті це мопед, оснащений електричним мотором замість бензинового двигуна. Це відмінна альтернатива автомобілю, та й коштує дешевше. В Україні електроскутери менш популярні в порівнянні з електровелосипедами і електросамокатами.

Із переваг електроскутера відзначимо:

  • надійні дискові гальма і гідравлічну підвіску, що забезпечує безпеку та плавність пересування;
  • екологічність і високу прохідність, як на великій дорозі, так і в вузьких людних вулицях міста;
  • розвиває швидкість до 80 км/год і долає до 120 км на одному заряді;
  • має високу вантажопідйомність - до 200 кг.

Важливе питання для водіїв, чи потрібно водійське посвідчення для управління електроскутером? Якщо ви готові доводити в судовому порядку, що електроскутер з потужністю двигуна до 3 кВт не є механічним транспортним засобом згідно ПДР України, можете сміливо кататися без водійського посвідчення.

Ми таки вважаємо, що краще отримати водійське посвідчення категорії А - А1. Адже знання і дотримання ПДР робить ваше перебування на дорозі безпечнішим.

Що потрібно врахувати при виборі електроскутера:

  • відстань, яку щодня збираєтеся долати;
  • якість дорожнього покриття і погодні умови;
  • функціональність сидіння і на скільки вам комфортно при посадці;
  • вагу байку і його вантажопідйомність;
  • яку суму ви готові витратити на покупку.

Чим більшу відстань потрібно долати, тим більше повинна бути ємність батареї. Наприклад, ємність до 1000 кВт/год забезпечує до 50 км пробігу на одному заряді.

Якщо плануєте використовувати електроскутер в межах міста на асфальтованих дорогах, то підійдуть колеса невеликого діаметру (10-12 дюймів). Для бездоріжжя краще брати скутер з діаметром колеса від 14 дюймів.

Від ваги байка безпосередньо залежить ваш комфорт. Адже чим менше важить електроскутер, тим простіше завезти його в під'їзд, якщо замість стоянки паркуєте його вдома в коридорі.

Вибрати електроскутер


Як вибрати моноколесо з кешбеком

кешбек-сервіс payBack |УкраїнаМоноколесо є в прямому сенсі колесом з підставками для ніг наїзника та електроприводом, який призводить колесо до руху.

Цей вид транспорту тільки починає набирати популярність в Україні. Він легкий, компактний, маневрений. Управління відбувається за допомогою гіроскопічних датчиків на інтуїтивному рівні. Нахилили корпус трохи вперед - моноколесо набирає швидкість. Відхилилися назад - швидкість знижується.

Перш ніж вибирати цей гаджет для покупки, визначте наступні параметри: розмір моноколеса, швидкість і потужність, запас ходу, наявність додаткових функцій.

Весь асортимент моноколес, який є сьогодні на ринку, умовно можна розділити на 3 види:

  • компакти (діаметр коліс до 16 дюймів, вага до 15 кг),
  • важковаговики (діаметр коліс до 22 дюймів, вага до 40 кг),
  • щось середнє між ними.

Компакти мають більшу маневреність, що важливо, коли рухаєтесь тротуарами серед пішоходів. Вони невеликого розміру і мало важать. Це зручно при відвідуванні магазинів, кафе і для пересування в громадському транспорті.

Важковаговики підходять для їзди по пересіченій місцевості і по шосе на далекі відстані. Вони мають кращі, ніж у компактів, масо-інерційні характеристики і більш стійкі на високих швидкостях.

Швидкості 25-30 км/год для невеликого моноколеса цілком достатньо. Але іноді виникає необхідність виїхати на проїжджу частину. Наприклад коли потрібно об'їхати ділянку тротуару, яку складно подолати на моноколесі. В цьому випадку безпечніше мати швидкість близьку до швидкості потоку машин. І тут було б добре, щоб потужність дозволяла збільшити швидкість. Велика потужність мотора полегшить підйом на круту горку, дозволить різкіше розганятися і гальмувати, впевненіше рухатися назустріч сильному вітрові.

Запас ходу залежить більшою мірою від ємності акумулятора. Також на нього можуть впливати погодні умови, вага наїзника, стиль катання та інші параметри.

На сьогоднішній день існує безліч комплектацій акумуляторів: від 200 Вт/год до 2400 Вт/год, і навіть більше. Батареї ємністю до 200 Вт/год вистачить приблизно 1 годину катання. Моноколеса з ємністю акумулятора хоча б 400 Вт/год здатні проїхати вже до 30 км, отже 2-3 години катання вам забезпечені. Максимальне навантаження, яке може витримувати моноколесо, до 150 кг.

Із додаткових функцій на наш погляд важлива наявність висувної ручки для транспортування, кнопки блокування і підсвічування.

З ручкою зручніше перевозити колесо в метро або котити його поруч. Підсвічування важливе, коли рухаєтесь в темний час доби. Моноколесо пересувається майже безшумно, тому дуже важливо позначити себе серед інших учасників руху.

Із додаткових функцій можна відзначити вбудовані Bluetooth-колонки, сенсорний дисплей, синхронізацію зі смартфоном, багатокольорове LED підсвічування з регулюванням та інші.

Вибрати моноколесо


Як купити електротранспорт з кешбеком та зекономити

Щоб купити електротранспорт з кешбеком в наших інтернет-магазинах:

  1. Збережіть вподобані гаджети з цієї статті або інші товари в список бажань магазину.
  2. Авторизуйтесь на сайті кешбек-сервісу і перейдіть в магазин за нашим посиланням.
  3. Додайте товари зі списку бажань до Кошику і оформлюйте покупку до кінця, не перериваючи сесію браузера.

Якщо все зробили за нашими рекомендаціями, кешбек відобразиться в вашому особистому кабінеті payBack протягом 15-30 хвилин.

Перед тим як купувати, ми рекомендуємо:

  • закрити всі вікна в браузері, крім сайту payBack, і відключити зайві плагіни;
  • або використовувати для покупок з кешбеком чистий браузер без плагінів;
  • дізнатись про нюанси покупок з кешбеком на сторінці магазину.

ВАЖЛИВО! Купуйте тільки після переходу через наш сайт.

Вибирайте усвідомлено, купуйте із задоволенням і економте з кешбеком. Вдалих покупок і приємних покатушек з вітерцем! ;)

Проїхатися з вітерцем


Ціни і наявність товару дійсні на момент публікації статті.