Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Як забронювати готель на Booking.com з кешбеком

Інструкція
Як бронювати на Букінг з кешбеком

Booking.com – найпопулярніша в світі система онлайн бронювання готелів. Починалося все з ідеї талановитого хлопця Герт-Ян Бруінсма. Його сумний досвід пошуку житла онлайн, коли обіцянки абсолютно не відповідали дійсності, привів до ідеї створення зручного сервісу для бронювання житла.

Для запуску проєкту потрібно було зібрати близько 50 тис. євро. Хлопцеві допомогли друзі, які стали першими інвесторами. Cпочатку на сайті Booking.com були доступні близько десятка готелів. Через 10 років із сервісом співпрацювали вже понад 7000 готелів, а річний оборот компанії становив близько 25 млн доларів США.

Сьогодні через Booking.com бронюють житло понад мільйон користувачів на добу в різних куточках планети. Служба підтримки Букінгу розмовляє 43-ма мовами, а сама платформа пропонує понад 28 мільйонів варіантів розміщення по всьому світу.

З'ясуймо, як "забукати" (тобто забронювати) готель на Букінгу і отримати кешбек. Дивіться короткий зміст статті, читайте повністю або переходьте відразу в розділ, що цікавить:

➤ як зареєструватись на Booking.com;
➤ що таке програма лояльності Genius;
➤ як знайти підхожий готель;
➤ як розібратися в рейтингах;
➤ як забронювати готель на Booking.com;
➤ як оформити бронь і отримати підтвердження;
➤ як бронювати з кешбеком на Booking.соm;
➤ корисні поради мандрівникам-початківцям.

1. Як зареєструватись на Booking.com

Щоб зареєструватися на Booking.com, вгорі праворуч на головній сторінці сайту натисніть кнопку "Зареєструватися". Вже маєте акаунт? Тоді сміливо пропускаємо цей розділ і йдемо далі.

Букинг с кэшбэком

Авторизуватись можна через електронну адресу або використати акаунти в соціальних мережах. Реєстрація через соцмережі навряд чи викличе труднощі. Тому будемо розглядати варіант авторизації за допомогою електронної пошти.

Після натискання кнопки "Реєстрація" у вікні вводимо адресу електронної пошти, натискаємо "Продовжити з електронною поштою". Вигадуємо надійний пароль і натискаємо "Створити акаунт". Вітаємо, обліковий запис на Booking.соm створено.

Отримати кешбек на Букінг

Наступним етапом система запропонує у спливаючих вікнах заповнити прізвище, ім'я, номер телефону і т.д. Якщо немає часу, зможете внести всі дані пізніше в налаштуваннях особистого профілю. Текстову інформацію обов'язково пишіть латиницею, орієнтуючись на написання в закордонному паспорті.

Що ще можна відредагувати в налаштуваннях профілю: заповнити дату народження, вказати псевдонім, налаштувати власні вподобання і способи оплати, вказати валюту. Для зручності підв'яжіть соцмережі, налаштуйте підписку на розсилку або відпишіться взагалі. Також рекомендуємо увімкнути двофакторну авторизацію, щоб забезпечити безпеку облікового запису.

На цьому, мабуть, все. Залишилося підтвердити профіль, зробивши перехід за посиланням в листі, який прийде на вашу електронну пошту.

2. Що таке програма лояльності Genius

Програма лояльності Genius дозволяє клієнтам Booking.com подорожувати і економити одночасно: чим більше бронюєте, тим більше заощаджуєте. Для участі не потрібно докладати жодних зусиль, оплачувати членські внески – все набагато простіше. Реєструйтесь і автоматично станете учасником програми лояльності Booking.com.

Програма ділиться на кілька рівнів, з урахуванням кількості оформлених через платформу бронювань. Кожен рівень передбачає окремий Genius-тариф зі знижками та іншими перевагами. В результаті чим більше подорожуєте, тим вище рівень.

Участь в програмі Genius прив'язується до профілю користувача, є безстроковою і дійсна, доки активний особистий акаунт Booking.com. Знижки тарифу не підсумовуються з іншими пропозиціями, якщо інше не передбачено сервісом.

Після реєстрації, ви отримаєте статус Genius 1-го рівня і знижку 10% від вартості бронювання. Щоб перейти на наступний рівень, потрібно оформити мінімум 5 успішних бронювань за 2 роки. На другому рівні розмір знижки збільшується до 15%. Плюс ви отримуєте інші переваги тарифу, наприклад, безкоштовний сніданок.

Нижче ми розповімо, як знайти варіант розміщення, який надає клієнтам Genius-знижку і всі переваги програми лояльності.

3. Як знайти готель на Booking.com

Після реєстрації і заповнення профілю ми потрапляємо на головну сторінку сервісу з гарячими пропозиціями, популярними турами та іншою корисною інформацією. Щоб почати пошук, виберіть місто та дати для подорожі, вкажіть кількість гостей і натисніть "Шукати".

Бронювати з кешбеком на Букінг

Система запропонує можливі варіанти бронювання в зазначеному напрямку. У лівій частині сайту знаходяться фільтри, які допоможуть звузити пошук. Тут можна відфільтрувати житло за ціновою категорією, місцем розташування, наявністю додаткових зручностей, типом приміщення та іншими критеріями.

Кешбек на Букінг

Результати пошуку представлені у вигляді таблиці, в якій коротко описані головні характеристики та переваги готелів: місце розташування, рейтинги, ціна, можливість скасувати бронювання тощо Окрему увагу варто звернути на рейтинги і відгуки.

4. Рейтинги Booking.com

Рейтинги формуються на підставі машинних алгоритмів, відгуків постояльців або присвоюються об'єкту розміщення незалежною організацією з класифікації готелів. Завдяки рейтингам оцінюємо, наскільки даний варіант розміщення відповідає нашим очікуванням.

На Booking.com існує кілька типів рейтингу.

Букінг з кешбеком, кешбек-сервіс payBack

Жовті квадратики – рейтинг оцінки якості послуг. Він враховує більш як 400 критеріїв, що характеризують зручності об'єкта розміщення і перелік послуг, що надаються. Враховується також середня оцінка за відгуками гостей. Максимальний рейтинг – 5 жовтих квадратиків, мінімальний – 1.

"Зоряний" рейтинг не встановлюється Букінгом, а визначається сторонньою офіційною організацією з класифікації готелів. Іноді цей рейтинг формує сам об'єкт розміщення, тобто готель.

Білий "лайк" в жовтому квадраті означає, що готель бере участь у привілейованій програмі Booking.com. У нього гідний сервіс і хороше співвідношення ціни та якості.

Синій прямокутник з написом Genius означає, що тут діють переваги програми лояльності. Залежно від вашого рівня, це можуть бути знижки 10-15% від вартості бронювання, безкоштовний сніданок, безкоштовне підвищення категорії номера.

Позначка "Промо" присвоюється об'єктам розміщення, які платять Букінгу підвищену комісію, щоб отримати більшу кількість переглядів на сайті. При цьому якість сервісу, що надається, незмінно залишається на високому рівні.

Число в синьому квадраті праворуч – це рейтинг, що базується на відгуках гостей (реальних постояльців). Гості оцінюють розташування об'єкта, роботу персоналу, рівень чистоти, комфорт, співвідношення ціна/якість, зручності та інші критерії.

5. Як забронювати готель на Booking.com

Нагледівши підхожий варіант для бронювання, заходьте на сторінку готелю і знайомтеся з умовами, цінами, послугами, дивіться фото, читайте відгуки. Розглянемо докладніше на прикладі готелю Alice Place Hotel в Одесі.

Вгорі на головній сторінці розташовані фото і вкладки для швидкого доступу до основної інформації про цей готель: опис і вартість, доступні зручності та послуги, умови розміщення, відгуки гостей.

кешбек-сервіс payBack, Україна

Нижче на сторінці, під фото, розташовані основні підказки. Не ігноруйте, обов'язково ознайомтеся, адже там часто буває корисна інформація. Так, в цьому розділі на сторінці Alice Place Hotel зазначено, що бронювання номера здійснюється без передоплати, є можливість безкоштовно скасувати бронь, замовити додатково трансфер з аеропорту і т.д.

Букінг з кешбеком, кешбек-сервіс payBack

Опускаємося нижче і доходимо до таблиці з вільними номерами на вибрані дати. Тут же зазначена ціна за весь період перебування і перелічено зручності номера.

кешбек-сервіс payBack, Букінг

В Alice Place Hotel виберемо стандартний двомісний номер з одним двоспальним ліжком, балконом, окремим санвузлом, площею 22 кв.м. У номері є міні-бар, безкоштовний Wi-Fi та інші зручності, описані в таблиці. У вартість номера входить сніданок (обід/вечеря – за бажанням за додаткову плату). Діє знижка 10% за програмою лояльності Genius. Передоплата за номер не потрібна. Можливе безкоштовне скасування броні. Ціна такого номера за 5 ночей – 7425 грн без урахування податків і зборів. На наш погляд, описано цілком докладно і зрозуміло.

Якщо номер нам підходить, в стовпчику "Виберіть номери" вказуємо кількість 1 і натискаємо кнопку "Забронювати зі знижкою Genius".

6. Як оформити бронь і отримати підтвердження бронювання на Booking.cоm

Переходимо до оформлення броні. Перед нами сторінка, на якій необхідно уточнити деталі. На перший погляд дуже багато інформації, але нехай це не лякає вас.

Заповніть порожні поля, позначені червоною зірочкою. Нагадуємо, що особисті дані потрібно вносити латиницею. Якщо в момент реєстрації ви заповнили інформацію в особистому профілі, дані підтягнуться автоматично.

Вкажіть, для кого бронюєте номер – для себе чи для іншої людини (1), поставте пташку у відповідному полі, якщо потрібно організувати трансфер (2), залиште особливі побажання (3), вкажіть час прибуття (4). І сміливо натискайте кнопку внизу сторінки, щоб закінчити бронювання.

Забронювати на Букінг з кешбеком

У наступному вікні потрібно вказати контактну інформацію, якщо вона не підтяглася автоматично, і підтвердити бронь. Якщо необхідна передоплата або повна оплата броні, на цьому етапі вносяться (або підтягуються з акаунта) дані платіжної картки. При оформленні потрібна сума резервується на картці і стає недоступною для використання. У разі відміни оплаченого бронювання кошти повертаються на картку протягом 15 робочих днів.

Забукать готель на Букінгу

Після натискання кнопки "Завершити бронювання" можете вважати, що справу зроблено. Ну майже... Протягом 5-10 хвилин на вашу електронну пошту прийде лист з підтвердженням броні. Головне в цьому листі – номер і пін-код. Рекомендуємо роздрукувати ці дані та взяти з собою в поїздку.

Бронювати готель через Букінг

Якщо помінялися плани і виникла необхідність скасувати бронювання або перенести дати, зробіть це в особистому кабінеті Booking.com в розділі "Бронювання". Тут же можна додати послуги, подивитися і роздрукувати підтвердження, ознайомитися з правилами проживання, зв'язатися зі службою підтримки Букінгу або знайти контакти для зв'язку з власником готелю безпосередньо.

7. Як отримати кешбек на Booking.соm

Найкращі готелі на Букінгу

Уявіть, що кожен раз після бронювання готелю або апартаментів на Booking.соm, вам буде повертатися невеличка частина витрачених коштів. Цей приємний бонус називається кешбек. За оплачене бронювання на Букінгу ми повертаємо 1.93% від суми.

    Як забронювати готель на Booking.соm з кешбеком:
  1. Авторизуйтесь на сайті кешбек-сервісу payBack.
  2. Перейдіть на Booking.соm за нашим посиланням.
  3. Забронюйте, а кешбек з'явиться у вашому особистому кабінеті payBack протягом кількох годин.
    Щоб кешбек не загубився, дотримуйтесь наших рекомендацій:
  1. Вимкніть всі плагіни або бронюйте в чистому браузері.
  2. Не переходьте на Booking.соm за посиланнями зі сторонніх ресурсів.
  3. Бронюйте в рамках однієї сесії браузера: зайшли на сайт payBack, перейшли з нього на Booking.соm, забронювали, не перемикаючись в інші вікна і вкладки.
  4. Бронюйте тільки після переходу через наш сайт. Плагін payBack на Букінгу відключений на вимогу магазину.
  5. При використанні мобільного застосунку Booking.соm кешбек не нараховується. Замовляйте в повній версії сайту на комп'ютері.

Детальніше про умови бронювання з кешбеком зможете дізнатися на сторінці Booking.cоm на нашому сайті.

8. Поради мандрівникам-початківцям

Досвідчені мандрівники знають, як бронювати житло, щоб не потрапити в неприємну ситуацію в чужій країні. Якщо ж ви турист-початківець, вам доведеться зіткнутися з масою нюансів. Ми зібрали кілька практичних порад, щоб ваш досвід бронювання на Booking.cоm завжди був позитивним, а подорож – без несподіванок.

1. Бронюйте відразу кілька готелів і скасовуйте бронь, якщо вона непотрібна. Так ви точно не залишитеся на вулиці вночі.

2. Перед бронюванням рекомендуємо зв'язуватися безпосередньо з готелем і з'ясовувати, чи всі послуги, які вас цікавлять, доступні. Це допоможе уникнути неприємних сюрпризів під час відпочинку.

3. Обов'язково отримайте від готелю підтвердження бронювання телефоном або поштою. Це потрібно зробити протягом 1-2 діб після оформлення броні, і за кілька днів до заїзду в готель.

4. Знайдіть якомога більше відгуків про готель, який збираєтеся бронювати. Вивчайте всі відгуки, а не тільки ТОП. Не завадить подивитися інформацію на незалежних сайтах відгуків, адже там розміщуються відгуки не тільки постояльців готелю, але і тих, хто з якихось причин не зміг скористатися бронюванням. У той час як на Букінгу можуть залишити відгук тільки реальні гості, які проживали в готелі.

5. Практика показує, що бронювання з можливістю безкоштовного скасування коштує дорожче. Визначте для себе, що важливіше: можливість скасувати бронь, не втративши гроші, або оплатити номер заздалегідь і заощадити.

6. Звертайте увагу на кінцеву вартість номера. Іноді маленьким шрифтом Букінг попереджає, що у вартість не включені податки, прибирання або туристичний збір.

7. Для оплати бронювання краще використовувати окрему банківську картку. Через встановлений ліміт витрат по картці буває, що Букінг не може списати кошти. В такому випадку бронь може бути скасована. Тому обов'язково перевіряйте ліміти картки і оплату.

8. Вирушаючи в подорож, подбайте про грошовий резерв на випадок форс-мажору. Обов'язково поповніть телефон з урахуванням витрат у роумінгу. Адже в разі скасування оплаченої броні, гроші на картку повертаються не відразу, а протягом 15 робочих днів.

9. Якщо подорожуєте на території Європейського Союзу, зробіть бронь через Booking.com на весь період перебування, і роздрукуйте підтвердження. При проходженні митного контролю ставлення до таких гостей помітно "тепліше".

10. Перевіряйте інформацію про обмеження на поїздки. У деяких регіонах, в зв'язку з пандемією коронавірусу, дозволені тільки поїздки з певною метою, а туристам в'їзд може бути заборонений. Використовуйте спеціальний функціонал на сайті Bоoking.com, щоб перевірити інформацію про обмеження і дізнатися умови для в'їзду в країну.

Друзі, подорожуйте! Адже подорожі – це єдина річ на світі, купуючи яку стаєш багатшим. Тож нехай примножується ваше духовне багатство.

Подорожувати