Усі покупки вигідніші - з кешбеком!

Новини

9 вер. 2019 р. Оновлено
Зміни в нарахуванні кешбеку

Відключено покупки через плагін


Кэшбэк, cashback

Оновлено 18.02.2020

Чому в деяких магазинах не працює кешбек-плагін?

Зверніть увагу, відбулися зміни в нарахуванні кешбеку: відключена можливість купувати з кешбеком через плагін в деяких магазинах сервісу.

Так, з 09.09.2019 плагін не працює в інтернет-магазині Цитрус, з 11.09.2019 немає можливості купувати з плагіном в Booking, з 6.11.2019 - заборонено покупки через плагін в Pampik, з 18.02.2020 - плагін не працює в магазині Bigl. Також, вже досить давно кешбек-плагін не працює в магазині Розетка.

Не працює тільки плагін payBack чи усі інші теж?

Зміна торкнулися усіх кешбек-сервісів, не тільки payBack. Тож, не працюватиме плагін не тільки нашого сервісу, але й усіх інших кешбек-сервісів.

Чому магазини відмовились від плагінів?

Великі магазини хочуть бути точно впевнені в тому, хто саме привів до них покупця.

Розробники багатьох плагінів, як і ми, реєструються в партнерській програмі магазинів, щоб заробляти комісійні. При цьому плагіни, зазвичай, взагалі не рекламують товари магазину, не розказують про акції магазину, а просто вставляють код відстеження ваших покупок в плагін.

Наприклад, будь-який безкоштовний плагін, що пов’язаний з ВПН у 90% фіксує всі ваші покупки за собою та виставляє рахунок магазину. Отже вам - вхід через ВПН, а плагіну - всі ваші покупки.

Інакше кажучи, деякі розробники плагінів використовують ваші покупки для власного збагачення. Іноді ви навіть не знаєте, що хтось отримав кешбек за вашу покупку.

Ми теж отримуємо комісійні за ваші покупки, але більшу їх частину віддаємо саме вам, покупцям. Саме щоб запобігти такій ситуації деякі магазини і відмовляються від оплати покупок, що прийшли з будь-яких плагінів. Бо вони хочуть бути впевненими, що платять комісійні за покупку саме тому партнеру, який прорекламував їх магазин, розказав про товари тощо.

Як же отримати кешбек за покупки у Booking, Цитрус, Розетка, Pampik, Bigl?

  • обов'язково перед покупкою переходьте до магазину через посилання на нашому сайті;
  • дотримуйтесь наших рекомендацій, як купувати з кешбеком;
  • перш ніж купувати, уважно дивіться нюанси покупок в конкретному магазині (вони прописані на сторінці кожного магазину).

В іншому випадку кешбек не буде зарахований магазином. Дякуємо за розуміння та бажаємо приємних покупок.

ДО МАГАЗИНІВ